FIV in Ungaria 18

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

tuculucu

chiara la laparoscopie te-ai gandit? Eu sunt una din fetele cu HSG ok...si laparoscopie

PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
chiara imi pare rau.....offf stiu cat iti este de greu si-ti doresc sa gasesti puterea sa treci peste
si mie mi s-a parut zadori super precaut,la mine chiar s-a speriat cand a vazut ca sunt 8 ovocite...desi erau si fete cu mai multe,cred ca intr-adevar se teme de hiperstimulare.....
si la noi a fost la fel,ovocite suficiente,embrioni f buni,tratament de sustinere grupa mare si totusi....nu
tuculucu multa multa bafta
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Buna la toate fetele !

Chiara, nu am cuvinte, e cumplit de cruda vestea ce ne-ai dat-o , dar ai incredere in Dumnezeu pentru ca o sa aiba grija de tine si de fiecare dintre noi sa ne realizam visul de-a avea un bebe. Aduna-ti puterile si mergi mai departe alaturi de noi cele care inca mai luptam pt. ca visul nostru de-a fi sa se implineasca. pt. incurajare

Tuculucu, si eu am avut pete maronii, dar dupa 2-3 zile au disparut si surpriza a fost mare, eram insarcinata. Iti tin pumnii si iti doresc din tot sufletul sa fi insarcinata.

Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

salutare!!

nu stiu ce e...
bhcg e 42
progesteron 14

D-na dr. de la laborator a zis ca e sarcina de un fat la 2 sapt, dr-ul Kovacs din Ungaria zicea ca el crede ca valoarea bhg e prea mica. a zis sa continui cu ustrogestanul pana vineri si apoi mai fac odata testul. valoarea trebuie sa fie macar dubla.

va pup, acum am treaba...

cami

Mergi la inceput

tuculucu felicitari!!!Sarcina usoara si BB sanatos...esti ,

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

pussi, la ce mi-ar folosi laparoscopia? nu mi-a recomandat-o nici un dr. pana acum. dar eu nu am avut anexite in trecut, la hsg substanta de contrast a trecut din prima si usor, nu a fost nici o clipa dr. indoit ca ar fi ceva in neregula, ovarele la echo sunt ok, cand am fost la eco la zadori in luna de dinaintea inceperii fivului ultim, a prins chiar ovulatia cu folicul dominant super frumos cum a zis el, chiar atunci stiu ca a zis "de data asta sigur vei fi gravida!". nu contest ca incearca sa ridice moralul prin astfel de vorbe, dar imi vine greu sa cred ca ar da sperante desarte daca ar sti ca nu prea sunt. na, ca m-am abatut de la subiect! deci, am facut histeroscopie cu biopsie de endometru, in 2003 intr-adevar, si toate au iesit bine. nu stiu ce sa mai zic. ideile voastre imi sunt de mare ajutor si chiar va rog sa-mi scrieti daca va sclipeste vreun gand despre ceva anlize ce ar ma fi de facut. noi am zis ca am vrea sa repetam geneticele la szeged unde am inteles ca e un centru de specialitate, pe cele ce le avem le-am facut in timisoara la dr. noditi la institutul de igiena victor babes.
cornelianeli, tu tot la zadori ai fost? tie ti-a dat vreo explicatie?
tuculucu, testul e pozitiv dar trebuie sa il repeti sa vezi daca se dubleaza valoarea peste 2-3 zile, atunci vei sti daca evolueaza sau nu. iti tin pumnii si sa stii ca sunt alaturi de tine, chiar daca nu prea mai am resurse in aceste momente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

chiara,da,cu zadori am facut in mai...
explicatie pur si simplu nu avea...se uita cand pe foaia cu rezultatul bhcg cand la mine...am stat cam 30 minute cu el in cabinet...prima intrebare pe care mi-a pus-o a fost daca am stat linistita..i-am spus ca da,am stat mare parte din timp in pat si mi-a zis,nu,cat de stresata ai fost????
adevarul este ca am fost,am stat in szeged o luna de zile,m-am plictisit ingrozitor.....si de la stimulare am avut o stare groaznica...am plans de cateva ori fara motiv
nici vremea nu a fost grozava:peste zi erau 30 grade si seara 15 si ploi torentiale...mi-a zis ca schimbarile bruste de presiune sunt resimtite altfel de catre femeile insarcinate....uneori pot fi fatale.....
si a mai fost ceva,am avut o criza de lumbago,fiind suspecta de hernie de disc,am luat antiinflamatoare,calmante si medrol pana aproape de stimulare...
uite un de la mine
tuculucu si eu zic ca e de bine
stai cat poti de linistita,dupa valoare sarcina este mica si are nevoie de sustinere sa se prinda bine bine

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

multumesc pt felicitari dar pana vineri nu cred ca merit nimic. nu am sa cred pana nu vad ca urca valoarea bhcg. sunt tare emotionata...

si mai sunt si la serviciu, si am de lucru, deci nici vorba de stat intinsa. m-a intristat si dr. de la Kaali cu care am facut FIV-ul care era mai mult cu gandul la esec decat la reusita. eu mai sper dar nu ma bucur. sunt curioasa voi, care ati ramas gravide, ce valori ati avut in ziua a 12?

asa de mult imi doresc sa fie bine...

doamne ajuta!!!!

va pup pe toate!!!

cami

Mergi la inceput

Chiara o sa repet, cu toate unele fete stiu clar povestea mea! In nov. 2005 am facut HSG si histeroscopie..au iesit toate perfect! In martie 2006 fac laparo(intre am facut monitorizari..nu aveam cum sa am ceva) si surpriza...trompa dreapta infundata 2/3 partea superioara si stanga foarte alungita..cu hidroxalpinx(fara secretie) si cu tendinte de colectare. Toate astea nu s-au vazut din cauza faptului ca lichidul de contrast trecea datorita presiunii din injectie..

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

pussi, tu cu cine ai facut laparo?
tuculucu, am uitat ca la tine e ziua 12! scuza-ma! pai in 2 zile, in ziua 14, ar fi cam 85, si daca te uiti in urma sunt fete (nu mai stiu care) care au avut asa o valoare si sunt gravidute. capul sus si fii optimista, esti deja gravi. iti tin pumnii pt joi.
cornelianeli, explicatia cu presiunea atmosferica????? nu stiu ce sa zic. poate ca asa o fi, nu am citit niciunde de asa ceva, dar stresul puternic chiar cred ca are efecte nocive asupra unei sarcini sau implantari. culmea este ca de data asta nu am fost stresata aproape deloc si chiar am reusit sa fiu foarte optimista, eram sigura de reusita. am cazut de prea sus!

Mergi la inceput