Carrefour- atentie la tzepe!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurabb spune:

spuneti ca in alte tari nu se inatimpla,..se intimpla dar este ff rar.
i s-a intimplat si sotului meu odata la un magazin mare,tot asa era scris un pret,si lui chiar i s-a parut f ieftin(desi magazinul era unul scump)si a cumparat chiar cateva ,era niste seturi de barbierit...cand s-a dus la casa,i-a pus pretul de cateva ori mai mare,si-a dat seama imediat,ca numai a sta cumparase,...
vanzatorul s-a dus sa vb cu managerul a venit managerul,si-a cerut scuze,si i- le-a dat cu pretul cu acre le-a vazut sotul meu afisate.
dar ce sa spun,s-a intimplat o singura data,din ce spuneti voi aici,parca e o practica in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Se intimpla dar parca nu asa des ca in Romania. Nu exista padure fara uscaturi. Dar in Romania deja e ceva normal sa incarci factura de telefon , sa incarci factura de apa , probabil ca si pe cea de lumina. Chiar azi vorbeam cu tatal meu si era foarte suparat ca desi avem apometre , totusi ei iti adauga si pierderi si unde mai pui ca la el pe factura pierderile sint de 80%.Este totusi nedrept.
Si cu datul restului , pe mine asta ma enerveaza la culme. Mai ales ca acuma cu leul greu , ce sa mai se rotujesc sumele ceva de groaza.
Dar asta e , nu? Putem noi sa facem ceva?
Numai bine,
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Noi am cumparat din "Carefura" din Constanta un cantar al carui pret afisat era de 20 lei si constat cu stupoare ca platesc de fapt 50 lei. Greseala mea ca nu i-am verificat pretul la aparatul ala special care se afla in magazin. . Dar oricum angajatii nu-si fac treaba cum trebuie din moment ce preturile sunt puse haotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Danilamonica asa ceva este inadmisibil , nu trebuie sub nici o forma sa se intample , iar daca totusi "s-a scapat" si s-au facut erori , iar pretul nu a fost schimbat , trebuie ca magazinul sa-si asume orice raspundere fata de clientul pagubit si sa-l despagubeasca prin a-i face oferta de acel produs "gratis" fara nici o discutie ! Nu sa se mai si certe cu el ! Unde am mai vazut asa ceva ? Doar in epoca de piatra mai existau astfel de salbatici , care dupa ce au gresit sa mai si sara la tine !
Aveti mare grija si VERIFICATI de fiecare data tichetul de "casa" .

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori.m spune:

Se intimpla si inca cum in alte tari. Chestiunea cu preturile raft-casa mi s-a intimplat de nenumarate ori la oferte la Auchan in Italia. si la altele. asa ca verificam bonurile. La Carrefour aici mi s-a intimplat ca la o oferta de sampon...doua lipite, sa constat acasa ca unul era golit.
Dar cel mai grav in Italia era ca nenumarate produse erau stricate, chiar si de la supermarketurile renumite pentru produse proaspete. deci mai scumpe, dar tot stricate. asa ca le returnam. Se grabeau insa intotdeuna sa rezolve chestiunea fara prea mare galagie.. aici, la Mega image, cind au returnat carnea evident stricata li s-a spus sa nu mai calce pe acolo... ca ce vvvor, aia era culoarea naturala a porcului cind a fost taiat.
Si in Italia si in Franta, lumea se inghesuie la produsele alimentare care mai au doar o zi de valabilitate pentru ca sint la reduceri.
Aici in farmacii am vazut ca sint oferte de vitamine de cite 2, 3 cutii la pretul unuia singur, de fapt, daca privesti mai bine pe eticheta mai au doar vreo luna valabilitate.
Am cumparat peste congelat ambalat de firma, adresa etc... si dupa ce l-am decongelat am descoperit ca era stricat...
asta e, fiecare trebuie sa-si pazeasca pielea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

quote:
Originally posted by ariana31

quote:
Originally posted by monicutza_bb

quote:
Originally posted by sali

...daca exista asa ceva, sa vina un cumparator forumist care sa spuna ca a luat vreodata 10 baxuri de ceva si i s-a facturat, din greseala, doar 1 !

eu as vrea sa stiu daca acel cumparator care a platit pentru 10 produse ca si pentru 1 s-a intors sa sesizeze problema si sa plateasca pentru inca 9 bucati in plus...

Uite,eu!

Am cumparat o cutie mare de servetele la cutie cu 24 de bucati; pt ca nu avea cod de bare pe cutia mare de carton ,casiera,a desfacut-o si mi-a aparut pe bon doar 1 cutie cea pe care a scanat-o; m-am uitat pe factura in parcare si m-am intors inapoi si am platit si restul!!!

