FIV in Ungaria 18

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Chiara, draga mea, la aceste valori ale spermogramei ai putea incerca si inseminari artificiale,daca FIV nu vei mai face.Sau,de ce nu,poate vei ramane si natural insarcinata.Caci,asa cum descrii tu situatia,chiar aveti sanse reale.Va lipseste doar norocul,dar...cine stie de unde sare iepurele.Cand va vrea DD,se va intampla.Trebuie sa crezi ca se va intampla sigur.Pentru ca,repet,aveti chiar sanse reale.Te rog,nu inceta sa speri!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Chiara.. cuvintele sunt de prisos...si eu eram convinsa ca vei reusi dupa atatea incercari. E f.greu sa mai ramai optimista dupa ce ai trecut prin atatea, eu iti doresc sa gasesti puterea de a merge mai departe si de a spera.Si pana la urma va va auzi si pe voi Dumnezeu.
Pentru ca s-a imbunatatit considerabil spermograma, puteti incerca si niste inseminari, ca e costul mult mai mic. Ce tratamente a facut sotul tau?
Te si sunt alaturi de tine.

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaaa spune:

Chiara sa va dea Dumnezeu copilasul mult dorit, sa va intareasca sa treceti peste toate greutatile.

Va povestesc sapt viitoare cum a decurs intalnirea cu dr, pana atunci mai am de pus la dosar niste analize, sa listez harta pusa de Rh parca, pe la inceputul capitolelor si sa fac calcule de bani.

Va imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

lianooooo, de data asta te iert...a doua oara ba

andicule, sa-ti traiasca prichindelul mic si dulce

internet si crinuta

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

chiara imi pare nespus de rau. acum sunt mai demoralizata decat eram in timpul zilei cand tot postam intrebari cu petele maro. chiar imi doream sa fim gravide deodata si sa schimbam impresii pana la capat. eu iti doresc liniste si impacare sufleteasca si apoi un nou heirup cu ce variante mai iei in considerare. mi-e si frica sa zic de varianta ultima pt. ca poate nu se cuvine si nu am prea auzit lume zicand de ea aici pe forum, dar nimeni nu se gandeste la adoptie? nu-ti spun sa te intristez, sper ca nu am facut-o dar...

nu mai zic altceva...

maine va scriu indiferent de rezultat. doamne fii cu noi!!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

tuculucu, petele maro pot fi semn de bine, de la implantare. nu te demoraliza. eu cred ca tot ghinionul l-am luat noi! fac haz de necaz.
in legatura cu adoptia, da , am luat-o in calcul si dupa al 3-lea esec, cu atat mai mult acum. e greu sa accepti ca nu vei avea copilul tau, dar asta e, viata merge mai departe cu bune si rele. sa dea dd sa vii cu vesti bune maine. succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Of,imi pare tare rau pentru Chiara si am si eu o intrebare:toate incercarile le-ati facut cu Zadori?dar de transfer in stadiul de blastocist ati discutat? adica la 5 zile de dezvoltare a embrionului ...caci se pare ca natura isi selecteaza singura embrionii care pot supravietui si care mai tarziu n-ar da nastere unor feti cu probleme ,iar sansele de implantare cresc cu cit embrionul e mai matur!

tuculucuiti tinem pumnii!Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina74 spune:

la toate unguroaicele si nu numai
chiara draga i-mi pare rau de esecul tau, am citit mai sus despre ET la 5 zile, la mine asa a procedat doamna doctor si vad ca sa gindit bine , poate ar trebui sa incercati si voi la fel(am citit pe un forum ca teoretic cel putin nu exista limita la nr de fiv pe care le poate face un cuplu)
deci nu dispera , fruntea sus si privirea inainte
tuculucu petele maro sigur sunt de bine , si eu le-am avut si rezultatul a fost ok
andicu am vazut pozele , super , felicitari
toate fetele in focuri va urez bafta
magduta asa cum zicea andicu in postarile ei de mai de mult : toamna se numara bobocii
la toate fetele
uitai sa va zic despre mine , am avut un pic de emotii , am intins un pic coarda simbata , am stat ceva mai mult in picioare, si au aparut ieri niste pete de singe , am fost azi la eco si ii in regula , dd are grija

corina74 8+(oare ce va fi?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Chaira imi pare sincer rau..te pupp..
io mai scrisai un mesaj da se pare ca disparu..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

fetelor, va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine. conteaza foarte mult vorbele care vin din partea unor oameni care stiu ce inseamna dorinta imensa de a avea un copil si lupta de a-ti indeplini visul.
toate incercarile le-am facut cu dr. zadori. de fiecare data am considerat ca si-a dat toata silinta, desi la al 2-lea si al 3-lea fiv avusesem ceva indoieli legat de tratamentul de stimulare (suprefact si fostimon). cu toate ca schema de trat. a fost ca la fiv 1 (cand rezultatele au fost excelente: 5 ovocite, 5 embrioni din care 3 top quality si 2 buni), la fiv 2 si 3 am avut doar 3 embrioni, respectiv 2 embrioni de calitate foarte buna ce-i drept. a 3a oara eu am considerat ca trebuia sa imi schimbe medicatia avand in vedere rezultatele slabe de la fiv-ul anterior, rezultate care nu se justificau de varsta (32 ani) sau altceva. dar dr. a sustinut ca daca la fiv 1 am raspuns f. bine si am avut asa embrioni buni, inseamna ca tratamentul a fost ok. acum, la fiv 4 mi-a schimbat tratamentul pe suprefact si gonal f si rezultatele au fost mai bune fata de cele 2 fivuri anterioare dar rezultatul final insa, tot negativ.
corina74,nu ne-a propus niciodata transfer de blastocist. voua dr-ita v-a propus s-au a fost ideea voastra? nu stiu daca acest lucru se face in functie de varsta pacientei ( eu am peste putin timp 34)si cred ca trebuie sa fie un anumit nr. de ovocite ca sa se faca astfel de cultura. am remarcat un lucru interesant, de care imi dau seama acum, uitandu-ma in urma: foarte multe dintre pacientele dr-itei facusera hiperstimulare, erau pe perfuzii cu albumina dupa transfer, dar la dr. zadori nu era aproape niciuna. probabil ca se teme f. tare de hiperstimulare. nu stiu, incerc si eu sa caut niste explicatii pt. atatea esecuri. imi vine greu sa cred ca, desi toate premisele erau bune, totusi nu se intampla nimic bun.
va rog, pe fetele care au incercat la budapesta (tuculucu) si la dna dr. (corina74, poate sunt si altele), daca imi puteti da detalii despre ce tratament ati facut voi, inainte si dupa transfer, ce doze de stimulare si cate ovocite, embrioni ati avut? imi cer scuze daca ati mai scris aceste lucruri dar nu ma simt in stare sa reiau acum tot din urma. m-ar ajuta poate sa gasesc o explicatie si, eventual, sa iau o decizie.
va multumesc tuturor si va urez tot binele din lume!

Mergi la inceput