Fetele din America (86)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

daca ai biletele de avion si ai si data ff aproape de plecare, te duci la posta cu pasaportu si biletele si le explici situatia, ei decid daca trebe pasaport nou sau nu in cazul asta, si daca trebe fi sigura ca te vor ajuta.

Cati an are acuma fata?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Anuta are doi ani si patru luni. Normal ca nu mai arata ca la 5-6 saptamini! Nici la 5-6 luni nu mai arata la fel! Ultima data a calatorit cu pasaportul acum patru luni si nu ne-a spus nimeni nimic. Eu daca am vazut ca e valabil cinci ani am crezut ca e OK asa.
Ma rog, nu avem intentia sa plecam acum pe undeva. Dar daca as sti ca e problema, mai bine il schimb din timp.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

84$!!!! Nu ai uitat!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ramona in 2006 am fost in ro cu el si in germania pt 3 saptamani, la intoarcere au facut circ, anul asta am fost iara in ro si in germania dar 2 luni - si de teama sa nu zica astia ceva ca am schimbat copii sau mai stiu eu ce chef de cearta aveau am mers si am schimbat din timp pasaportul.
Cert e ca la mine s-au legat de faza ca bb din poza nu arata deloc cu copilul de 3 ani si ceva cu par lungutz pana la umar...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

shuuut, se dubleaza costul la cetatenie?! pfiuu, si aveam dreptu sa aplic de'acu 4 ani. hai ca poate am timp sa fac dosarul intr-o saptamana, mi-or trebui multe hartoage, oare? merci ca ati discutat despre asta aici, ca asa am aflat si io, muah.

ah, da, si I luv NY!

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Care este perioada de astepare, ma refer la perioada care trece de la depunerea actelor si pana la chemarea la interviu???Am inteles ca in orasele mari dureaza mai mult, stiu cazuri cand au asteptat un an jumatate sa-i cheme la interviu.Cat este taxa pentru cetatenie acuma???.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cris30
Cat este taxa pentru cetatenie acuma???.

m-am uitat aseara pe siteul INS, e $400 cu totul(sunt doua taxe separate, una de $330 si alta de $70)...si o sa se dubleze dupa 30 iulie.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Wow se face 800$ foarte mult!!Iti multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by conchita

shuuut, se dubleaza costul la cetatenie?! pfiuu, si aveam dreptu sa aplic de'acu 4 ani. hai ca poate am timp sa fac dosarul intr-o saptamana, mi-or trebui multe hartoage, oare? merci ca ati discutat despre asta aici, ca asa am aflat si io, muah.

ah, da, si I luv NY!

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line

Conchita, stai linistita - se poate si mai rau! Eu am luat cetatenia la 21 de ani dupa greencard...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cris30

Wow se face 800$ foarte mult!!Iti multumesc pentru raspuns.

de fapt, se face cam ~$700, dar tot mult e.

Ramona, urasc INS-ul. cand mi-am reinnoit cardul, mi-au ratacit scrisoarea de confirmare cu instructiunile din vina lor, ca mi-au trimis-o la vechea adresa, desi le-o comunicasem in scris pe aia noua; si a trebuit sa mai platesc inca o data tot procesul de reinnoire a cardului pentru amarata aia de scrisoare de confirmare. parca ~$200 a costat chestiunea, deci am platit dublu. plus ca juma de an m-am disputat cu ei in scris si la telefon si am nimerit numa idioti.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Sub egida "fiecare cu ce-l doare" simbata suntem invitati la o nunta americana si va fi prima din scurta noastra viata pe land american cam ce practica e la cadou ?
E o nunta mica doar in familie si nu sunt inregistrati la nici un magazin ptr cadouri sau altele de acest gen.
Orice opinie e bine primita

Mergi la inceput