FIV in Ungaria 18

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

mariaaa, depinde care a iesit pozitiva. daca ai facut-o din sange, sunt 2 tipuri de anticorpi, unii arata ca ai avut boala si altii ca o ai in prezent. daca ai facut-o din secretie si a iesit pozitiva, atunci da, e o problema si trebuie tratata. dar nu te necaji ca se trateaza. trebuie sa vezi ce zic si la szeged. succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina74 spune:

chiara
te astept pe pm

corina74 9+(oare ce va fi?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaaa spune:

quote:
Originally posted by cornelianeli

tuculucu stiu prin ce treci,capul sus.esti optimista si puternica
chiara la noi a fost primul fiv,oligoastenoteratospermie este cauza...la mine totul este ok insa ma gandesc din ce in ce mai mult la o laparo,si as avea timp pana in noiembrie cand facem urmatorul fiv...nu stiu..
kla mult succes
va pup

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

cornelianeli iti doresc mult succes la urmatorul fiv, cum se zice pe aici al doilea e cu noroc.
Si la noi problema e oligoastenospermia, si, dupa cum am scris azi, chlamydia, pe care sper sa o tratam repede. Vad ca te gandesti la laparoscopie, ti-a recomandat vreun medic? Ai facut la Szeged primul fiv?

Iti multumesc daca ai timp sa imi raspunzi.

Chiara iti multumesc pentru raspuns, analiza am facut-o din secretie.

Va imbratisez pe toate

Mariaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Camisv iti doresc mult succes.
Daria las' ca numaram bobocii impreuna in toamna
Chiara
Cenusareasa
Tuculucucapul sus DD stie cum sa le rinduiasca pe toate
Corina
Pussi
Liana
Va pup pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Buna fetelor
Nu am intrat decat foarte putin pe la voi, pentru ca primele doua FIV-uri le-am facut la Giulesti si am discutat mai mult cu fetele care faceau in tara. Dupa aceste nereusite (mai avem o speranta mica, mica in cei 8 embrioni aflati la congelator) ma gandesc tot mai serios sa ma indret spre Szeged, unde se pare ca rata de succes e putin mai mare si parca esti tratat mai omeneste. Stiu insa foarte putine lucruri si poate cele care ati facut deja acolo ma puteti lamuri:
- Analizele preliminare se pot face si in Rom. sau trebuiesc facute acolo?
- In cat timp se obtine o programare?
- Ar fi bine sa merg cu o copie a dosarului (in cazul in care o si obtin) pentru a se vedea ce s-a facut pana in prezent?
- Dr. si asistentele vorbesc numai ungureste? am nevoie de un translator?
- Trebuie sa mai fac obligatoriu histeroscopie sau laparascopie acolo? Am o laparascopie facuta in Rom cu dr. de la FIV.
- Cat timp trebuie stau efectiv in Ungaria?
- Cum ati procedat cele stati ceva mai deparete? (eu sunt din Arges si mi se pare destul de complicat (din cauza serviciului si a drumului) sa fac cateva drumuri in Ungaria?

Si o ultima intrebare, ca stiu voi folositi mai des progesteronul injectabi, cum il pastrati in acesta perioada calduroasa?
Va multumesc mult de tot si va tin pumnii tuturor care sunteti in focurile tratamentului sau asteptati rezultatul testul. Dumnezeu sa ne ajute tuturor!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

ceau dariela, voi incerca sa-ti raspund cat mai clar la cele intrebate de tine.
-analizele din romania se iau in considerare la szeged, in functie de cauza infertilitatii, pot sa-ti repete spermograma acolo, totul este sa nu fie mai vechi de 1 an, altfel te pun sa le repeti
-pt. programare ar fi bine sa suni de acum, ambii dr. de acolo sunt foarte ocupati si e posibil sa dureze chiar si 1-2 luni, mai ales ca vine perioada concediilor
-este chiar indicat sa ai copiile sau originalele tuturor analizelor facute in romania, eventuel ce tratament de stimulare ai facut, se pot orienta mai usor la acest fiv
-asistentele vorbesc destul de putin engleza, si doar unele, dr. zadori vb. foarte bine iar dr. kriszan putin
-acolo este o dna, dna Ani, fosta asistenta medicala, care traduce pt. romani pt. 30 euro sedinta
-laparoscopia si/sau histeroscopia din romania sunt valabile si acolo
-la szeged trebuie sa ajungi pe parcursul stimularii (12-14 zile in medie) si pt. et peste alte 3 zile sau 5 zile daca se face et cu blastocist; inainte de stimulare eu am luat 1 luna contraceptive si m-a chemat pt. eco in luna anterioara celei cu contraceptivele, cam in preajma ovulatiei
-puteti sta fie in Szeged, fie in Timisoara, fie in Sannicolau (o localitate micuta la 60 km de timisoara si 40-50 km de szeged) pe perioada fiv-ului.
sper ca te-am lamurit cat de cat. daca mai ai intrebari, sunt aici. te pup si succes.
-
-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

