Fetele din America (86)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna fetelor,
Am o intrebare la voi.Mai aveti de aplicat pe la I.N.S ceva ? Sau atiterminat cu ei. Sinteti americance cu pasaport albastru?
De ce va intreb. Pentru ca mi-a venit rau cin am vazut in ce hal au ridicat preturile la serviciile pe care le ofera. S-au dublat sau chiar s-au triplat. Eu trebuie sa aplic pentru GC permanent , il am doar pe cel de doi ani...si m-am uitat sa vad cit costa.Mi s-a facut rau.
Voi ce parere aveti despre asta.
Multumesc,
CRISA

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

unele cu pasaport albastru, unele acuma se lupta cu actele pt un pasaport albastru.

Despre preturi... bine au facut ca au urcat preturile, poate asa tot mexicanu nu mai aplica pt acte si se duc in tara lui, asta in cazul in care nu vrea sa invete eng, sa se adapteze la cultura si civilizatia americana.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

Despre preturi... bine au facut ca au urcat preturile, poate asa tot mexicanu nu mai aplica pt acte si se duc in tara lui, asta in cazul in care nu vrea sa invete eng, sa se adapteze la cultura si civilizatia americana.

Sa se inchida portile, da' numa dupa mine!!

Vin si ei ptr o bucata de cozonac cu stafide..si muncesc din greu ptr ea,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

sorry pt numeroasele greseli de gramatica tare naluca sunt zilele astea

quote:
Originally posted by Andrada

quote:

A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu am aplicat ptr cetatenie dar am fost norocoasa, am mai prins la pretul vechi( 400$) si lu' copilu' 250$ ptr certificatul ala de nationalizare (ea i mai smechera are pasaport albastrui..). Iete asa ne grabiram si noi ca altfel in loc de 650 ne incaltau mai tare .

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by Andrada

quote:

A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Ditto

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna, si vad ca a-ti dezvatut probl. serioase aici.Eu nu prea am avut timp, weed-end-ul trecut ne-am ocupat d egradina, daca o lasi ai mai mult de munca, am mai plantat ceva flori, si tare ne-am bucurat cind ieri am mincat primele doua mango din gradina(sotului iiplac mult pomi si avem de toate).Elena , cam incurcata situatia, dar asa cum spui esti nevinovata, singura greseala, s azic asa , cu toate ca nu ai iesit din magazin, este cind il cautai pe sotul tau, si cu iutatul.Sper sa se rezolve, daca s-a nregistrat totul ii poti da si in judecata pe politisti, indiferent de situatie nu au dreptul sa spuna asa ceva.Scuza-ma ca te intreb, unde stai in Florida si eu tot aici sta, si sincer d emulte ori am d esfacut ceva, chiar am si mincat si platit dupa aceea, dar nu am avut probleme.Am tot citit si nu stiu care fata a intrebat d eoreturi, emigrare.Noi am aplicat si luat cetatenia acum 2 ani, am platit la preturile d e400$ pe pers., nu stiam ca s-au scumpit, iar ptr. baiatul cel mare nu am aplicat ptr. certificat, deoarece , ne-au spus la ceremonia , dupa interviu, ca daca un parinte, sau amindoi sint cetateni, copilul este automat cetatean, si ptr. pasaport cind aplicam ptr. noipe baza acestor diplome, cam as aarata, ii face si lui pasaport american fara nici o probl, si numai daca vrem puteam aplica si ptr. el ptr. certificat, dar dureaza mult mai mult ptr. ca nu este neaparata nevoie, oricum ii poti face pas. american.Zilele astea as vrea sa ma interesez ptr. pasapoarte deoarece la anul am vrea sa mergem in tara si nu vreau sa las totul ptr. atunci.Stiti cit e valabil pasaportul american, 5 sau 10 ani, deoarece nu stiu daca trebuie sa-l reinoiesc pe cel al lui Matthew.De astazi la servici, s-a terminat vacanta, incep preg. ptr. noua an, cel mare in cls 5 a , iar cel mic la kindergarden , abia asteapta, trebuie s amergem la cump. ptr.supplies, rechizite, am cam terminat cump. de haine , noi incepem scoala pe 20 aug.voi?
Mi- a placut ideea s ane intilnim pe chat, v-ati gindit, ce ziceti, , si cred ca vineri seara pe la 8 , 9 ar fi bine, ce zice-ti sau in weed-end, cum vreti si voi.Cam atit, m-am intins prea mult, o seara buna

Mergi la inceput

5 ani e valabil pasaportul... dar daca copilul s-a schimbat mult trebuie sa ii faci alt pasaport.
J avea poza in pasaport de la 6 luni si acuma la 4 ani a trebuit sa ii facem altul pt ca nu mai semana bb din poza cu J.

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Mda , ma rog asta cred si eu ca e scopul ridicarii preturilor. Desi mi se pare aiurea ca nu sint chiar cei mai multi , macar muncesc in comparatie cu altii care stau in blocuri de city , stau pe welfare , fac 15 plozi si mai sint si rai(rele).Macar amaritii aia fac muncile cele mai de jos si nici asa scandalagii nu sint.Oricum or sa aplice si la sumele astea pentru ca aplica o data nu in fiecare luna.Mie personal mi se par exagerate avind in vedere sictirul si neprofesionalismul cu care esti tratat la INS. Bine asta e un subiect delicat chiar nu vreau sa-mi aduc aminte.
Numai bine,
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Asa cum un subiect delicat este si cel legat de "saracii" ilegali. Prefer sa nu comentez curatenia, harnicia, cinstea si celelalte calitati ale acestora.

Mergi la inceput