FIV in Ungaria 18
Raspunsuri - Pagina 17
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor , sa aveti o sapamina cit mai frumoasa, si mai putin calduroasa.
Felicitari, Blankar deobicei se intimpla cind esti mai putin stresata, si mai linistita psihic. Dar ....intotdeauna exista si un "dar" pt asta trebuie sa fi fara probleme majore, zic eu.
Iti doresc sa ai o sarcian usoara si bebik sanatos si frumos.
in asteptarea unui ingeras
pussi spune:
blankar !! sarcina usoara si bb sanatos!!!
magduta, nmirela imi spuneti si mie unde in Szeged gasesc magazinele cu produse pt. copii??.. fata de clinica, desigur mersi!
tuculucu tu cate lichide ai baut dupa ET? Eu am facut 2 FIv-uri si n-am avut nimic, la interval de 3 luni. Dr. a zis ca ovarele mele au asa dimnesiuni bune intre Fiv-uri ca beam 3l/zi lichide si dupa testul negativ!
ioana eu zic pe data viitoare.. sa le spuneti ca plecati in concediu.. eu asa am facut! Am ajuns la faza la care nu raspundeam la tel. mobil.. cel fix scos din priza... ca doar eram in strainataturi am fost mai linistiti asa! Si atunci am vb foarte mult cu fetele de pe Dc care ma intelegeam..in rest......pauza!
dariatu cum esti??
Am pus si eu 2 kg. ...de gravida pe mine si Mara s-a transformat in Sabina
PUSSI 19+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
tuculucu spune:
saluti!
multumesc tuturor de raspunsuri..
pussi: nu am contorizat, dar am baut destul de multe lichide. nu cred totusi sa fi ajuns la 3 litri. niciodata nu mi-ar fi trecut prin cap ca ovarele pot sa aiba legatura cu cantitatea de lichide bauta.
Am vorbit pe mail cu dr-ul din Budapesta si a zis ca pot exista o multime de motive pt ovarele marite si dureroase. unul e ca foliculii nu s-au eliminat inca si ca asta se va intampla in vreo luna. ce sa zic? dr-ul meu de aici din oradea e in concediu asa ca astept pana se intoarce. nu am chef de altii noi, sa le povestesc iar toata patania.
cu durerile e mai bine acum, dar febra tot fac. asa ca dr-ul a zis sa iau antibiotic+antimicotic vreo 5-7 zile si sa vedem cum e dupa.
va pup pe toate si mai vorbim...
cami
internet spune:
Pussi joi venim la Tm la vaccin, va pupam
Blankar felicitari, sarcina usoara
Liana cand te intorci din Austria?
Adela vineri plecam in Germania , ne vedem peste 3 saptamani.
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
blankar spune:
salutare!
va multumesc pentru cuvintele frumoase si va doresc si voua sa simtiti ce simt eu acum
ioana sa-ti raspund la intrebare ce probleme am avut:
sotul meu nu avea nici o problema in schimb la mine era buba
dupa 2 ani de bajbaieli la arad si timisoara(unde nimeni nu stia sa-mi zica ce am)ne-am hotarat sa mergem la seged la un ginecolog.primul lucru ce m-a pus sa fac analize hormonale(ceea ce pana atunci nu m-a pus sa fac nimeni,luam tratamente dupa urechi)deja acolo am gasit raspunsul aveam prolactina de 10 ori mai mare decat limita maxima.ne-am speriat un pic ca am crezut ca am adenom hipofizar dar din fericire nu am nimic la hipofiza(aveam niste dureri ingrozitoare la sani dar nu m-a ascultat nimeni la noi).ginecologul m-a trimis la endocrinolog si am inceput tratamentul pentru scaderea prolactinei ,dupa 9 luni a scazut intre limitele normale si am inceput sa am ovulatie .ce e mai ciudat ca am ovulatie cam in a 19 -20 a zi si aveam ciclu regulat la 28-29 de zile.si inseminarea mi- facut-o in a 13 si 15 zi cred ca de aceea nu s-a prins. cam asta e in mare povestea noastra
va pup
sunshine4ever spune:
Pussi unde am fost eu ca m-ai rugat sa ma interesez, e pe uramtorul traseu : iesi din clinica o iei spre stinga , sub pod iar al stinga si mergi drept ininte cam vreo doua stradute mici apoi este o strada cu mai multe benzi la drepata (cred doau pe un sens si doau pe celalat sens) si pe aceea strada o iei tot inainte (Parizsi ut, Londoni ut - scrie ) si ajungi cam in dreptul piatei ) duap care o iei al drepata si te duci cam 100 m si acolo ii magazinul. dE toate se gasesc, de la haine , mobile caruciaore , jucarii carti.......Sper ca am fost destul de explicita. Daca nu ne-om suna si iti explica sotul mai pe indelete ca el ii cu traseul si pt fetite.
cornelianeli spune:
buna dimineata fetelor,
ce faceti? sunteti bine?
tuculucu cum te mai simti?eu am avut ceva dureri dupa ET dar suportabile......ai grija de tine
pussi poti sa incerci si in tesco,eu am vazut o multime de hainute pt bebici,imi venea chiar sa cumpar cate ceva
va pup pe toate
o zi racoroasa
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
sunshine4ever spune:
Buan dimineata fetelor
Sper sa avem azi o zi mai racoroasa, desi al Cluj nu prea se arata.
pt otate
pussi spune:
magduta mersi frumos! incet de pregatim si de achizitii! in TM e mai racoare!
cornelia eu inca nu stiu daca o sa pot face deplasarea .. cred ca tati cu bunica vor merge, eu le dau indicatiile si lista
Noi am facut din nou ieri o morfofetala ca sa ma linistesc de tot cu TT si .. rezultatul lui! Suntem bine, sanatoase, crestem mari! m-a impresioninat ca Ana are lungimea la laba piciorului de 33 mm si Sabina de 32 mm! si acum ma tot gandesc ce piciorute au ele la mami in burtica!
M-am ingrasat 3 kg... se pare ca incep si eu sa pun pe mine si am picioarele ca doi butuci de umflate! dar asta este! Ma misc foarte greu pe caldurile astea!
va pupam pe toate
PUSSI 19+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
dariaioanaxx spune:
Pussi-eu cum sa fiu, aproape in acelasi stadiu, doar ca acum o luna la ultima cons. la dr. Protopopescu mi a spus ca deja chisturile au inceput sa scada, ca deja si la eco facuta cu o luna inainte la Sanador la dr.Neamtu se mai micsorasera fata de ultima eco;mai mi a dat 3 luni AC si in sept . sa vin la control, a zis ca nu mi face punctionarea chisturilor pt. ca ele se vor reface rapid si lichidul pe care l contin este toxic pt. embrioni, a zis sa incercam sa le scadem pana la 8 mm si daca reusim ne putem apuca de FIV; problema este ca nu am reusit sa obtin prog. la dansa decat in oct.ca era full si nu stiu cum sa fac sa obtin una in sept. cum mi a spus; asta este situatia, astept si ma consolez ca am deja un copil si chiar daca este baiat, am si o fetita, a fratelui meu care sta in aceeasi curte cu mine si care are aproape un an si este o scumpa, dar oricum nu renunt sa am si o fetita a mea cand va vrea Dumnezeu!
ciao, pupici tuturor!
daria