Harry Potter

Harry Potter | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

Cu modestie va anunt ca fac parte dintre cei alesi care au deja Harry Potter and the Order of the Phoenix! M-am inscris pe liste am dat coate si-am ciupit la teenageri la lansare, dar mi-am tras lectura la lampa.
HiHiHi!!! M-am scos. Il iubesc pe arrypota al meu!

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Initial creeata de Andrada

Cu modestie va anunt ca fac parte dintre cei alesi care au deja Harry Potter and the Order of the Phoenix! M-am inscris pe liste am dat coate si-am ciupit la teenageri la lansare, dar mi-am tras lectura la lampa.
HiHiHi!!! M-am scos. Il iubesc pe arrypota al meu!

Andrada, tocmai am vazut un reportaj despre autoare... povestea vietii ei este si mai minunata. Cand a inceput sa scrie Harry Potter, acum 5 ani, situatia ei financiara era foarte precara, abia se descurca de pe urma welfare-lui. Si in plus mai avea si un copil mic de crescut.

Obisnuia sa iasa la plimbare cu bebeul, il plimba cam o ora pana cand se oprea din plans si adormea, iar pe urma se retragea intr-o cafenea si se apuca de scris. Rezultatul se vede astazi: cateva carti si filme de succes, plus o situatie materiala evaluata la vreo 500 mil $.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

.... da, si situatia ei materialä o plaseazä acum pe urmätorul loc dupä regina Angliei!

Knocked down, but never knocked out!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Fetelor....welfare...inseamnä ajutor social??
Pe la noi asa s-a spus, iar in ce priveste averea, eu stiu cä este pe locul I in Anglia...a luat-o si pe Elisabeta!!! ( care a inceput sä facä economii...nu chiar mari, dar asa se spunea in reportaj!!!)
Am väzut si eu un Harry Potter in Kino, cu copiii, si mi-a pläcut, dar nu mai stiu care era...cred cä primul care a apärut, ca film.
Asa, sä le väd, e OK, dar de citit, chiar cä nu mai am timp...avind in vedere cä imi ocupä destul timp forumul...
Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

URAA !!! Bine ca in sfirsit a aparut al cincilea volum ! Eu l-am comandat inca din februarie pe site-ul de la Amazon si l-am primit de-abia pe 21 iunie. Dar a meritat asteptarea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilic spune:

Dar in Romania stie cineva daca a aparut?Eu intelesesem ca da,dar n-am vazut-o pe nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

in romania a aparut in editie limitata si s-a vandut mai repede decar ai zice "peste" ... apare in tiraj mai mare la inceputul lui septembrie ... la eminescu o sa-l aduca cu certitudine .. am fost si am intrebat...

daca gasiti de luat de undeva imi ziceti si mie va rog? abia astept sa-l citesc,

multumesc,
Freia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Vreau si eu ultimul volum!
Vreau si eu!
Care-l gasiti,mail si mie unde...pls!

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilic spune:

Iata ce scrie mai nou pe site-ul editurii Egmont:
"Editura Egmont ii anunta pe toti fanii lui Harry Potter ca editia in limba romana a volumului V - Harry Potter si Ordinul Phoenix va fi lansat la inceputul lunii decembrie 2003."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Intrebare pt cei care au citit al cincilea volum: cum vi s-a parut? Eu am fost un pic dezamagita, numai un pic, pic, pic, nu va speriati :-). Sau poate ca "dezamagita" nu e bine spus, mai degraba as zice ca nu m-a ambalat pe cit ma pregatisem. De ce? Cred ca a fost asteptarea prea lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Marox

Intrebare pt cei care au citit al cincilea volum: cum vi s-a parut? Eu am fost un pic dezamagita, numai un pic, pic, pic, nu va speriati :-). Sau poate ca "dezamagita" nu e bine spus, mai degraba as zice ca nu m-a ambalat pe cit ma pregatisem. De ce? Cred ca a fost asteptarea prea lunga.

Mie mi s-a parut surprinzator cum termina intimplari din primul volum si cum incep sa se lege toate-toate. Lumea capata contur, un pic de magie dispare. Si mai dispare si dragul de...hai ca nu spun ca mai sint din cei care nu au citit, dar doamne cit am plins Of!
Nu-i Hermann Hesse dar mie imi place si abia astept urmatorul.
Andrada

Mergi la inceput