Finlanda (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Elena, schimbam doar cartierul. desi la noi nu se stie niciodata
...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Mai da' parca e prea cald

Da, Elena -la anu' poate o sa fim vecine!!! Ar fi super, intr-adevar. E bine ca e Prisma in Raisio... Au preturi foarte mici si arata bine superul. Ca asa mai e Lidl insa zici ca intru intr-un depozit... si e mic... si marfa nu asa de calitate... Nu-mi place.

In legatura cu informatii pentru cursuri vezi si pe internet. Nu stiu exact unde stai tu ca m-as uita. Eu tot de pe internet stiu (n-am de ce sa intreb, umblu cand gasesti totul online) si sunt tot felul de institutii ca sa le zic asa unde se pot face cursurile (cu bani, fara bani...), eu am zis ca voi merge la Univ. Helsinki. Daca nu primesc ID-ul pana in sept. (insa sigur trebuie sa il primim) imi platesc eu cursurile, insa daca voi avea ID merg la un Employment Office si or sa ma trimita ei la cursuri, gratuit. Insa orice ar fi eu vreau sa incep in sept. cursurile, a trecut deja prea mult timp, puteam sa am cat de cat o baza in finlandeza pana acum.
Astept si sa-mi accepte copiii la gradinita, trebuie sa fiu sigura in privinta lor, n-am cu cine sa-i las.... Complicat

Lili, daca intalneala e in Helsinki sau imprejur, nimic mai simplu pt. mine. Insa daca e dupa-amiaza, pot numai dupa ora 17 asa (ai mei pici dorm pana pe la 16 uneori).

Ma gandeam... Sa ne mai cunoastem si noi asa, din poze macar... Pe Lili o stim, insa restul, nu... Cum o sa am putin timp am sa incarc niste poze recente si o sa va dau linkul pe PM sa ne vedeti. Si voi, da? Vreau sa va vad

pupici pupici

P.S. Aamuuuu.... Unde esti? 2 randuri

I, Y3.5 & N2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.moise spune:

Ce zi superba!

Noi acum am venit de la scaldat si asta cu certa si scandal ptr ca apa era f.calda si piticii mei nu vroiau sa iasa sub nici un chip din ea. Am alergat dupa pestisori prin apa - sunt bancuri intregi de "fate", chiar langa mal (uneori ai impresia ca-i calci in picioare)-am facut un "port" ptr vapoare,a fost fine.

Am gasit pe net o gramada de adrese despre cursuri online, unele pot fi audiate, dar eu cred ca tot mai bine este "face to face" cu teacher-ul.Iti mai da o tema, iti mai pune o intrebare, mai auzi un alt raspuns, pe cand asa cu calc .....o lasi de azi pe maine si observi la un moment dat ca nu ai acumulat nimic.

Poze as avea si eu cateva, dar habar nu am cum sa le pun.Am incercat in Ro si mi-am prins urechile. Acum vad ca imi spun ca ca am albumul activat.Poate mai incerc.

Ptr mine Helsinki este o nebuloasa.Soata rade de mine cand, desi trecem poate de doua ori prin acelasi loc dar din directii diferite, eu tot il intreb pe unde suntem.De obicei retin f.usor traseele, dar acum cu autostrazile astea si cu denumirile pe care nu le inteleg .....mi-am gasit nasul.Poate sa-mi iau un GPS.

Daniela-Elena si cei 2 nazdravani Andrei si Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Aici sint..ingropata in contracte si facturi!
E cam greu dupa concediu si seful asta al meu are o energie de speriat!
Eh..ma reobisnuiesc eu saptamana asta..

Dupa amiaza ma gandeam sa ma duc la plaja, sa vedem daca mai am putere. E prea frumos afara ca sa ratez. Nu stiu cum o fi apa marii, a fost destul de frig inainte, nu stiu daca a avut timp sa se incalzeasca.

Pupici, fetelor! Trebuie sa fug la treaba..

Aamu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Elena, eu ma refeream ca poti gasi unde, cand si cine organizeaza cursurile
Nu sunt curse directe de la tine pana-n Helsinki? Ma gandeam sa vii cu vaporasul... daca e.

Si noi avem GPS, e indispensabil se poate spune.... Cand tb. sa vedem un apart., sau sa mergem la Ikea... imediat... Insa mai face si prostii uneori...

Aamu, sa nu uiti sa faci poze! Da' sefu' nu pleaca si el in concediu?

I, Y3.5 & N2

Mergi la inceput

Buna seara!

Multumesc, fetelor, pentru incurajari si sustinere!Sigur o sa se rezolve in timp.. Sa gasesc puterea din mine nu mi-e usor, dar am vointa si speranta. Uneori parca mai cred si in miracole!

Tocmai am venit de la plaja. E si una din cabanele orasului acolo cu sauna, era incalzita, asa ca am fost si in sauna. Apa marii e superba, n-as mai fi plecat de acolo, dar se grabeau prietenele. Maine daca e vreme frumoasa cred ca luam si ceva sa facem gratar. Ma simt revigorata, chiar vad ca mi-a venit chef sa fac curat!

Seful meu a fost in concediu saptamana trecuta, a venit ieri si el. Lui nu-i e lene..ca mie, dupa concediu
Sa fac poze ..nu am camera ptr moment. A luat-o sotul cand a plecat si am neglijat sa cumpar alta.

Ma duc sa fac putin curat..pana nu-mi piere cheful!

Aamu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Apar si eu ... putin cam parlita de la soare, dar e bine si asa.
Am mers in fiecare zi la plaja, imi place f mult. Chiar regretam anul asta ca nu am reusit sa ajung la mare, dar e bine si la lac.
In rest nimic nou de la mine. Sper sa mai tina cu noi vremea, ca sa ma prajesc bine de tot. tuturor

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Si eu de-abia am venit. A fost cam nor azi, dar cald. Apa marii e insa mai rece decat ieri.. Am facut gratar si apoi am stat pe ponton ceva timp.. Iti mangaie sufletul atata frumusete si liniste..as fi ramas acolo toata noaptea..

Maine se anunta ploaie, sper ca in weekend sa fie frumos.

Aamu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

La mine e faina prognoza pe urmatoarele 5 zile. Asa ca fug din nou la plaja. Ieri abia am dormit, orice cuta a cearsafului o simteam, sunt rosie toata pe spate pentru ca nu ma pot unge singura asa cum ar trebui. Dar tot ma duc la prajit

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

fetelor, eu ma pregatesc de vacanta, ne "auzim" in septembrie!
va doresc o vara frumoasa- ce a mai ramas din ea.

M

Mergi la inceput