FIV in Ungaria 18

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Chiara: Nu te-am mai prins pe mess,sa mai vorbim.Mie mi-a venit acest CM (ar fi al treilea de la FIV),la....15 zile !!!!! Vad ca fetele se plang ca le vine dupa 40-45 zile, iar mie mi-a venit prea repede.Dereglare,nu gluma!Asa ca mi-am facut ieri si hormonalele,sa vad cum stau dupa FIV,in functie de ele sa-mi dea dr.mea tratamentul pentru urmatorul.Rezultatul il am marti.Mi-am repetat si analizele din secretie( culturi de col,chlamydia,micoplasma si ureaplasma)si au iesit negative,asa ca stau bine.Pana la urma chlamydia aia n-a mai recidivat,deci tratamentul pe care l-am luat in februarie a fost foarte bun.Mai am sa primesc si rezultatul la toxoplasma IGM( am pisica si o repet periodic)si gata analizele ce trebuiau repetate pentru un nou FIV.
Abia astept sa-l incep pe urmatorul( cel norocos! ).Mi-am cumparat deja si dipherelinul si pe 7 august merg la ecografie( prima dupa FIV si cea care ar trebui sa-mi dea OK-ul pentru inhibare).Cam asta fac eu....

Liana: sa aveti o excursie super frumoasa!

Magduta, Pussi, Cornelia,Ioana: va pe toate si va doresc tot binele din lume!

Multa bafta fetelor aflate in tratament!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi suntem aici , suntem f ocupate , o sa vezi tu dupa ce nasti .
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna fetelor! Maine la ora 10 ma duc sa ma intalnesc cu "puiutii". Mai am si eu o intrebare: ET se face sub anestezie, adica trebuie sa respect aceleasi reguli(nemancat si nebaut). Dr nu mi-a spus nimic in sensul asta, dar vreau sa fiu sigura.
Multumesc!

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiiiii,
nusy de cm nu stiu ce sa-ti spun, dar tinem pumnii pt. Fiv-ul norocos!
tia va cred o sa-ti spun cum e!
camisv, mananci, bei si iti pui utrogestanul intravaginal(daca asa ti la dat)! nu se face anestezie! si dupa te misti cu grija si in masina pana TM iti pui o prna sub fundulet si scaunul din fata lasat pe spate! bafta!

PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

magda, rezultatul a fost foarte bun, ambele trompe sunt permeabile, doctorul spunea ca e de nota 10.
Deci sunt optimista. Zadori a zis sa incep un tratament cu Clomiphen
stie cineva ceva despre medicamentul asta?
ma intereseaza daca e injectabil sau pastile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Sandica: pastile

Pussi: multumesc!
Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor
Camisv iti doresc mutl succes, sa te intorci cu bebik
Nusy
Sandica, ma bucur pt vesti bune, clomiphen stiu ca e Clostylbegit, care ajut asa ai ovulatie, si se ai din cite stiu din z5 pina in z9, dar depinde cum ti-a dat dr. Sa inteleg ca aveti unda verde? Cind mergeti la Szeged?
Pussi, Daria, Cenusareasa si toate fetele

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magduta-pupici si tie si ar fi bine sa am si eu unda verde in toamna pt. FIV dar deocamdata doar sper!Chiar daca am un copil nu renunt oricum, eu imi mai doresc copii! ieri am fost la alta manastire, a sasea manastire si a sasea saptamana! astept si am incredere ca Dumnezeu sa ma ajute si sa ne ajute pe toate sa ne indeplinim aceasta dorinta, ca doar este o dorinta dintre cele mai nobile!

Pupici tuturor!

In asteptarea unui !

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

camisv pt. embrionasi lipiciosi de mamica lor

PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Camiv - Iti tin pumnii pentru marea intalnire.
Pussi - Ma bucur sa vad ca pusilinele sunt superbine.
Magduta 10 - Multumesc pentru sfaturi, sunt binevenite.

dariela

Mergi la inceput