FIV in Ungaria 18
Raspunsuri - Pagina 8
ioana_p76 spune:
Tuculucu e bine ca te tii tare, te admir pentru ca esti asa puternica si nu te lasi! 

Te-am admirat si ca ai fost mereu optimista si sper ca vei fi si in continuare. Iti doresc din suflet sa reusesti data viitoare!
Ioana
poze szeged
dariaioanaxx spune:
Tuculucu-imi pare rau ca nu a fost sa fie dar nu dispera tot inainte!
Chiara-sfatul meu este sa incerci toate posibilitatile (si laparo si FIV cu blastocist)si apoi daca nu mai exista chiar nici o sansa sa te gandesti la adoptie, ca poate asa a fost sa fie, poate un copilas fara parinti va asteapta undeva la o casa de copii pe voi, pt. ca trebuie sa te mai gandesti si la sanatatea ta, prea multe stimulari nu s asa bune pt. organism, asta este sfatul meu dar tu decizi ce trebuie sa faci!
Magduta-asa i ca toamna se numara bobocii, poate se vor numara si ai nostri la toamna, nu? trebuie sa fim optimiste!
Macar voi aveti o certitudine fetelor cand puteti incerca din nou, eu din pacate inca nu stiu cand !

tuturor!
daria
kla78 spune:
salutare!
CHIARA,TUCULUCU imi pare sincer rau pt nereusita dar data viitoare sigur veti reusi,stiu cum e,toate de aici stim ce inseamna un esec dar asta e viata,cu bune si rele!

ANDICU felicitari!FILIP GABRIEL iti doresc sa cresti mare si sanatos si sa le aduci parintilor care te-au dorit atat de mult numai bucrii si fericire!
PUSSI 
burtika dubla!
despre mine,azi aveam programarea la szeged dar am sunat si am spus ca nu merg,in schimb am hotarat sa fac aici un fiv si cum azi sunt ziua 2 cm merg la analize si apoi dupa masa la dr sa-mi spuna cand incep injectiile,binenteles daca e totul ok la eco,am ceva emotii ca dupa ultimul fiv n-am mai facut nici un control dar eu sper sa fie ok,asa ca daca DD ajuta luna asta voi fi din nou fiv-oasa si o sa va tin companie!sunt bucuroasa ca am gasit in sfarsit un medic care mi se pare profesionist doar ca e putin timid,si numai daca il intreb eu imi raspunde,dar in rest e ok tipul si am auzit numai lucruri bune de el![]()
deseara am va spu cand incep!
multi
tuturor,nu va enumar ca sunteti multe si n-as vrea sa omit pe careva!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
pussi spune:
chiara laparo am facut in TM!
kla te astept cu noutati ..tinem pumnii sa fie cu ochisori!!!!!!!!!!!!!
PUSSI
17+
MARA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Liana30 spune:
tuculucu capu sus si inainte..pup io fata super optimista.
klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tin pumnii stransi!!stransi!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
cornelianeli spune:
tuculucu stiu prin ce treci,capul sus.esti optimista si puternica 
chiara la noi a fost primul fiv,oligoastenoteratospermie este cauza...la mine totul este ok insa ma gandesc din ce in ce mai mult la o laparo,si as avea timp pana in noiembrie cand facem urmatorul fiv...nu stiu..
kla mult succes
va pup 
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
Chiara spune:
tuculucu, imi pare tare rau, dar sa repeti totusi testul de sange si iti voi spune si de ce cred eu asta: la fiv 3 din 2005, in ziua 14 dupa et test 168,8, dupa 3 zile vine ceva asemanator cu o menstruatie doar ca m-a pus un pic pe ganduri fiindca erau prea putine cheaguri (si stim ca dupa stimulare se elimina cheaguri multe daca nu e sarcina),repet in aceeasi zi testul la acelasi laborator si valoarea era 101,5. zadori zice "ghinion, si de data asta s-a oprit in evolutie". menstra dureaza 5 zile cu dureri de burte cu tot. dupa 10 zile de la oprirea sangerarii incep sa am ceva pete maronii din cand in cand si o senzatie de greutate in dreptul uterului, nu dau import., zic e de la stimulare, iau si amoksiclav ca de, o fi vreo infectie si s-o tratez din pripa, iau si ceva antiinflamatoare sa se asorteze bine cu antibioticul si dupa inca vreo sapt. plecam la sovata sa ne relaxam si sa mai tratez ceva ce ar putea fi pe la mine si inca nu gasisera doctorii dupa tona de investigatii facute. la sovata urc zeci de trepte zilnic, fac drumetii, senzatia de greutate tot mai puternica iat petele tot mai dese. dupa vreo 6 zile de statiune unde nu fac nici o procedura la indicatia dr. de acolo, imi trece asa fulgerator prin cap sa fac un test din urina si, stupoare, pozitiv in primele 5 secunde! disperare mare, ma intorc in timisoara, test de sange 1200........nu ma mai intind ca ideea era ca pana nu repeti testul, chiar cu sangerare, nu fii sigura de nimic. nu-ti spun asta ca sa iti dau sperante gratuite, dar asta a fost experienta mea si vreau sa stiti si voi ca se pot intampla tot felul de lucruri neprevazute. se prea poate sa nu fie cazul tau, dar...
corina74,
multumesc mult de amanunte, esti foarte draguta. as vrea sa te mai intreb una alta, dar as dori sa nu ma intind aici prea mult, deja am facut-o. poate iti activezi pm.
dariaioanaxx, luam in calcul mai multe posibilitati, nu doar adoptia, asta e ultima solutie totusi. zadori nu ne-a propus niciodata cultura de blastocist, nu stiu de ce, si nici diagnostic genetic preimplantare al embrionilor, stiu ca la ei se face si asa ceva, au pe lista. peste 3 luni vom vedea ce idei are, daca o avea altele decat o noua incercare in aceeasi formula, numai ca de data asta voi incerca sa ma documentez mai bine asupra unor aspecte.
kla 78,
iti doresc bafta multa si sa dea dd sa iti indeplinesti visul.
pussi, cu ce dr?
Chiara spune:
cornelianeli
, multumesc de raspuns. ar fi interesant de stiut daca la szeged reusitele in caz de probleme masculine sunt cu mult mai reduse (ca statisticile in unele studii spun ceva de genul asta),dar depinde si cat sunt de mici la ei. sunt convinsa ca se urmareste si acest aspect.
tuculucu spune:
multumesc fetele!
chiara: sa stii ca si dr-ul a zis ca si daca am sangerari sa fc vineri inca un b hcg. eu chiar ma gandeam sa nu fac pt ca am menstruatie in toata regula, dsi asa cum zici tu fara cheaguri, doar sange curat curat. am sa fac ca sa fie totul facut pana la capt dar sperante nu mai imi pun deloc. fie ce-o fi.
bafta celor care sunteti in focuri acum!!!
cami
cami
mariaaa spune:
Buna tuturor
Tuculucu vorba Lianei capul sus si sa ai incredere ca vei reusi.
Va citesc si imi dau seama ca sunteti toba de carte in domeniul asta, si mi-e si rusine cu ce intrebari vin eu
. Va admir pe toate pentru determinarea cu care luptati.
Eu am o zi proasta, mi-am scos analiza de chlamydia si a iesit pozitiva. Nu stiu ce vor zice la Szeged despre asta, probabil ne vor trimite inapoi acasa
.
edit: medicul meu ginecolog din tm ma bate la cap sa fac laparoscopie inainte de fiv. Cand a auzit de chlamydia pozitiv si mai abitir o da cu laparoscopia. Ce parere aveti?
Va imbratisez
Mariaaa