Carrefour- atentie la tzepe!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by greieras

Cred ca nu am eu noroc. Mie mi se intampla des sa mi se incaseze mai mult la un anume supermarket din zona in care locuiesc. La un moment dat chiar zisesem ca nu mai cumpar de la ei, dar tot sfarsesc cumparand uneori pentru ca mai au reduceri de pret. Nu conteaza unde ma duc la cumparaturi controlez bonul tot timpul. Ultima oara (acum cateva zile) m-au taxat in plus cu 20$ la niste produse care costau per total 25$. Nu mi-a venit sa cred!!! Totusi aici daca le arati gresala iti dau produsul gratuit, numai ca pentru asta am mai pierdut 15 minute.

Oricum nu mai am incredere nici aici in nimeni. Putini mai sunt cu adevarat integri. Duce barbate-meu o masina pe care vroiam sa o cumparam la service sa o controleze, si aia, pentru ca nu a stat pe capul lor nu i-au verificat franele (lucru care era inclus in pret). Fac un contract cu o companie de telefonie care avea pret mai bun la convorbirile cu Romania, si dupa cateva luni ce-mi vine mie sa verific factura (minut cu minut) si descopar cu stupoare ca mi-au luat in plus vreo 5$. Iau la verificat si facturile din urma. Surpriza, cate 5-6 $ in plus la fiecare factura. Cati sunt ca mine nebuni sa verifice minut cu minut desfasuratorul? Oamenii nu au timp. Compania face in felul acesta milioane de dolari pe luna. Dupa ce le-am atras atentia (convorbire care m-a scuturat de 2 ore din viata), ne-au spus ca era o mica eroare in baza de date, dar nu au schimbat nimic decat la mine, pentru ca am gasit si pe facturile altor 2 rude aceeasi gresala, dar daca nu sesizezi bineinteles ca se fac ca ploua. Si astea sunt doar cateva din marea de smecherii de care ne-am izbit de cand suntem aici. Mai nou nici nu prea mai ai cui sa te plangi pentru ca multi si-au dus sediile in tari ca India (ca ii platesc pe aia mai ieftin decat pe americani) si daca vrei nu ai cu cine sa te intelegi, pentru ca engleza lor e de neinteles.

Scuze, deja sunt off topic, dar m-am incins si eu putin. Deci, exceptand cazul in care mergi la un magazin mai mic de cartier cam asa stau treburile peste tot.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Craciun 2006

Eva 2007

daca spui la ce companie de telefonie verificam si noi.daca vor observa ca sunt multe sezizari(cu amenintarea OPC-ului)vor deveni corecti.escte valabil si pt.Carrefour ca sa nu fiu off-topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

b.nica cred ca , greierasA s-a referit la o companie sin U.S.A..sper sa nu gresesc.
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Mie mi s-a intamplat odata la Metro, m-am trezit acasa cu mai multe pachete de biscuiti, in loc de unul, am sunat, le-am spus, mi-au zis sa vin cu bonul. M-am dus si a trebuit sa stau o ora ca sa se uite pe inregistrarea video de la casa si sa constate ca intr-adevar asa este. Mi-au returnat banii, au fost politicosi.
De cateva luni locuiesc in Belgia si lucrez la Luxemburg. Ne facem cumparaturile in Franta, Luxemburg sau Belgia. S-a mai intamplat de 4 sau 5 ori sa ne trezim cu produse in plus care au intrat de doua ori, in loc de o singura data. Le-am spus, ne-au returnat banii (chiar la cateva zile dupa intamplare), m-au crezut pe cuvant si nu au facut nici o verificare. Eu am fost surprinsa, ajungand aici, de cat de politicosi sunt oamenii, este incredibil. Vanzatoarele zambesc, sunt amabile, intr-adevar, ai sentimentul ca esti client si ca te respecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Se ėntėmpla destul de des si aici ėn IT.,eu controlez tot timpul si de fiecare data cėnd ėntreb toti raspund la fel ...scuzati-ne ,am gresit.
Eu am ajuns sa cred ca o fac intentionat de fapt o casiera ne-a si spus pt. ca de fiecare data preturile sėnt ėn favoarea lor si atunci ce poti sa crezi.Aici de ex.pun doua produse asemanatoare si cėnd cel ėn oferta se termina ramėne celalalt care de fapt nu e ėn oferta si atunci daca nu citest
i bine ce e scris pe eticheta ...si asa te ėnsala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

mai fetelor gluma,gluma,dar ma enervez ca este caldura si nedreptate;adica sa verificam chitantele?eu zic ca la prima defectiune sa facem un scandal ca sa nu se mai intample!

Mergi la inceput

Degeaba, eu m-am obisnuit asa ca acum nu fac altceva decėt sa ma distrez cėnd merg si ėi ėntreb si de multe ori nu stiu ce sa raspunda .Poate nu stiti ca ėnsala destul de des si cėnd cumperi de la raionul de mezeluri atunci cėnd ėti pun alt pret decėt cel expus si cėnd le zici de ce bate alt pret spun....pt. ca am gresit ....eu o date am pus-o pe vėnzatoate sa-mi taie ceva de aici si cėnd am vazut ca a pus cu totul alt pret i-am zis ...tine-l pt. tine ...si am plecat.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana31 spune:

quote:
Originally posted by monicutza_bb

Ariana31 foarte frumos (si cinstit) din partea ta, dar iti dai seama ca esti printre putinele persoane care "s-au obosit" sa faca asta. Majoritatea s-ar fi bucurat de o asemenea greseala in favoarea lor.

Monica 37+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Cinstit,despre asta e vorba ;am putea macar sa ne gandim doar ca femeia aia care a gresit are si poate copii acasa si nu e drept sa plateasca cu mancarea copiilor ei ceea ce eu ( sau altcineva) am cumparat;a gresit e drept dar i se poate intampla oricui.

Ma intriga insa faptul ca nu de putine ori mi-a fost dat sa vad in marile magazine ambalaje goale ,"oamenii" degustand probabil inainte sa cumpere, ba si cutie de nutella desfacuta si mancata pe jumatate,etc.
Intr-o zi o tanti a constat ca sticla cu clor pe care dorea sa o cumpere nu era plina ochi asa ca s-a gandit sa o completeze dintr-o alta sticla !!! m-am uitat scarbita, nu am stiut ce trebuie sa fac ,de fapt m-a lasat fara replica!!

Mergi la inceput

Ariana, ai dreptate ca sėnt si persoane prost educate care merg ėn aceste magazine si fac ceea ce spui tu ,si pe mine ma deranjaza dar eu merg sa cumpar si as dori ca ceea ce cumpar sa fie cum trebuie si pretul sa fie corect nu pus sa te faca sa ai dubi pt ca nu mergi sa controlezi preturile ci sa iei ce-ti trebuie si sa pleci pt. ca poate ai si altceva de facut decėt sa stai ėn aceste magazine .Si daca mai faci si 50km si acasa ai constatat ca te-au ėnselat e greu sa te mai duci din nou pt.ca nu-ti convine sa faci zeci de km.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Mie in Carrefour nu mi s-a intamplat, dar nici n-am verificat vreodata bonul :( dar la Mega Image de zeci de ori pretul de la raft s-a intamplat sa fie mai mic. Mie sau altora de la coada li s-a intamplat. Fiecare reactioneaza diferit sau depinde cata nevoie are de produsul respectiv.
Unii refuza sa-l mai cumpere, altii mormaie dar il cumpara, altii fac scandal si cer sa vorbeasca cu sefa.
Credeam ca doar la Mega Image se intampla.
La Orhideea si mie mi-au mai controlat pungile. Cumparasem odata o geanta de voiaj m-au pus sa o desfac, s-au uitat in toate buzunarele.
La metro nu ma mai duc de mult, mi se pare ca au cei mai nesimtiti angajati din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

La metro nu ma mai duc de mult, mi se pare ca au cei mai nesimtiti angajati din lume.
Cel mai mare adevar!!!!Bravo psj.Caractere infecte.Eu nu stiu de ce nu-l desfiinteaza?Ca si-asa marfa e vai de capul ei , preturile nu mai sint extraordinare chiar si en gros cumparind. Bine punctat.
Crisa

Mergi la inceput