Sudul Germaniei - ceva pitoresc ?
Raspunsuri - Pagina 4
Alina spune:
quote:
Originally posted by danat
Vilma bravo!!! Cate zile stati? Mergeti cu masina? In octombrie e cam innorat in Germania, dar mai multe detalii iti vor da sigur nemtoaicele noastre de pe forum. Zona e superba anyway!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Dana,
In octombrie,in ultimii ani,vremea a fost mai buna decit in august .
Alina
Ira spune:
quote:
Originally posted by copiloiTotusi sunt multi nemti, care-si calca pe orgoliu si spun ca Elvetia e mai frumoasa!
Alina
Hihi, tare cu cursele spre Mallorca.
Eu cand am fost in Elvetia mi s-a parut atat de plictisitor si banal, chiar in zona germana - Zürich, blocuri din acelea gri-comuniste ca in Bucuresti si nimic foarte iesit din comun dpdv estetic...incat m-am si mirat, de ce atata publicitate si parere unanima cum ca e tzara ideala, etc etc. In afara de vaci, aveau intr-adevar niste vaci f frumoase, d-alea paroase, nu am gasit nimic special.
vilma spune:
quote:
Originally posted by Alinaquote:
Originally posted by danat
Vilma bravo!!! Cate zile stati? Mergeti cu masina? In octombrie e cam innorat in Germania, dar mai multe detalii iti vor da sigur nemtoaicele noastre de pe forum. Zona e superba anyway!
Dana,
In octombrie,in ultimii ani,vremea a fost mai buna decit in august .
Alina
Asa ma gandeam si eu, Alina...:P Si de-o fi sa ploua, tot o sa gasesc eu ceva frumos de admirat pe acolo, caci e un altfel de concediu fata de ce am avut pana acum, mergem cam de capul nostru, singurei, nu prea stim germana, nici ei engleza, asa ca va fi interesant.
Printre putinele lucruri pe care le mai stiu din limba germana dupa 10 ani de studiu este cum sa citesc, si ca predicatul sta la coada in cadrul frazei. Numai ca nu-mi va folosi la nimic.
Multumesc pentru toate informatiile.
lili_ka spune:
[/quote]
Asa ma gandeam si eu, Alina...:P Si de-o fi sa ploua, tot o sa gasesc eu ceva frumos de admirat pe acolo, caci e un altfel de concediu fata de ce am avut pana acum, mergem cam de capul nostru, singurei, nu prea stim germana, nici ei engleza, asa ca va fi interesant.
Printre putinele lucruri pe care le mai stiu din limba germana dupa 10 ani de studiu este cum sa citesc, si ca predicatul sta la coada in cadrul frazei. Numai ca nu-mi va folosi la nimic.
Multumesc pentru toate informatiile.
[/quote]
Nici o problema daca nu stii germana . In zona aceea multi vorbesc franceza si vei fi surprinsa de cat de multi vorbesc engleza. Asa ca nu-ti face problema in privinta limbii. Oricum in zona sunt multe locuri de vazut.
ony01 spune:
Buna fetelor...... imi puteti spune si mie cum este in Lindau? Se poate locui permanent acolo sau este destul de scump avand in vedere ca este un oras cu potential turistic.
Multumesc anticipat
helbi spune:
Am fost pe WE in Konstanz, Meersburg si Insula Mainau. Nu pot decat sa va spun ca veti avea niste concedii de neuitat! Noi am avut noroc de o vreme superba, ceea ce va dorim si voua!
In Lindau nu am mai avut timp sa ajungem, dar, la cum arata zona, sigur si acolo e tare frumos.
Iar Mainau e de vis!!!
De dormit, am dormit la "Roman", curat, primitori, mincarea a fost f. buna si pretul f rezonabil! Va recomand aceasta pensuiune celor care nu aveti pretentii de 5 stele!
ony01 spune:
Multumesc mult Andreia ....te-am intrebat pt ca urmeaza sa ne mutam peste cateva luni in Lindau sau Hamburg (nu se stie sigur unde sotul meu va fi detasat) si incerc sa-mi fac o parere despre cele 2 orase. Poti sa-mi spui unde ar fi mai bine. Mentionez ca noi suntem inca in Romania.
Oana
helbi spune:
Oana, din pacate nu am reusit sa vad nici unul dintre cele 2 orase. In zona Hamburg nu am ajuns, insa, in zona Lindau e SUPERB! Nu ai cum sa te plictisesti. Esti ca in concediu, in fiecare zi! Si ai Elvetia la o aruncatura de bat!
Pe de alta parte, am inteles ca Hamburg e f frumos. E mai mare, deci psibilitate mai mae de ati gasi si tu de lucru.
Greu de decis.........
Maria1111 spune:
quote:
Initial creeata de danat
In concediul din acest an vom ajunge si in sudul Germaniei si am vrea sa ne "clatim" ochii cu peisajele lor de munti, lacuri, flori la ferestre...spuneti-mi va rog din experienta voastra ce ar merita vazut pt cca 3 zile (pot sa ma misc dintr-un loc in altul relativ usor, suntem cu masina).
Noi ne-am gandit la zona Konstanz (cu Bodensee, parca?!), am vazut multe localitati mici pe acolo, cat si zona Garmisch-Partenkirchen, insa nu stim ce localitate sa alegem ca sa fie cel mai bine pentru cele 3 zile de odihna si recreere.
Poate ma ajuta si fetele din Germania???? :-)
Multumesc anticipat!
Castelul Neuschwanstein e excelent; e cel din care s-a inspirat si Disney pt castelul Albei ca Zapada. Din cate imi amintesc eu nu e departe de zona mentionata