Harry Potter
Raspunsuri - Pagina 3
Andrada spune:
quote:
Originally posted by danitin
Sirius - resemnat. Lasa-ma sa argumentez:nu o resemnare din aceea ca nu-ti mai vine sa faci nimic, ca altfel nu evada, dar cand il intreaba pe Harry daca vrea sa stea cu el si intelege gresit raspunsul si mai ca nu-si cere scuze, cand risca tot numai ca Harry sa stie adevarul - la urma urmei pute fugii in lume si trai bine mercy. Poate altruism e mai O.K. decat resemnat, dar avea ceva care parca imi spunea ca nu o sa traiasca linistit si fericit pana la adanci batraneti. Recitesc Harry Potter si imi pare rau ca acusi termin ultimul volum care il am (4). Tot imi vine sa va intreb pe cele care l-ati citit si pe ultimul aparut una, alta dar imi amintesc pe pe forum vin si multe persoane care poate vor sa-si pastreze placerea surprizei din lectura. Da' daca nu mai pot de curiozitate o sa ma mai rog de voi sa-mi mai spuneti cate ceva pe personale.
Pai tu l-ai citi pe ultimul sau nu?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
danitin spune:
Nu am volumul 5!!! Recitesc ultimul volum pe care il am, adica 4, adica " Harry Potter si Pocalul de Foc".
Andrada spune:
quote:
Originally posted by danitin
Nu am volumul 5!!! Recitesc ultimul volum pe care il am, adica 4, adica " Harry Potter si Pocalul de Foc".
Si atunci de unde stii?
Oricum hai sa nu mai povestim inainte...
A
MONAI spune:
A fost ieri invitata la emisiunea lui Cristian Tabara fata care a tradus Harry Poter in limba romana. Avea 17 ani cand a tradus primul volum. Fatuca m-a impresionat. Stia ca Hermione a primit numele dupa fata Elenei din Troia (informatii mai putin stiute), a dat explicatii in legatura cu modul cum se va termina cartea (din pacate am aflat...). Oricum, interesante emisiuni are Tabara.
Sa auzim numai de bine.
Marox spune:
Monai, e vorba de cum se termina ciclul sau de cum se termina al cincilea volum? Scuze ca te intreb, dar eu n-am avut cum sa vad emisiunea lui Cristi Tabara :-)
Danitin, daca mai vrei sa stii amanunte din al cincilea volum, trimite-mi un PM.
Totusi, Andrada, il preferam pe Sirius in celelalte volume.
Irinusha, nu se incurca nemtii in preturi la carti! Eu l-am cumparat pe ultimul de pe amazon.fr, in engleza, a costat 16 euro.
MONAI spune:
Draga Marox,
am aflat ca in fiecare din ultimele 3 carti moare cate un personaj (nu stiu care si nu stiu ordinea ), dar acest fapt e tratat in mod firesc, nu produce drame-asa au promis cei de la emisiune. Asa ca eu m-am obisnuit cu gandul.
Sa auzim numai de bine.
Porumbita spune:
puteti sa imi dati si mie adresa pt site-ul in limba engelza la HP ultimul volum?
Multumesc anticipat...
Andrada spune:
quote:
Originally posted by MONAI
Draga Marox,
am aflat ca in fiecare din ultimele 3 carti moare cate un personaj (nu stiu care si nu stiu ordinea ), dar acest fapt e tratat in mod firesc, nu produce drame-asa au promis cei de la emisiune. Asa ca eu m-am obisnuit cu gandul.
Sa auzim numai de bine.
Heeei!!!
Nu sade frumos sa povestiti inainte!
Treceti pe PM!!!
Andrada
babirusa spune:
Mi-au placut cele doua filme foarte mult. Cred ca imi voi cumpara si cartile, daca le mai gasesc . Filmul Harry Potter and the Prisoner of Azkaban va aparea in iunie 2004 iar Harry Potter and the Goblet of Fire in noiembrie 2005. Asa mult de asteptat
bagoiu spune:
Cautati pe internet si o sa gasiti nenumarate pareri CONTRA Harry Potter. Eu nu inteleg de ce atata dragoste pt vrajitori si vrajitorii. Intri intr-o librarie si numai asta ti se ofera: carti cu vrajitorii, jucarii reprezentand vrajitori si toate cele. ??????????