FIV in Ungaria 18
Raspunsuri - Pagina 10
mariaaa spune:
Pussi si eu sunt curioasa despre laparo, cand ai timp sa ne povestesti. Eu trebuie sa merg la Szeged marti, adica in mai putin de o sapt. Cat se face tratament pt chlamydia?
Kla78 eu am facut analiza din secretie ca asa mi-a cerut Zadori. Cel mai bine asteapta rezultatul si apoi vei vedea. Eu sunt in dubiu daca sa repet analiza sau nu (tot din secretie) la alt laborator.
Noapte buna tuturor
Mariaaa
kla78 spune:
MARIA eu in locul tau as suna la szeged zilele astea si i-as spune despre ce e vorba,poate iti spune ce tratament sa iei,sau poti suna si amana programarea cu inca o luna,oricum e foarte important sa nu ai in momentul cand incepi tratamentul.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Dariela spune:
Chiara, Cornelianeli, Pussi, Mariaaa va multumesc foarte mult. Ati fost super dragute. Deocamdata asteptam sa vedem daca se intampla vreo minune sa se prinda vreunul din cei congelati. Daca nu vom face consiliul de familie si mai mult ca sigur ne vom indrepta spre Szeged. Daca va fi asa s-ar putea sa mai am ceva intrebari.
si mult noroc tuturor!
dariela
cenusareasa spune:
mariaa poti sa faci si analiza de sange pentru chlamydia-adica anticorpii(Ig G,IgM si IgA) daca iti iese pozitiv IgM inseamna ca ai o infectie acuta cu acest microb,daca iti ies numai IgA inseamna ca ai anticorpi secretori si e posibil sa fii inca contaminata cu chlamydia avuta mai demult iar daca iese numai IgG pozitiv inseamna ca ai avut odata boala si au ramas doar anticorpii vechi
mariaaa spune:
Kla si Cenusareasa va multumesc pentru raspunsuri.
Tocmai i-am trimis un email Dr. Zadori, ca la telefon nu m-as intelege sigur, ca nu stiu o boaba ungureste. I-am scris ca mi-a iesit chlamydia pozitiva si ce sa fac? Sa urmez tratamentul medicului de aici (10 zile cu Vibramicina)? Sa fac examenul si din sange?
Sper sa imi raspunda cat mai curand.
Le rog pe fetele care au facut fiv sa imi spuna daca au facut si laporo inainte. Si cat a costat laparo in TM?
Va imbratisez
Mariaaa
Chiara spune:
mariaaa, eu nu am facut laparo ca nu am avut indicatie pana acum. cum au spus si celelalte fete, chlamidia trebuie musai tratata inainte de fiv. vezi ce zice zadori de tratamentul cu vibramicina. succes.
cornelianeli spune:
pussi bafta azi la eco,si zi-mi despre hidrosalpinx si laparo
mariaaa sa vedem ce-ti av spune doctorul,tu cand vrei sa faci fiv?
eu am facut in 2 randuri tratament,prima oara cu summamed si meclon ovule si spalaturi,am asteptat 2 sau 3 saptamani,am repetat si a iesit iar pozitiv,a doua oara am facut cu summamed si doxiciclina si 2 feluri de ovule si am scapat,este un tratament pe care il stiu de pe forum de la fete daca vrei ti-l trimit pe pm
daisey are cinci luni si jumatate si e o minune care-mi inveseleste zilele si-mi tine de urat
dariela sa dea DD sa reusesti
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
mariaaa spune:
Mi-a raspuns la email (f. promt ), sa iau tratamentul cu Vibramicina si sa nu mai fac analiza de sange.
O zi frumoasa va doresc
Mariaaa
edit: cornelianeli te rog sa imi trimit si mie pe pm tratamentul, si eventual un pret aproximativ. Multumesc
scamiy spune:
Buna fetelor !
Am o dilema, a mai avut cineva pete ROZULII, nu maronii inainte de CM cu 4-5 zile ??? La mine pana acum erau doar maronii, dar de 4 zile am niste pete rozulii si sunt in ziua 25. A mai patit cineva asa ceva ? Pt. mine e f. ciudat, dar poate ma lamureste careva dintre voi.
In asteptarea unui raspuns, multumesc anticipat.
Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !
pussi spune:
salutam si noi trupa de unguroaice!
am fost la eco, suntem mari si frumoase! Elena era activa ..parca statea la plaja, e cu 5 zile mai mare decat normal! Ana dormea, e cu 7 zile mai mare!
Cu hidroxalpinxul= inflamatie a trompei uterine. Este de 2 tipuri:
1. cand la introducerea lichidului de contrast sau albastru de metil o anumita portiune se umfla si prezinta tendinte de colectare...isi revine la pozitia initiala la 2-3 zile dupa HCG sau laparo! Influenteaza fertilitatea pe cale naturala. se determina prin HSG sau laparo. Trompa arata ca un furtun bulbucat in zona bolnava! Cazul meu!
2. acea imflamatie secreta o substatnta toxica pt. embrioni. Se determina doar laparoscopic si in cazurile avansate ecografic! In acest caz si pt. FIV se recomanda amputarea trompei bolnave!... am copiat aici cazul Adeliei Alin, de ea mi-am amintit ca avea ce-l de-al 2-lea tip: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89667&whichpage=9
somn usor
PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile