FIV in Ungaria 18

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

da,presiunea atmosferica...
nici eu nu am citit nicaieri...dr. a lucrat intr-o clinica de obstretica si cand erau variatii de presiune aveau de munca:nasteri premature,avorturi....

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor
Corina sa fei cum zici , bobociel se numara toamna, sper din tot sufletu
Tuculucu Felicitari, te rog sa nu te stresezi , cel putin incearca, si tin pumnii ca pe joi sa ai un rezultat si mai super.
Chiara, Pussi, DAria , Cenusareasa

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

cornelianeli, la voi e primul fiv? la voi care sunt problemele? ce faceti in continuare? scuze ca pun atatea intrebari, dar incerc sa ma documentez un pic mai mult, pana acum am mers "orbeste" pe mana dr. zadori si nu am pus prea multe intrebari spunandu-mi ca stie ce face (si pana la proba contrarie chiar stie). dar undeva trebuie sa fie o hiba si vreau sa aflu daca e la noi, si e ireparabila, sau e in curtea altcuiva. multumesc si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Chiara, cuvintele sunt de prisos! Sa-ti dea DD puterea sa treci si sa mergi mai departe.

Fetelor, eu joi am punctia. Sper ca totul sa fie OK, caci eu am PCOS si dr-ului i-a fost frica de hiperstimulare si mi-a dat un tratament usor, la care am raspuns destul de bine. Asta chiar m-a uimit, pentru ca in TM nici la tratamente puternice n-am raspuns bine. Pentru punctie si ET se face internare? trebuie sa-mi iau pijama, papuci etc?
Am uitat sa intreb astazi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Tuculucusi eu cred ca esti ! din cate am vazut in grafice cu valori bHCG, val. ta se incadreaza in sapt. 2 de sarcina. Iti tin pumnii in continuare sa fie mai bine la testul de joi.
Cami pentru punctie nu iti trebuie nimic, o sa-ti dea ei halat, prosop si chiar un fel de papuci de unica folosinta din celofan. Iti vei lasa hainele intr-un vestiar. sa nu ai bijuterii la tine, nu te lasa sa ramai cu ele, nici macar verigheta.O sa stai cam 2 ore dupa punctie acolo, timp in care ei au f. mare grija de tine. Cam la o ora dupa punctie, o sa-i zica sotului tau sa-ti aduca ceva de mancare si de baut, ca o sa ai nevoie, dupa atatea ore in care nu ai voie sa bei si sa mananci.
Ai sa vezi ca o sa-ti schimbi parerea despre asistente si clinica. Fii sigura ca la ora la care te-a programat pt. punctie vei si intra, nu se mai asteapta deloc.
Iti doresc mult succes!

toate fetele!

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Si eu zic ca e sarcina la tinetuculucu.Sunt site-uri care indica sarcina la primul test tot ce trece de val 5 la bhcg.Si nu uitati ca au fost fete care au avut la prima analiza 200-300 si in 2-3 zile scazuse sub20,asa ca nu o valoare mare din prima e garantia ca sarcina s-a prins sigur.Tot ce e peste 5 si se dubleaza la 2 zile e pe drumul cel drept!
Deci pina la urma petele maronii nu inseala!Sunt de la implantare.Desi in mod normal eu citisem ca apar mai repede dupa embriotransfer.Mie de exemplu cu pete maronii inziua 14 de la ET mi-a debutat o noua si draga menstruatie.Dar veneau prea tarziu ca sa fie de la implantare.Si eu care crezusem ca scap de ea cel putin 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

camisv, bafta joi, iti tin pumnii sa mearga totul bine. doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

camisv cu timpul la punctie..la primul fiv la mine a durat 2 ore, dar la fiv 2 cam 6 ore! deci sa mergeti cu timp si sotul sa nu se agite daca vede ca nu iesi, tottul e sub control! Cu tine in poseta sa-ti pui 1/2 l apa si o ciocolata sau biscuiti ca sa poti manca imediat ce iti da voie si dupa sa poti urina, e important sa urinezi acolo! Si vezi camasa care ti-o dau se imbraca cu taietura in spate, nu ca un capot! Tinem pumniiiii

PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina74 spune:

felitari tuculucu, eu cred ca esti graviduta
chiara draga o sa incerc sa iti descriu cit mai amanuntit tratamentele facute
incep cu inceputul adica anul trecut in luna ianuarie am fost in timisoara la domnul profesor munteanu, dupa o discutie si foarte multe analize am facut o inseminare, fara rezultatul mult asteptat,
atunci am fost propusi ptr fiv(asta se intimpla prin luna mai)
acum a inceput distractia :
analize genetice facute la doamna dr noditi.
nu au fost multumiti si ne-au trimis la doamna dr gug
in luna septembrie am plecat obligatoriu in concediu de odihna ptr a fi odihniti in vederea realizarii procedurii fiv
procedura care intr-un final a inceput in luna ianuarie anul asta cu AC , dupa aceea diferelin 10 zile 1 fiola pe zi
au urmat inca 10 zile diferelin si puregon(3 fiole pe zi)
rezultat 6 ovocite , 4 embrioni , au fost utilizati 3 pt ET , DAR NICI UN REZULTAT
In perioada aia am aflat despre szeged
pe 25 martie am sunat si am avut prima programare in 16 aprilie
am facut analizele la bioclinica(cele care sau putut face) celelate au fost facute la szeged
pe 7 mai am fost la szeged in z3, si am inceput stimularea cu decapetyl 1 fiola pe zi si merional 2 fiole pe zi timp de 4 zile si inca 5 zile cu decapetyl redus la 1/2 fiola
nu mai stiu exact in ce zi am inceput sa iau elevit
pe data de 18 mai am facut punctia , au fost recoltate 15 ovocite, au fecundat 10 , din care 7 embrioni au fost valizi , au fost folositi 2 la ET , ceilalti 5 fiind pusi la pastrare
initial trebuia sa fac ET in data de 21 , dar am tinut legatura cu doamna dr si am ajuns sa fac ET pe data de 23 , a motivat doamna dr ca a asteptat sa mai creasca embrionii, aici a tinut cont de virsta (33 de ani ) si cred ca si de enormul dosar cu ce am facut mai inainte de szeged(ptr asta consider ca toate rateurile dinainte au avut si ele o mica contributie in sensul ca a putut doamna dr sa isi faca mai repede o parere despre cazul nostru)
imediat dupa punctie am inceput sa iau duphaston(4 pastile pe zi) elevit (3 pastile pe zi) iar dupa ET am completat cu magne b6 si aspirin protect
cu citev azile inainte de ziua fixata ptr efectuarea testului de sarcina au aparut niste pete maronii si am primit calciu efervescent
in ziua testului am oprit aspirin protect, iar in saptamina a saptea am oprit si elevitul, acum fiind in faza in care scad progresiv duphastonul, perioade de 5 zile scad cite o pastila
ar trebui prin 21 iulie sa termin cu medicamentele
sper ca nu am omis nimic
scuze fetelor ptr discurs dar chiara merita sa ii acordam tot sprijinul , ca noi toate de altfel
pupici la toata lumea

nu dezarmati fetelor nimic nu se obtine usor , eu am speranta ca fiecare dintre noi va ajunge in final sa isi tina propriul bb in brate

corina74 8+(oare ce va fi?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

Multumesc fetelor pentru sustinere dar din pacate nu e. Azi noapte mi-au venit rusii. Asta e. Mai aveam speranta pentru testul de vineri dar e menstruatie normala, cu dureri si sange abundent.

nu mai pot zice nimic, speram pe data viitoare.

sper ca nu-mi trimiteti fete di alea plangacioase ca eu ma tin tare si atunci asa trbuie sa fiti si voi in continuare

va pup dulce, dulce

cami

cami

Mergi la inceput