Sudul Germaniei - ceva pitoresc ?
Raspunsuri - Pagina 2
danat spune:
quote:
Originally posted by tumpiquote:
Originally posted by danat
Daaa, vreau sa vad castelul ala Neu...bla bla ca e mirific, cred ca dupa el s-au inspirat pt cel din Disneyland ca asa pare?
Aveti idee in zona pe-aproape unde se poate locui? Ceva pensiuni, linkuri? Danke!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Neuschwanstein
te poti uita www.ammersee-region.de/schloss-neuschwanstein.html" target="_blank">aici, au si versiunea in engleza.Sunt multe de vazut timp sa ai.
Mainau, iara e f frumos de vizitat,mie imi pare rau ca am ajuns la Konstanz prin mai si nu am reusit sa vizitez insula.
Concediu placut, veniti doar voi doi sau si cu Raducu?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Tumpilica venim doar noi doi, Raducu e "tzaranel" si anul asta pe timpul verii, e prea mic inca sa-l chinuim cu drumuri lungi. poate de la anul vom face un traseu numai pentru el, cu parcuri de distractii si zone cu piscine si agrement, bineinteles tot in tara noastra de "adoptie" pe perioada concediului - Germanika Dar pina atunci mai e muuuult, si sa dea Dumnezeu sanatate, ca asa le rezolvam pe restul toate.
Pup!
blackpanterro spune:
Uitasem sa iti zic in celalalt topic ca daca aveti masina personala sau inchiriata trebuie sa ajungeti la Schafhausen.Cascada de acolo o sa va lase cu gurile cascate :) , nu cred ca o sa puteti sa o uitati vreodata.Este imensa si se poate cobora pana jos de-a lungul cascadei.Sunt trepte ce duc pana jos unde se varsa iar in mijloc este o insula unde va puteti duce cu vaporasul sa fi-ti in mijlocul cascadei.
Ce mai sudul Germaniei e superb, aveti ce vizita numai timp sa fie....si bani :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
miraklucker spune:
votez si eu cu Mainau. E superb. Mersburg. Daca aveti timp va puteti lua O Erlebniskarte pe 3 , 5 zile. Aveti inclus vapoarele, o gramada de intrari pe la musee, stranduri, pe Sentis in Elvetia (un munte langa St Gallen) telecabina, autobusele, cred ca si Mainau (nu mai stiu exact),Pfender in Bregenz (telecabina pana sus si inapoi),si nu costa f mult. eu le-am cumparat asa ceva la verisoara mea cand a fost aici dar sunt 3 ani de atunci si nu mai stiu chiar tot ce ofereau.
Vacanta placuta!
Blackpanterro...si ca sa-ti raspund de la un alt topic...intalnirea de la Konstanz a organizat-o DC, dar te pot invita la mine eu stau pe malul lacului, doar de partea cealalta.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Daconst spune:
Vad ca au spus fetele ce e mai frumos in zona asta,unde locuiesc si eu asa ca o sa-ti recomand din Elvetia sa vizitezi Lucern-ul.E cel mai frumos oras din Elvetia,sincer.
Acum am si eu o intrebare pentru fetele care au fost la intalnire,unde e hanul ala "la roman" ca eu nu stiu de el.Poate apuc si eu s vin la o intalnire cind mai organizati,dar pina atunci mor de pofta de mici.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
tumpi spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Vad ca au spus fetele ce e mai frumos in zona asta,unde locuiesc si eu asa ca o sa-ti recomand din Elvetia sa vizitezi Lucern-ul.E cel mai frumos oras din Elvetia,sincer.
Acum am si eu o intrebare pentru fetele care au fost la intalnire,unde e hanul ala "la roman" ca eu nu stiu de el.Poate apuc si eu s vin la o intalnire cind mai organizati,dar pina atunci mor de pofta de mici.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
uite aiciwww.gasthof-kutscherstuben.de/" target="_blank">"La Roman"
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Daconst spune:
Mersi mult Tumpi!
danat spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Vazut Luzern acum 2 ani, intr-adevar foarte frumos, are un aer aparte....si-acum simt parca aerul acela cand ma uit pe pozele cu popdul de lemn la apus...
bufi spune:
Stie cineva cum este vremea pe la Kinstanz? prognoze?
Vom venii saptamana viitoare, vom sta 1 saptamana si sincer tot ce-mi doresc este sa nu ploua, ca sa ne putem plimba
Abiaaaaaaaaaaaaa astept concediul
Bufi
bufi spune:
Fetelor aveti idee ce taxe (daca sunt) se platesc la vama dintre germania si elvetia?
Se trece fara probleme in elvetia?
Vom sta cazati in Konstanz si mergem si in Elvetia si vroiam sa stiu cat mai multe lucruri, distante, taxe la vama...preturi
Multumesc!
Bufi