Fetele din America (86)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

5 ani e valabil pasaportul... dar daca copilul s-a schimbat mult trebuie sa ii faci alt pasaport.
J avea poza in pasaport de la 6 luni si acuma la 4 ani a trebuit sa ii facem altul pt ca nu mai semana bb din poza cu J.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Serios? Anuta mea n-avea nici sase saptamini in poza de pasaport! Abia am priponit-o, ca pina a fixat nenea ala aparatul a durat ceva!
Inseamna ca nu-l mai putem folosi. Of! Si acum cica dureaza tare mult sa faci altul nou.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Eu cunosc ilegali care ar merita sa ia locul unor legali si al multor Americani. Doar ca din pacate altele sint criteriile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

CrisaS,si eu am auzit ca sau marit taxele dar habar nu am avut cat.
Poti sa imi spui si mi-e cat este,plz?
aaaa,inca ceva,tu acum daca aplici pt GC definitiv,ati mai fost la interviu?sau ati fost doar atunci cand la-i primit pe cel temporar?
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

In primavara trecuta - 5 saptamani a durat ptr pas. Ralucai! Acum e muuult mai aglomerat.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Serios? Anuta mea n-avea nici sase saptamini in poza de pasaport! Abia am priponit-o, ca pina a fixat nenea ala aparatul a durat ceva!
Inseamna ca nu-l mai putem folosi. Of! Si acum cica dureaza tare mult sa faci altul nou.

anul trecut cand am venit din ro julian avea 3 ani si 6 luni, au facut aia un circ si o galagie in Los Angeles ca nu mai seamana bb cu cel din poza si ca trebe pasaport nou altfel la urmatoarea iesire nu ne va da voie sa scoatem copilul.. asa ca am dat fuga si am facut pasaport nou cu poza de cand avea vreo 3 ani si 8 luni... tot 5 ani a pus ca e valabil, dar scrie clar, daca poza din pasaport nu mai seamana cu persoana atunci trebuie pasaport nou...
fugi repede la posta si fal, sa fie si sotul cu tine si fata si cash sau cec... cu tine .. il poti face la urgenta si dureaza mai putin.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Multumesc. Habar n-aveam ca trebuie schimbat in situatia asta. Tot la urgenta l-am facut si data trecuta, dar acum cica dureaza foarte mult - nici nu stiu sigur daca se mai fac la urgenta, in afara de cazul in care "arde". S-a tot discutat la tv, dar am crezut ca noi n-avem nevoie deocamdata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

daca ai biletele de avion si ai si data ff aproape de plecare, te duci la posta cu pasaportu si biletele si le explici situatia, ei decid daca trebe pasaport nou sau nu in cazul asta, si daca trebe fi sigura ca te vor ajuta.

Cati an are acuma fata?

quote:

Multumesc. Habar n-aveam ca trebuie schimbat in situatia asta. Tot la urgenta l-am facut si data trecuta, dar acum cica dureaza foarte mult - nici nu stiu sigur daca se mai fac la urgenta, in afara de cazul in care "arde". S-a tot discutat la tv, dar am crezut ca noi n-avem nevoie deocamdata...

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:

Eu cunosc ilegali care ar merita sa ia locul unor legali si al multor Americani. Doar ca din pacate altele sint criteriile...

Mare ADEVAR ai putut spune Ramona!!

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by rodicaosoian

CrisaS,si eu am auzit ca sau marit taxele dar habar nu am avut cat.
Poti sa imi spui si mi-e cat este,plz?
aaaa,inca ceva,tu acum daca aplici pt GC definitiv,ati mai fost la interviu?sau ati fost doar atunci cand la-i primit pe cel temporar?
multumesc mult
rodicaosoian

Rodica noile preturi vor intra in vigoare de la 30 sau 31 iulie din cite am citit. Eu da am GC conditionat, expira in decembrie anul asta si cu 3 luni inainte de expirare sotul poate aplica pentru ridicarea conditiei.Taxa este de 545 de dolari. Enorm. Nu sint normali.Eu am avut experiente neplacute cu ei in sensul ca atunci cind am aplicat pentru pachetul AOS(work permit travel document si GC)mi-au trimis doar travel document si asta pentru ca aveam motiv serios sa ma reintorc in tara.Work permit nu l-am primit niciodata , banii nici nu am incercat sa-i cer inapoi desi am platit pentru ca ei sa-mi dea si WP , iar GC a durat exact un an pina l-am primit.Deci am cam fost legata de miini si de picioare.L interviu nu stiu cind ma duc si daca o sa ma duc pentru ca am auzit ca unele persoane nici nu au mai fost, au primit GC definitiv prin posta. Eu inca nu stiu abia in septembrie la inceput aplic.
Daca mai ai intrebari nu ezita, iti voi raspunde cu placere.
Numai bine,
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Si eu am auzit ca unele persoane n-au mai fost chemate la interviu, eu n-am avut norocul asta...da' ne-am pregatit:)) cu copie la fiecare hartiuta de cand ne-am casatorit:)))...toata lumea era cu mapa noi eram cu rucsacul burdusit de hartoage. La un moment dat tipul s-a plictisit de cate ii scosesem pe masa si se uita doar la albumul de poze de la nunta, i-a placut una din donsoarele mele de onoare si m-a intrebat daca toate romancele sunt asa frumoase i-am zis ca da si era cat pe ce sa zic daca vrea sa ii fac cunostinta cu vreuna da' m-am gandit ca nu da bine chestia asta ca o sa zica ca ma ocup cu casatorii de convenienta:))

Cetatenia am prins-o si eu anul trecut tot cu 400$.
Si pasaportul l-am facut prin decembrie si a durat vreo 5 saptamani pana l-am primit ca l-am pus la varianta aia standard unde nu te grabesti sa-l primesti. A fost vreo 90$ taxa? am uitat.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput