Finlanda (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Aamu welcome back! Te asteptam cu povestiri, iti dai seama.
Dana da, sunt aici pentru putin timp. De fapt mai stau doar o luna, sotul meu e la master aici. Daca vrei sa vii in nord, recomand Norvegia pentru fiorduri - sunt superbe. Si Stockholm - din capitale, nu Helsinki sau Oslo. N-am vazut Copenhaga, deci nu chiar ma pot pronunta in totalitate. In Finlanda, cand ai sa ai strumfi mici, poate dai o fuga pana la casuta lui Mos Craciun. De altfel pentru cei mari e doar comercial.
Magda se vede ca e vreme buna, cum sa nu. Noi ieri am fost la o piscina, apoi am facut pizza, clatite, am baut bere si am dansat. A fost super.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Aamu bine ai revenit Ce pacat, n-am stiu ca te intorci pe 4; ieri am fost si noi la aeroport sa-l conducem pe tati! Ne puteam intalni!!! Chiar fetelor, cum mai ramane cu intalnirea noastra?

V-am zis eu ca or sa vina zile frumoase...

Lili, la Stockmann -sectiunea de suveniruri am vazut tot felul de articole de Craciun, cand am sa mai merg am sa ma uit exact dupa piramida descrisa de tine. Articole de Craciun se mai vand si in Market Square Helsinki... Am sa ma uit... Insa online nu poti comanda?

Revin, va pup!

I, Y3.5 & N2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Isabella, da-mi te rog niste linkuri. Cred / sper sa pot comanda si de pe net. Doar ca in Helsinki voi ajunge doar inainte de a pleca si ideea mea era sa iau cadourile mai din timp. Ca oricum pe ultima suta de metri se aglomereaza cheltuielile.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Pai e siteul de la tine http://www.europeanchristmas.com/pk4/store.pl?view_product=6676 (asta e modelul care-l vrei, nu? -ca au o multime am vazut).

Apoi, dupa nume 'Angel Chime' am mai gasit si aici http://www.alpinetoys.com/swanch.html (e mai ieftin) sau aici http://www.giftsofnorway.com/angelchimes.html si sunt mai multe siteuri, da un search cu google. Ce-mi place e ca la siteul tau zice ca e specific german, apoi urmatorul site ca e suedez iar ultimul norvegian Fiecare sa-si vanda marfa, nu?

I, Y3.5 & N2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Buna dimineata!

Am fost foarte obosita, m-am trezit la 8 si am adormit la loc pana la 12.
Concediul a fost ok, atat ca ma dezobisnuisem de asa caldura (au fost insa si 3 zile cu 15 grade..dupa 45, va dati seama ce diferenta).. Am si racit de la inceputul vacantei, nu stiu cum s-a intamplat ptr ca aici nu am patit demult, desi nu am grija deloc.. Tusesc de aproape 2 saptamani, desi am luat pastile tot timpul.
Am fost la plaja - nu la mare, la strand. N-am avut chef sa mai plec nicaieri pe caldura aia. Ma gandeam sa inchiriez o masina, dar cand am vazut cum se conduce..m-am lasat pagubasa. Asa ca am fost la ai mei, mi-am vazut ceva prieteni si am stat si la bunica mea vreo 3 zile.
Inca ma simt obosita si de luni am o groaza de lucru la servici..apoi sa vad cum fac cu plecarea in Canada.

Am fost la un vecin sa platesc facturile pe 31, dar m-am grabit, era seara tarziu si n-am avut timp sa intru sa va salut.

Ieri am asteptat bagajele aproape o ora jumate in aeroport in Helsinki. Nu stiu ce s-a intamplat, n-am avut rabdare sa mai stau sa aflu. Oricum ceilalti calatori incepusera sa faca scandal..
Ieri in avion am realizat ca aici este acasa pentru mine..am avut sentimentul ca ma intorc acasa..

Bine ca a tinut masina, incepuse sa piuie cand am plecat din Helsinki..am pus cateva frane bruste si i-a trecut. Cand am plecat era sa fac accident, m-a pus nu stiu cine sa caut mobilul in geanta si am vazut cat de usor se poate pierde controlul. Am redresat-o destul de greu, bine ca nu veneau masini din cealalta directie. Acum mi-am invatat lectia..

Lili, cum stai cu impletitul?

Yael, ar fi fost frumos sa ne intalnim. Doar ca banuiesc ca ai fost mult mai devreme la aeroport..a plecat spre Romania tatal tau?

Mamini, cand pleci in concediu?

Elena, ma bucur ca ti-a placut Turku. Aveam senzatia ca hotelul era si mai ieftin, dar cred c anu m-am uitat bine. Oricum e ieftinut ptr ca celelalte sint mult mai scumpe. Parca e si in Tampere Omena Hotel, poate e si mai ieftin.

Aiska, ce mai faci?

Casa mea e cu susul in jos, trebuie sa despachetez si sa fac curat si mi-e tare lene

Aamu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Aamu, bine ai venit! si prietenii mei s-au intors ieri din Ro, un cuplu dragut cu doi copii frumosi si o bunica simpatica.
eu plec cu fie-mea simbata, de ziua ei. de fapt ne ducem de vineri la Helsinki, mergem la zoo si simbata dimineata o luam din loc, vine si tati sapt viitoare. ne-am schimbat biletele ca sa stam mai mult.
Lili, bravo voua, bine ca va distrati. cit mai puteti, ca daca aveti in plan piticoti, dansati ca noi dupa "everybody wants to be a cat" si "someday my prince will come" cintate de domnisoara noastra- noroc ca are ureche muzicala, engleza e aproximativa...dar e scumpa... si eu, deh, ca e a mea...
M

Mergi la inceput

Mamini,cred ca i-am remarcat pe prietenii tai, stateau aproape de mine si aveau doi copilasi scumpi si cuminti. Da, cuplu frumos si bunicuta simpatica.

E mare lucru zborul asta direct, sint foarte incantata!

Aamu

Mergi la inceput

da, mare lucru ca in sfirsit e si la Bucuresti zbor direct.
prietenii mei stau tot in Tampere si sunt super, iar fetita lor e prietena cea mai buna a fie-mii sunt haioase rau de tot impreuna.
cind pleci in Canada? sau...pleci?

M

Mergi la inceput

Sint destul de confuza cu Canada..dar n-am puterea acum sa iau hotarari radicale, drept pentru care o sa plec. Sint destul de instabila psihic si sufleteste, nici nu stiu exact ce vreau, asa ca mai astept..nu stiu ce..
O sa trimit actele la Londra, sa vedem in cat timp obtin viza. Ei spun sa trimiti actele prin curier..ma duc la posta si intreb sau sun direct la DHL sau ce curier mai este?
Ma gandeam ca ar fi bine sa plec in jur de 15 septembrie ptr 2 saptamani.

Aamu

Mergi la inceput

Aamu, nu ai fi balanta daca nu ai fi instabila si te-ai hotari repede si usor mai stiu eu pe cineva care se da cu capul de toti peretii pina alege ceva sper sa iei hotarirea buna si daca nu esti sigura, mai bine amini-parerea mea.

M

Mergi la inceput