mariaaa multumesc,sper si eu ca al doi-lea va fi norocos
da, a fost primul fiv
cu chlamydia eu m-am chinui ceva,dar pana la urma am scapat,tu cand vrei sa faci fiv?
cu laparoscopia....nu mi-a recomandat nimeni,dar eu nu am facut nici hsg si am tot citit de inflamatiile pe care le produce chlamydia la nivelul trompelor,ori daca am cine stie ce pe acolo sa nu fie asta cauza nereusitei....o sa vb si cu medicul de aici sa vad ce-mi spune,ii voi scrie si lui zadori....
dariela
eu analizele le-am facut pe toate in romania,este mai ieftin
dureaza ceva cu programarile,cel mai bine ii scrii un mail doctorului,ai adresa pe prima pagina si te programeaza el
eu zic ca ar fi f bine sa-i duci o copie a dosarului,va sti mai bine sa-ti dea tratamentul cel mai potrivit
dr zadori vorbeste bine engleza,asistentele nu...dar te intelegi cat de cat cu ele
nu cer hsg sau laparoscopie,e bine sa o duci daca o ai facuta
ai doua solutii: ori stai in timisoara si mergi la szeged de cate ori este nevoie-drumul dureaza max o ora si jumatate,ori stai in szeged,noi am stat o luna intreaga acolo
despre progesteron nu stiu ce sa-ti spun,era racoare cat am stat acolo si nu ne-a zis nimeni sa-l tinem la o anumita temperatura
sper ca ti-am fost de folos
o seara placuta

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii
cornelia, chiara ....sa-mi amintiti maine sa va explic ce si cum cu hidroxalpinxul...laparoo !
dariela eu toate iesirile din spital le-am tradus in engleza(rezultatul laparosc. a fost decisiv); progesteronul nu se tine in frigi ci la umbra si temperatura normala! Sa-ti iei si dosarul cu tine, e importanta stimularea anterioara!
mariaaaa eu as zice sa-ti tratezi acum clamidia, nici intr-un caz sa nu mergi cu ea la Szeged!
magduta te pupam totate 3!
liana faci bagajele??
kla te astept cu vesti bune, bune..si va fi bine
tia, andicu, adaca, mikatoate ocupate tare??? pe la noi??

despre noi...maine ne ecografiem...si azi a inceput sa curga colostrul...

PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaaa spune:

cornelianeli m-am TOPIT vazand-o pe catelusa voastra, este absolut superba, cat are?

O sa mergem sapt viitoare pt un prim consult si apoi ne va spune cand putem incepe procedura. Sper ca in sept sau oct. Despre chlamydia si eu citisem ca da aderente si ca s-ar impune o laparo inainte de fiv. Eu sunt f speriata de laparoscopie si sunt curioasa ce va spune Zadori, daca imi recomanda sau nu.
Inainte de primul fiv ai avut si tu bataie de cap cu chlamydia? ce tratament ai luat?

Dariela eu am facut programare luna trecuta prin 18 si m-a programat in 17 luna asta. Ne-a cerut sa mergem cu un set de analize (HIV, Papanicolau, Hepatita B si C, chlamydia, secretie vaginala, hormonale). Multa sanatate si sa va indepliniti dorinta de a avea un copilas.

Pussi esti modelul meu, vreau si eu gemeeeeeni!!! Felicitari

Va imbratisez

Mariaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari !abia ce am ajuns acasa de la medic si nu am vesti tocmai bune,eh asta e,am un mic chistulet si surpriza a fost mare cand mi-a spus ca luna trecuta am ovulateu care am anovulatie......deci am ramas cu gura cascata,asa ca va trebui sa astept luna viitoare sa pot incepe tratamentul,nu-i nimic cu ocazia asta incerc sa mai profit luna asta de soare si dau si o fuguta pana la mare sa m,a bronzezca poate la anul va trebui sa-l leagan pe bebe mic.si no sa vad mare care pe mine ma incanta..uf deja visez.

mai fetelor vad ca tot vb aici de chlamidya asta,spuneti-mi si mie e vreo diferenta intre cea facut in sange si cea din secretie?eu am facut-o azi pe cea din sange oare sa o fac si din secretie sau sa astept sa vad rezultatul la asta?se poate sa nu se vada in sange dar sa se vada in secretie???

LIANA pe cand urmatorul tratament???
MARIAAA si eu cred ca ar fi bine sa o tratezi acum iar cand ajungi la szeged nu va trebui sa mai astepti atunci sa o tratezi ci vei putea incepe direct tratamentul.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput