Sudul Germaniei - ceva pitoresc ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by bufi

Fetelor aveti idee ce taxe (daca sunt) se platesc la vama dintre germania si elvetia?
Se trece fara probleme in elvetia?

Vom sta cazati in Konstanz si mergem si in Elvetia si vroiam sa stiu cat mai multe lucruri, distante, taxe la vama...preturi

Multumesc!

Bufi

Nu se plateste nicio taxa. Doar daca mergeti cu masina aveti nevoie de vinieta, care costa 40 de franci elvetieni (cam 28 euro) si o puteti achizitiona direct de la vama (e valabila un an de zile). Puteti plati si in euro, dar numai cu bancnote si primesti restul (daca e cazul) in franci.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Copiloi multumesc!
Vom merge cu masina asa ca vom plati 40 CHF sau ~ 28 EURO.

Spune-mi te rog, daca stii, unde este mai bine sa schimb bani pt Elvetia, la vama se poate...

Imi poti spune mai multe, distanta de la Konstaz-Zurich, sau care este primul loc turistic de la vama sau orice crezi ca ma poate ajuta.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Hohenschwangau si Neuschwanstein, castelele din Bavaria nu le-as rata pentru nimic in lume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Doamne, cat e de frumos. Ireal de frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Abia astept sa ajung acolooooooooooooo

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Cred ca Germania e cea mai frumoasa tara din lume din punctul meu de vedere. Atat de frumoasa incat nu se poate descrie in cuvinte. Bine, poate-am nimerit eu numai locatii perfecte, dar e greu de crezut ca pe-acolo pot exista si privelisti urate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Ira batem palma! Aceasta este si parerea mea, pe care multi nu o impartasesc, nu o inteleg. Dupa mine, Germania are foarte multe locuri, de toate felurile, de vizitat. Castele cu sutele, statiuni cu bai, locuri de distractii pt copii, zone foarte pitoresti, si totul prezentat brici!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Bat si eu palma!.....singurul "defect" fiind vremea. Cica nicio alta tara nu are atatea curse zilnice spre Mallorca
ca Germania!

Totusi sunt multi nemti, care-si calca pe orgoliu si spun ca Elvetia e mai frumoasa!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Ajungem si noi la inceputul lui octombrie in zona Bodensee. O sa stam intr-o localitate in coada lacului, am uitat cum se numeste. Si eu abia astept de la voi lista cu punctele de atractie.
Multumesc in primul rand Danei, caci din cauza ei am ales sa vedem aceasta zona (si sper sa fie frumos si sa nu avem probleme cu cazarile, caci le-am rezervat pe net)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Vilma bravo!!! Cate zile stati? Mergeti cu masina? In octombrie e cam innorat in Germania, dar mai multe detalii iti vor da sigur nemtoaicele noastre de pe forum. Zona e superba anyway!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput