Carrefour- atentie la tzepe!
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
stefiuta spune:
si eu sunt cam dezamagita de Carrefour si din cauza asta le mai alternez. dar am devenit destul de vigilenta de cand era sa platesc de 2 ori aceleasi cumparaturi. asa ca mare atentie cand platiti cu cardul. acum nu pot sa bag mana in foc ca a fost vina numai a casieritei, dar, cert este ca dak sotul meu nu se uita pe desfasuratorul operatiunilor bancare de la sf lunii, ne-am fi dat seama mult mai greu. deci suma s-a incasat de 2 ori de pe card, am facut repede o adresa catre banca cu toate datele si ei au rezolvat-o mai departe cu Carrefour.
aceeasi problema cu incaltamintea am avut-o si eu acum o luna la Leonardo. a 2-a zi dupa ce am cumparat sandaua, s-a dezlipit. au afirmat ca dureaza pana la 30 de zile parca sa verifice daca se poate schimba sau se returneaza valoarea. am luat foc pt ca nici nu eram din localitate si se vedea cu ochiul liber ca nu putea sa se desprinda bucatica aia din vina mea. dar nu domne, asa e regula, ei nu sunt de vina cu nimik? atunci cine? eu, ca merg si cumpar de la ei.
leuta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Eu azi-maine ma pregatesc sa ma duc sa-mi iau banii inapoi pe o lada termoizolatoare luata inainte de concediu din carrefour pe motiv ca e proasta, da proasta rau. Dupa doua ora dozele congelate de mai bine de 24 de ore se topesc iar bauturile si alimentele din lada se incalzesc binisor. Asa ca imi vreau banii inapoi. Si multumesc Natasa, ca imi faceam probleme ca au trecut deja 4 saptamani de cand am cumparat-o.
Va tin la curent.
Andreea, mama de Filip si Georgia
irinacamelia spune:
stii de ce agentii de paza te cauta in plasa dupa ce ai platit si ai plecat de la casa??ca sa verifice sa nu cumva casierele sa te fi lasat sa treci cu produse neplatine.crede-ma ca stiu ce spun
speranta spune:
pana la urma, legal in cat timp poti sa duci produsul inapoi? ( nu numai la Carrefour)ca la incaltaminte eu stiam de 30 de zile. Inseamna ca trebuie sa pastram bonul de casa la orice produs, daca nu avemm certificat de garantie?
liliac1 spune:
quote:
Originally posted by irinacamelia
stii de ce agentii de paza te cauta in plasa dupa ce ai platit si ai plecat de la casa??ca sa verifice sa nu cumva casierele sa te fi lasat sa treci cu produse neplatine.crede-ma ca stiu ce spun
Probabil, dar sincera sa fiu, nu stiu cum ar putea sa faca treaba asta, ca doar se uita superficial, nu-mi ia fiecare produs de pe factura la verificat.
Mai dar sa va spun o faza, povestita de cineva din "interior". Intr-un supermarket, nu dau nume, a iesit omu' cu o cada si cu-n cos plin de cumparaturi. Bineinteles ca nu i-au facturat...cada!!! Bineinteles ca omu' a fost verificat si de aia de se uita in sacosele noastre si...bineinteles ca i-a pus stampila de avizat!!!!
Si tot la acelasi lant de renume, dar in alt oras, a iesit unul cu o...cabina de dus!!! S-a dus omu' acasa, si-a montat-o, si astia care raspundeau de raionul respectiv, cand au refacut stocul, hop, lipsa cabina de dus. Au facut reconstituire dupa camerele de filmat, bonuri de casa si s-au prezentat la ala la usa, sa-i ia cabina...si omu' de buna credinta...a demontat-o siiii le-a dat-o!!! Ca nu era trecuta prin nu stiu ce chestii... ca sa o poata achita fara sa o demonteze. Asa ca...ce rol au aia de la usa, de uneori ma si sperii de ei??
Liliana&
![](comoara.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
denialma spune:
quote:uuaauuuu cate cumparaturi faci...........
Originally posted by zeririlouiza
Sa va spun eu ce am patit, lasand faptul ca la electrocasm=nice alergi de te saturi sa iei si tu o amarata de traducere, ca pana la urma nu sunt obligat asa citesc in engleza. Asa, acum vreo luna sau dus colegii meui la cumparaturi in Carrefour baneasa ca de obicei, in general noi avem facturi mari 1800 ron chiar pana la 3000 sau 5000 ron, in fine si sa vedeti tragand la xerox factura pentru restituire de TVA la un moment dat imi sar ochii pe un total de 550 ron, ma gandeam ca nu au avut ce cumpara de asa o suma de o data ca au fost numai aliente nu altceva, si can dma uit bagasera aia 413 pungi de gris, acum inteleg ca se mai fac greseli, dar problema este cum de scrii tu in loc de 4, 413 e cam ciudat, si nu va spun ca atunci cand sau intors iesise din tura cucoana aia, si dai cu verificat stocul si tot asa, ca noi cumparand de la iei platim cu OP si asa le-am zis ca noi nu gatim pentru o brutarie.
In fine poate a fost o gtreseala de tastat sa adaugi 13 langa o alta cifra dar si 550 ron
Louiza13s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
denialma spune:
ce nesimtita
jos cu carefour!! plus-cele mai mici preturi din romania!! super magazin e plus!!!!!!!! jos cu carefur plus e misto...si cora.........
Clover spune:
quote:
Originally posted by Lemoni
Hai ca asta nu ati auzit-o sora mea a cumparat o pereche de cercei pt fata ei , erau de aur bengosi si destul de scumpi, la o saptamina a venit fata acasa numai cu un cercel suparata sora mea a luat cercelul in mana si bonul si s-a intors la magazin , a pus cercelul ramas pe masa si bonul a povestit inimplarea si balmand proasta calitate pt ca s-a desfacut si a cazut din ureche i-au dat bani inapoi.
Ma intreb la situatia asta in romania cum ar fi procedat ?
"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel
Pai copilul primea o sapuneala zdravana ca nu a fost atent si ramaneau cu paguba.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
emargherita spune:
nu trebuie gandit asa. copilului trebuia sa i se explice ca a gresit si sa fie mai atent pe viitor
irinacamelia spune:
eu nu le dadeam nici o cabina inapoi pai ce este vina mea ca aia la momentul respectiv nu s-au sesizat??