FIV in Ungaria 18

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina74 spune:

quote:
Originally posted by Chiara

na, ca am uitat sa intreb ce ma arde: stie cineva unde se pot face in timisoara microdeletii ale cromozomului y (daca se fac)?
camisv, bafta muuuulta pt. luni! tu cand ai facut punctia?
tuturor.

incearca la domanna dr gug , are cabinetul pe ciprian porumbescu, aproape de brincoveanu

corina74 9+(oare ce va fi?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

multumesc corina, voi incerca sa il caut si sa iau legatura cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Buna la toate fetele !

Magduta, multumesc de intrebare, esti o draguta, petele mele rozulii ma anuntau defapt ca vine CM, asa ca sunt putin dezamagita ca ziua 26 = ziua 1......Iti scriam oricum pt. ca din pacate am ramas fara nr. tau de tel. mobil pt. ca mi-am schimbat mobilul si am uitat sa-l salvez pe noul mobil. Asa ca am sa te rog sa-mi lasi un mesaj pe mess. cu nr. tau. Tu cum mai esti ? Te pup si iti doresc week-end placut.

Camisv, multa bafta, tine pumnii sa ne dai vesti bune.

la toate fetele si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

tuculucu imi pare rau, dar capul sus! Sa ai incredere in DD ca e aproape de tine!
camisv te asteptam cu vesti bune!

magduta ce mai faci?
cornelia iti scriu wk asta!
liana tot la bagaje?? mai ai trei zile pana pleci??
andicule + bb filip
Tia, Adela, Mika voi ce faceti???

PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pe fugaa va pupacesc pe toate..
fac bagajul ca gataa la noapte plec..din nou in Austria si apoi Italia..apoi om vedea..in Turcia nu ne mai ducem..am anulat biletele..plecam de nebuni doar noi2
va pupp pe toate,,vb cand vin ca inca nu stiu cat stau..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula33 spune:

Liana vacanta placuta, sa va bucurati de fiecare moment petrecut in 2, si cine stie, poate va intoarceti 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sau 4?????
multumesc Paula ca inca nu plecai..a intervenit ceva si plecam la noaptete puppp
va pupacesc pe toateeee..
legaturilorrrr sa fiti cuminti

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

tuculucu imi pare tare rau pentru nereusita. Este f. bine ca mai ai embrioni congelati si nu trebuie sa mai faci inca o data stimulare.

noi asteptam ziua de luni cand va fi ET. Deocamdata avem un embrion de f. buna calitate si 4 care ii mai tin inca sub observatie. Incerc sa ma incurajez ca-i suficient si unul daca DD vrea. Maine trebuie sa sunam sa aflam ora exacta. Voi dupa ET ati stat numai in pat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

legaturoooo concediu placut si tie si lui grasuSa veniti odihniti si cu forte proaspete pt. BB sau BB-ici Sa stai la plaja si pt. noi!
camisv nu stiu daca iti amintesti, dar eu am avut 7 ovocite din care doar 2 embrioni mici(4 si 7 celule la 72 de ore, de calitate 4) ... care, dupa cum se vede au fost cei norocosi! Atunci eram neagra de suparare! si rezultatul il sti! Cu statul in pat, la Fiv-ul norocos recunosc, am stat numai in pat, mi-am luat tot concediul de odihna, eram si foarte obosita! Dar eu zic ca cel mai important e starea ta psihica... asta conteaza! Inainte de Et mi-am luat doar carti haioase, integrame, filme..romantice si comedii! Toate astea sa-mi tina mintea ocupata! O mare parte din cunostinte stiau ca suntem plecati din tara in concediu, deci fara vizite si telefoane, am raspuns la tel. numai la cine am avut chef si cand aveam chef! Mare atentie: nu am ridicat nicio sticla de apa de 2 litri, nu am urcat scari..efort foarte, foarte putin! Tinem pumnii sa fie cu ochisori!

PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

camisv, asa este, daca vrea dd, se poate si cu unul. au fost cazuri cand doar 1 embrion a fost de transferat si acela a fost norocosul. dar sunt sigura ca vei avea mai multi. trebuie sa fii cat poti de linistita, nu te gandi decat ca va fi bine. numai cel de sus hotaraste, dar stresul poate sa faca rau. iti tin pumnii sa ai vesti foarte bune.
pussi, fetele tale se grabesc sa creasca! cum merge operatiunea "amenajarea"?
magduta10, nusy, ce mai faceti?
marrina, bafta in continuare!
liana, concediu placut!

Mergi la inceput