FIV in Ungaria 18
Raspunsuri - Pagina 18
nmirela71 spune:
Blankar felicitari ma bucur pt tine
Pussi magazinele cele mai bune cu articole pt copii se gasesc langa Tesco . Mai exact Mc Donalds .Sti unde e ? Sant 2 magazine unul se numeste Brendon si celalalt nu mai stiu cum dar sant lucruri de calitate si ancepand de la suzeta pana la mobilier,carucioare au tot ceti doresti.
Magduta un gratar ceva la noi an curte nu tie dor? Adi va trimite multi pupici
Daria ,Zadori e an concediu pana an 7 aug,sa nu crezi ca am uitat .Ceti face puiutul,si d-nul de pe tir?
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor
Pussi cu mult aplacere, eu ti-am descris drumul lamagazinul de care m-ai rugat sa ma interesez, dar vezi Mirela le stie mai bine. si pe burtica
Mirela cum sa nu imi fie dor de mici, sau un gratar. Dar sa stii c anu am uitat de mici. Cind ne vom duce doar pt consult nu vom sta in szeged, dar cind mergem pt fiv micii is promisi. Pupici pt copii si pt domnisoara, iar de la sotu salutari pt sotu
Va pup pe toate
in asteptarea unui ingeras
sunshine4ever spune:
Buna dimineata fetelor !!!
Da' chiar nu e nimeni pe aici?
Pussi ti-am scri sun pm
Va pup pe toate
amulis spune:
Buna fetelor,
e cineva inscrisa la dr Tandor de la Kaali-Debrecen?
am fost miercuri pentru prima data acolo,stiam de la o prietena, care a reusit cu el (IA nu FIV).Eu am o intrebare: a facut cineva IA cu donator la Debrecen la acest doctor? (probl mea este sotul, si poate ca si eu, de mult nu am facut investigatii)
nu am gasit pe forum calea unde sa lansez intrebarea.
dariaioanaxx spune:
Mirela- mersi, mi ar fi de mare ajutor daca mi ai putea trimite scanate prin e mail pozele de la eco facute acolo, sa poata compara doctora cu pozele de acum; pupici si tie si copiilor, puiutul meu se face din ce in ce mai nazdravan si mai neascultator, sa stii ca domnul de la TIR ma mai inreaba din cand in cand ce mai faci, daca ai mai scris pe forum, multi pupici!ciao !
bafta tuturor!
daria
sunshine4ever spune:
Amulis nu te preocuap pt ca este aceeas sistem si al Debrecen si l aSzeged si la Budapesta. Iar despre donator stiu sigur sa iti spun ca ei nu accepta sa iti fie donat de la ei pt ca considera ca ii iei copii lor. I
Dar cel mai sigur sa intrebi acolo, sau poate te ajuta NMirela .
Mirela
Pussi, Andicu, Daria, Cenusareasa, Sandica, Scamiy, Camisv si toate fetele
Paula33 spune:
Fetele dragutele unde v-ati ascuns toate? I-mi lipsesc postarile voastre, daca sunteti sa aveti CONCEDIU PLACUT!, si cu multasteptatul rezultat.
pentru voi toate si pentru mine sa ne dea DD ceea ce ne dorim atat de mult.
LUMI
sunshine4ever spune:
Eu sunt aici, dar din pacate pt putin timp, doar minten' merg la lucru.
Rstul fetelor sigur profita de soare si timp frumos...sa aveti toate un weekend frumos.
Liana30 spune:
va pupacesc pe toateeeee..
io sunt inca in concediu..
mirelush nu am mai apucat sa te sun ca am plecat dimineata si am ajuns noaptea la unguri ..tel tau a ramas acasa asa ca nu am avut nr sa te sun sa te anunt..te pupp..te sun cum ajung acasa acum sunt tot in Austria..
legaturilorrrr ma bucur ca sunteti bine...pupiciiii
va pupacesc pe toateeeeee mii tareee dor de voi
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
nmirela71 spune:
Lia ati doresc un concediu placut si sper sa ma ti la curent cu ce am vorbit.Poti sa te opresti la mine andrum spre casa ..
Magdi ,Daria,
Pusi ,Titicile ce fac,sant bine?