Si eu am cumparat din Cora mai multe produse si la masina am observat sapunul care ramasese din greseala sub geanta de bebe.M-am intors frumusel din parcare si in loc de multumiri s-a uitat tipa urat la mine si a si vorbit pe un ton.....ca-si pierde serviciul.Am gresit si eu ca n-am ridicat gentutza de bebe,dar mi-am reparat greseala,a gresit si ea ca n-a verificat caruciorul bine........si era mai bine pt ea sa nu fi venit inapoi dar nu-mi sta in caracter sa fac asa ceva.Pe cele de la casa nu le intereseaza prea mult daca se intampla chestii de genul asta,le intereseaza sa nu se stie c-ai iesit pe la casa lor si atat.

Eu cu cerealele Humana am patit-o de multe ori la Cora, in loc de 116 mii imi luau la casa 160.........asta pana s-a schimbat pretul la toate cerealele Humana si a durat cateva luni ca pe raft era un pret iar la casa altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Faza cu pret diferit la casa fata de raft (evident mai mic pe raft, mai mare la casa) am patit-o si la Cora si in Selgros (in Selgros inca s-a mai si uitat urat angajata la mine de ce i-am spus sa sesizeze pe cine trebuie sa schimbe pretul si pe raft, sa stie lumea pretul real nu sa aiba surprize la casa, daca nu eram pe graba acolo stateam si amenintam cu OPC-ul, sa vina ei sa spuna daca e normal sa fie alt pret la incasare decat pe raft - culmea ca era produs vandut chiar langa casa si pretul respectiv afisat in multe locuri).
Iar de cumparatori care mananca produsele inainte sa le plateasca am dat si in America, in supermarketul in care lucram. Nu o data am vazut clienti mancand banane prin magazin, desi fructele se cantareau la casa (implicit atunci li se stabilea pretul) si pachete cu diverse napolitane/biscuiti incepute pe rafturi.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Deci cum am solutionat eu o problema de gen dintr-un magazin de electronice .Am cumparat un DVD cu desene pe care era pretul trecut direct pe caseta 29,99RON ,dar nu am mai luat si altceva si ajungtand la casa ,am constatat ca de fapt pe calculator era 39,99 Roni .I-am zis ca eu nu ii platesc decat 29,99 Roni ,sa cheme pe seful de raion si pe cine se ocupa cu afisarea preturilor de la raion ,iar cand au venit ,cea care se ocupa cu preturile era f mirata ca de ce nu era trecut pretul de 39,99 de Roni ca de fapt asta era pretul .I-am zis ca eu nu ii platesc decat 29,99 ,iar ea sa puna diferenta ca doar ea a gresit si ca data viitoare nu o sa ii mai dea mana sa greseasca ,sau daca o sa o faca sa se gandeasca ca poate ramane ea in paguba.A functionat.Si tot asa o sa fac de acum incolo daca mi se mai intampla ca si eu sunt satula de tepele astea de raion cu preturile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu si sotzu' ne-am jurat ca nu mai cumparam de la Carrefour...de fiecare data se intampla cate ceva
odata am cumparat 5 cauciucuri/pneuri pt.masina
promotia era: la 3 buc.primesti una gratis
ce credeti ca ne zice casiera ??? "unul trebuie sa-l duceti inapoi, ca promotia e pt.3 buc."
noi: pai nu conteaza, luam 3 la promotie + 1 gratis si mai luam unul separat, fara promotie, asa cu pret intreg, ca suntem banosi
ea: nu se poate, va rog sa-l duceti inapoi
dar produsele nu erau ambalate cate 3 buc.la set...erau individuale....puteam sa iau 1.258.567 bucati si sa platesc una cate una si fara nici o promotie....da proasta...proasta...am stat 1/2 de ora de ne-am contrazis cu nebuna, pana a avut bunul simt sa vina si cineva de la raion....ca era lene sa vina pana la casa

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Dupa ce am nascut,am vrut sa-mi cumpar geanta pentru bebelus de la Cora,iar cand am ajuns la raft am vazut pretul afisat de 60 de lei parca,dar cand am ajuns la casa am avut surpriza placuta de a constata ca este doar 48 de lei.Asta a fost cazul meu,mai fericit ca am avut de platit mai putin decat era afisat la raft.A. Si a mai fost o intamplare cu scaunelul pentru baie;la raft avea pretul de 100 ron parca,iar la casa am dat pe el 30 ron.O diferenta de pret.................enorma.

Iar in privinta consumului de alimente in incinta magazinului,chiar nu pot sa ma abtin.Dar in viata mea nu am lasat ambalajele pe raft,intotdeauna le-am pus pe banda rulanta de la casa.O singura data am uitat niste baterii in cos sub geci,cred,si le-am descoperit in parcare.Recunosc ca nu m-am mai dus cu ele inapoi sa le platesc,tocmai pentru ca stiam ce reguli aspre au cei din conducerea magazinului Cora,si nu am vrut sa compromit pe nimeni.Mare paguba pentru magazin nu cred ca a fost.Asa ca ..........pacatul meu.Alta data am sa fiu mai atenta.

Iolanda, de printesica,Alexandra,17 iulie 2006

Mergi la inceput