FIV in Ungaria 18

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

PENTRU MAGDUTA10
salutare
azi am facut HSG
si rezultatul a fost foarte bun
din aceasta cauza doctorul nu a avut decat doua propozitii de concluzii, deci nu a fost mult de tradus
am reusit noi .... ceea ce nu inseamna ca nu mai putem iesi la un suc candva...
si apropo,
e putin naspa chiar si cu anestezie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

URGENT: poate cineva sa-mi dea nr. de tel al clinicii din Szeged? Trebuie sa sun acolo si l-am uitat acasa, iar link-ul de pe prima pagina nu merge.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

003662423623
poate ne spui ce ai facut la punctie..si ce fac bebelasii dupa telefon!

PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Multumesc de raspuns rapid!! Punctia a fost OK, cu 6 ovocide, cu o spermograma beton si asteptam verdictul de astazi. Dr spunea ca cel mai probabil luni va fi ET (nu-i cam tarziu?). O sa va tin la curent, dupa telefon.
Pana acum mi-ati fost de mare ajutor, am stiut la ce sa ma astept si ca urmare n-am mai fost asa stresata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

pussi super vesti despre fetele mari si frumoase
da-mi si mie te rog cand ai timp,pe pm detalii despre laparo,cum a fost,in cat timp te-ai recuparat....
camisv multa bafta in continuare,nu e mult 5 zile,e perfect si sansele cresc considerabil
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Dariela bine ai venit intre noi, despre analize si toate cel ti-au raspuns fetele , ceea ce pot sa adaug eu, in legatura cu distanta mare. Noi am facu tin felul urmator.Prima data am vrut sa stam mai multe ziel ca si relaxare dar asa s-a nimerit ca la doau ziel am venit acasa. Iar cind ne-am reintors pt stimulare din z2 am stat acolo hotariti sa stam si duap ET vreo citeva zile, drumul de la cluj fiind de citeva ore bune. DAr dr-ta a zis ca din z2 pian in z5 putem sa venim acasa, dar duap z5 sa tam pian al emvriotransfer pt ca o sa ma cheme din doau in doau zile l aecograf. Nu ne-a parut rau ca am stat acolode la bun inceput ca asa ma putea chema in fiecare zi , si chiar a fost nevoie sa fiu acolo zi de zi.
A doau oara a zis ca mergem in z2 si pina in z5 sa venim acasa. Nu stiu de merita tot drumul doar pt o noaptre de dormit acasa. Vedem noi Dar tot optam sa fim acolo de al inceput ca cine stie iar o sa fie nevoie sa ma vda zi de zi.
Asta sa discuti cu dr, cum o sa fie nevoie de prezenta voastra.
Iti doresc mult succes.
Kla distractie placuta si sa revii cu forte noi, cum m-i s-a zis si mie , bobocii se numara toamna.
Scamiy ce mai faci?
Sandica ma bucur ca ati reusit, dar rezultatul ni mi-ai scris, e de bien? Si sigur ca ne ami intilnim, obligatoriu.
Camisv DD sa fei cu tien si sa reusesti, tin pumnii.
Pussi super veste despte bebice.
Cornelianeli, Daria
Tuculucu
Andicu si pt Filip
Va pup pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

Buna ziu afetelor,dragelor!!!

eu: ziua 15 de la et, b-hcg 4,2. Deci negativ

Vorbesc imediat cu dr-ul despre planul de bataie pt. embrionii congelati, si apoi, vom vedea ce-o mai fi. Voi ce stiti? Cat timp trebuie sa faci pauza de la un FIv la celalat? Eu as vrea sa nu stam foarte mult, poate embrionii isi revin mai bine daca au fost congelati pt o perioada mai scurta de timp (sau aberez?)...

va pup pe toate, camisv bafta multa si sa fii increzatoare si optimista!!!

va pupacesc cu drag

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

tuculucu, noi la primul fiv am facut et cu congelatti la 2 luni dupa fiv. trebuie sa vorbesti cu dr. cred ca nu ai de ce sa astepti prea mult.

Mergi la inceput

a, si inca ceva, la transferul celor congelati nu se face stimulare. se face pe ciclu natural, eventual ajutat endometrul daca nu creste suficient. dar sigur ca dr. tau decide. iti tin pumnii sa fie cel putin unul norocos!

Mergi la inceput

na, ca am uitat sa intreb ce ma arde: stie cineva unde se pot face in timisoara microdeletii ale cromozomului y (daca se fac)?
camisv, bafta muuuulta pt. luni! tu cand ai facut punctia?
tuturor.

Mergi la inceput