Sudul Germaniei - ceva pitoresc ?
In concediul din acest an vom ajunge si in sudul Germaniei si am vrea sa ne "clatim" ochii cu peisajele lor de munti, lacuri, flori la ferestre...spuneti-mi va rog din experienta voastra ce ar merita vazut pt cca 3 zile (pot sa ma misc dintr-un loc in altul relativ usor, suntem cu masina).
Noi ne-am gandit la zona Konstanz (cu Bodensee, parca?!), am vazut multe localitati mici pe acolo, cat si zona Garmisch-Partenkirchen, insa nu stim ce localitate sa alegem ca sa fie cel mai bine pentru cele 3 zile de odihna si recreere.
Poate ma ajuta si fetele din Germania???? :-)
Multumesc anticipat!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Raspunsuri
copiloi spune:
Bodenseeee....fara discutie....
Konstanz, Meersburg, Lindau.......
E frumos si la Garmisch, dar la Bodensee sunt mai multe de vazut.
Editez, ca poate te conving ....Daca va decideti pentru Konstanz, sa nu ratati Meersburg-ul, pe partea cealalta a lacului. De la gara din Konstanz se ia Bus-ul cu numarul 1 pana la Fähre/Staad (e capat de linie) si de acolo cu feribotul....intr-un sfert de ora esti la Meersburg
Alina
Lauraa spune:
Nu as rata insula Mainau!
Acum depinde si UNDE anume in sudul GErmaniei mergi! ca e mare sudul asta, totusi... In SUD-VEST, unde se afla moi, poti sa vizitezi HEidelbergul (oras), Europa-Park (parc de distractii-super), Bodensee+Konstanz+Mainau, izvoarele Dunarii la Donaueschingen,etc...depinde ce te intereseaza in mod deosebit.
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
bufi spune:
Fetelor si eu plec pe 20 august, stau cam o saptamana in aceasta zona - lac Konstaz, Bodensee, vreau sa vedem si Mainau si Meersburg
Mie mi-a recomandat nasa de cununie, care sta in Germania si sigur nu voi regreta, mai ales ca am vizionat tot felul de site-uri si zona este superba
Noi vrem sa mergem si prin Elvetia..ca suntem aproape
Abia astept sa plecam in co
Bufi
papadie spune:
MAINAU - INSULA FLORILOR
www.desprecopii.com/info.asp?ID=626" target="_blank">La Konstanz, la Konstanz unde fac micii krantz, krantz - ziceri de la fata locului:))
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
danat spune:
Daaa, vreau sa vad castelul ala Neu...bla bla ca e mirific, cred ca dupa el s-au inspirat pt cel din Disneyland ca asa pare?
Aveti idee in zona pe-aproape unde se poate locui? Ceva pensiuni, linkuri? Danke!
copiloi spune:
quote:
Originally posted by danat
Daaa, vreau sa vad castelul ala Neu...bla bla ca e mirific, cred ca dupa el s-au inspirat pt cel din Disneyland ca asa pare?
Aveti idee in zona pe-aproape unde se poate locui? Ceva pensiuni, linkuri? Danke!
Eu am locuit o vreme in Konstanz si nu te pot ajuta cu link-uri cu cazarea ......acum cand mai merg, stau la prieteni.
Oricum, cel putin in Konstanz sau Meersburg, cazarea e foarte scumpa, mai ales in sezon. Trebuie sa cauatati ceva prin imprejurimi.
Sedere placuta in Germania!
Alina
copiloi spune:
quote:
Originally posted by bufi
Noi vrem sa mergem si prin Elvetia..ca suntem aproape
Bufi
Va recomand St Gallen () si, ceva mai departe, Basel. Cate o zi e suficient sa le vizitati pe amandoua.
Alina
tumpi spune:
quote:
Originally posted by danat
Neuschwanstein
te poti uita www.ammersee-region.de/schloss-neuschwanstein.html" target="_blank">aici, au si versiunea in engleza.Sunt multe de vazut timp sa ai.
Mainau, iara e f frumos de vizitat,mie imi pare rau ca am ajuns la Konstanz prin mai si nu am reusit sa vizitez insula.
Concediu placut, veniti doar voi doi sau si cu Raducu?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)