Carrefour- atentie la tzepe!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Buna dimineata!
Mai fetelor(si baieti daca exista!),m-ati pus pe ganduri cu subiectul asta...toata noaptea am visat ca ma fura la super market...eu sambata plec in Romania dupa 9 ani de lipsa...va dati seama ca ma duc in tara straina dupa atatia ani...nu e de ajuns ca nu stiu banii,mai trebuie sa casc si ochii sa nu fiu furata?
Eu o sa merg la CORA in Pantelimon,ca acolo locuieste familia mea si zau de nu ma duc cu pix si hartie...voi sunteti obisnuite cu preturile...mie ce imi zice aia fac...auzi belea acum!
Las' ca revin la topic daca am experiente...de orice fel!
Aici daca se intampla ceva ca de ex diferente de la raft la casa...sesizezi frumos si vine cineva,isi cere scuze,platesti ce trebuie...nu te face pe tine vinovat...e logic cateodata sa nu fie concordanta,ca ei schimba preturile des,dar daca tot faci boacana,recunoaste-o,nu ma pune pe mine sa platesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

e clar ca sunt si care baga in buzunar, mananca ciocolata pe jumate si altele...dar tot la nesimtirea angajatului ajungem. pt simplul motiv ca exista un om platit sa verifice camerele de supraveghere. daca ala freaca duda...

eram in carrefour, cu scoica lui d in cosul mare. dupa ce am platit, cand sa pun sacosele la loc am vazut ca era o cutie de lapte in spatele scoicii. i am zis imediat aleia si a fost totul ok. ma gandeam numai cum ar fi fost sa vada altcineva inaintea mea. cred ca muream de rusine...

de verificat pretul la bornele cu pricina...n am reusit niciodata. majoritatea nu merg, unele au baxuri intregi de ceva aflat la promotie in fata lor...insa de fiecare data, mai nou..., dupa ce termin de pus in pungi, ma opresc fix acolo, in fata casei, si citesc totul. fiecare pret, fiecare cantitate. se uita toti crucis la mine dar fix asta ma intereseaza...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Hai ca asta nu ati auzit-o sora mea a cumparat o pereche de cercei pt fata ei , erau de aur bengosi si destul de scumpi, la o saptamina a venit fata acasa numai cu un cercel suparata sora mea a luat cercelul in mana si bonul si s-a intors la magazin , a pus cercelul ramas pe masa si bonul a povestit inimplarea si balmand proasta calitate pt ca s-a desfacut si a cazut din ureche i-au dat bani inapoi.
Ma intreb la situatia asta in romania cum ar fi procedat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

ramanea cu un cercel si cu banii dati....e clar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Sa va dau si eu un ex de ieri de la Carrefour Grecia...
Am fost ieri si intr-un loc special amenajat aveau tot felul de seturi Disney pt fetite si baieti si sus o tabela mare...SETURI DISNEY 1 EURO...Bineinteles ca am sarit si am luat si eu 4!!! Pt nepotica mea doua si doua pt gemeni...am cumparat multe altele si nu am bagat de seama la casa la nota de plata...Ajunsa acasa,dar de bon si ma uit asa in joaca,era sa il arunc inainte...si descopar ca seturile costau 3 EURO bucata,nu 1 EURO cum scria panoul ala mare de il vedea si orbul din Braila!
Asa ca azi am laut iar drumul,oricum mai aveam de cumparat ceva de ultima ora inainte de calatorie si le-am inapoiat...i-am zis tipei de la receptie de panoul mare si mi-a zis ca e probabil o greseala...am luat banii inapoi si cand am terminat cumparaturile,intamplator am trecut iar pe acolo unde erau seturile...panoul scria SETURI DISNEY DE LA 1 EURO LA 3 EURO!!!
In mai putin de 10 minute a fost corectata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ba sa stiti ca si la noi iti dau banii inapoi daca te vad ca stii legea si ca nu te lasi prostit de argumentele lor. Eu mi-am luat banii inapoi pe niste pantofi care s-au rupt dupa vreo luna de purtat, asta spune legea, eu nu stau la comentarii cu vinzatoarele. Daca nu merge cu ei, merge cu OPC-ul si tot nu trebuie sa ridici din umeri si sa zici "asta e".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Natasa, am o rugaminte: despre ce lege e vorba?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

http://www.anpc.ro/anpcro/media/Legea_449.doc

Despre legea asta e vorba. Nu stiu daca aici sau in alt articol scrie ca sint obligati sa repare sau sa dea inapoi banii pe un produs timp de sase luni de la data cumpararii (ma refer la pantofi in mod special pentru ca pe mine asta ma interesase).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

quote:
Originally posted by flori.m

Si in Italia si in Franta, lumea se inghesuie la produsele alimentare care mai au doar o zi de valabilitate pentru ca sint la reduceri.

O ZI ???? Imposibil...! N-au voie sa lase un produs proaspat in raft , inainte cu MAX 3 zile pana la data expirarii...dupa care se arunca si se pune clor peste ca nici cei care cauta-n gunoaie (daca sunt) sa n-o poata recupera !!!
Oricum eu una , sunt ffff stricta in privinta datei de expirare !
Iar magazinul Carrefour nu-l frecventez , Cora , Auchan , Leclerc....si supermaketurile din jur care sunt super controlate !

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Vacanta 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacamelia spune:

asa este iti verifica cand au chef bonul si plasele.eu am lucrat acolo ca merchamdiser si stiu procedura iar cat despre preturi,le este lene sa le schimbe preturile se modifica des si vin de sus etichete cu noile preturi dar se mai pierd pe drum...la cosul de gunoi.angajati mai puturosi ca la carrefour nu am vazut nicaieri

Mergi la inceput