Finlanda (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Buna fetelor!!!

Un scurt semn de viata si de la mine... Nu v-am citit din urma dar am intrat sa va salut. Abia ieri am ajuns acasa la parinti, pina acum am fost la socri. Am botezat fetita si acum sint in vacanta la parinti.

Nu pot sta acum la internet mai mult, dar mai intru in zilele urmatoare. Va pup pe toate cu dor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Jaana, sa va fie de bine, sa va traiasca!

Aamu, noi cind mai trimiteam pasaportul pt viza, il trimiteam prin posta, recomandat, de obicei cu plicul timbrat gata pt raspuns.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Buna Aamu Cand am zis 'tati' m-am referit la al meu sotior In jur de 17 am fost la aeroport, insa nu am stat asa de mult ca nu prea era nimic de facut (in Israel e super aeroportul). Si oricum despartirea a fost foarte grea (nu am stat niciodata despartiti si suntem impreuna de 12 ani aproape), asa ca am plecat cu papusheii mei destul de repede. In Israel a plecat, business. Miercuri vine mama, nu ma descurc singura.

Aamu, cum poti sta fara sotior atata timp? Eu una demult eram la el, nu stateam pe ganduri... Insa probabil ca noi suntem altfel...

M, mergi doar tu cu fetita ta la zoo in Helsinki? Noi avem abonament si chiar ma gandeam s-o duc si pe mama vineri. Poate ne intalnim? Cati ani are fetita ta? A mea are 3 jum. O sa stati la hotel pana sambata?

Pupici!

I, Y3.5 & N2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Jaana, sa va traiasca!

Mamini, ai dreptate cu hotararile. Si la mine e o combinatie de balanta cu depresie..asa ca iti dai seama
Tocmai ptr ca aman trebuie sa ma duc acolo in concediu, altfel ar trebui sa iau o hatarare si nu pot inca. Asa ca o sa merg.
O sa-l trimit si eu recomandat pasaportul, daca zici ca asa ati facut. Trebuie sa mai platesc la banca viza, insa trebuie sa ma informez in ce mod vor plata. Apoi sa cer de la servici o adeverinta cum ca lucrez, ce salariu am etc. Si sa mai citesc in pagina lor de web ce acte mai vor.

Aamu

Mergi la inceput

Yael, scuze! Eu am inteles ca ati fost toata familia la aeroport sa-l duceti pe tatal tau. Sint cam zapacita de soarele din Romania cred.
Pe la 17 eram in aeroport, de-abia pe la 17:10 au venit bagajele ..si noi aterizasem cam la 15:40. Apoi am platit repede parcarea si am plecat.
Ce m-a enervat GPRS-ul! Vroia sa o iau prin Turku..si eu stiam alt drum si el ma tot batea la cap sa fac intoarcere U cat mai repede posibil sau sa o iau pe stradute laturalnice ca sa ies unde vroia el ..spre Turku! Stiu ca era drum mai bun pe acolo, mai drept..dar eu il stiam mai bine pe asta (mi-era teama ca ma incurc pana ies din zona aeroportului pe centura si pana gasesc drumul spre casa). Cred ca din cauza ca sint atatea lucrari de drumuri, GPRS-ul se zapaceste. La dus mi-a fost de mare ajutor sa gasesc parcarea din aeroport repede.

Cu sotiorul eu am avut niste probleme inainte de a pleca, asa ca pauza asta e buna ptr mine. Si cum sint si cam in depresie..ma simt bine singura.

Aamu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Isabella, venim toti 3 vineri,pe la prinz, sa doarma mindra pe drum, ca avem probleme la capitolul asta altfel. raminem la hotel si simbata plec doar cu fata, sotul meu se intoarce in Tampere si va veni sapt viitoare.
Sofia noastra implineste 2 ani chiar simbata.

Aamu, macar cumpara bilet cu intoarcere pe care o poti schimba, just in case...sa nu iti faci rau, abia te-ai mai echilibrat putin. dar poate i-o mai fi venit si lui mintea la cap si o sa fie bine...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Sa nu uit! Elena, noi in mai vrem sa ne mutam, urcam asa incet inspre nord(-vest). Si cred ca vom incepe cu Raisio (e chiar langa Turku). Am inteles ca e si un mall imens p-acolo, Mylly (asa e Aamu?) Am gasit aici http://www.parainen.fi/en/frontpage/ -e tot langa Turku si vorbesc suedeza (sa te uiti pe harta). Asa ca o sa fim aproape

Proprietarul nostru se acupa cu asa ceva, imobiliare + mai are o firma de investitii... ma rog, e bine omu'. Acum l-am intrebat daca are vreun apartament de inchiriat si prin (pe langa) Turku. Si zice ca nu, nu are, insa ca nu e nici o problema, sa-i zicem unde vrem sa ne mutam si cumpara el un apartament!

Am uitat sa va spun ca din sept. incep si ai mei gradinita si eu cursurile de finlandeza. De abea astept, am pierdut atata timp!

I, Y3.5 & N2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Abia acum am intrat si eu in casa... am facut cumparaturi si ne-am dus un pic la lac, chiar am intrat in apa si am stat si la plaja. Au fost aproape 30 grade in Joensuu, deci vreme superba.
Aamu bine ai revenit acasa! Stai si-ti trage sufletul un pic. De maine te duci la servici? Sau mai ai concediu?
Jaana sa-ti traiasca si sa va fie de bine. Pana cand stai in Iasi? Eu ajung acasa pe 16 septembrie, te mai prind?
Yael multumesc. Nu-mi dadusem seama cum sa caut ca sa am de unde alege. De-acum googalesc eu maine, sper sa gasesc un site finlandez care sa accepte Visa Electron de la Nordea. Vesnica mea pb cu cardurile ... cand am fost in tara am zis ca fac un card VISA, dar n-am mai reusit. In plus nici nu aveam ce bani sa pun pe el, asa ca am zis ca e inutil oricum.
Magda ne distram cat putem, asa e. In limita timpului si a banilor disponibili. Imi doresc mult si pitici, dar nu-i pot face pe avioane, fara nici un dram de stabilitate.
O saptamana cat mai frumoasa sa aveti!

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Mamini, eu nu prea cred in faptul ca-i vine mintea la cap..dar sa vedem.. E atat de imprevizibil ca lucrurile se pot schimba de la o zi la alta. Eu cam asa traiesc, in tensiune! Iar sint nervoasa, de-aia vorbesc asa!

Yael, dragut proprietar aveti!
N-am fost la Mylly inca, dar am auzit vorbindu-se despre el.
Bine ca incepi cursurile, sa nu te panichezi..chiar daca uneori o sa ti se para imposibil. Se invata cu rabdare

Lili, ma duc la servici de maine si n-am nici un chef..mai ales ca stiu ca am foarte mult de lucru. Dar ce sa-i faci..?

Multumesc fetelor ptr urarile de bun venit!

Aamu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

O saptamana cat mai frumoasa tuturor!
Speram sa avem vreme buna saptamana asta

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput