locuri in care sa nu mergi
Raspunsuri - Pagina 7
copil_mare spune:
quote:
Initial creeata de grati.ela
Incep eu cu o mare dezamagire. Tocmai am sosit din Corfu, statiunea Roda. ORIBIL!!!!
Era sa renunt la bilete, sa ma cert cu cei de la agentie si sa pierd o vacanta superba din cauza acestei postari!
quote:
Drumul cu autocarul ingrozitor...sunt sute de km de serpentine infioratoare, in unghi de 320 de grade, pe sosea denivelata, fara parapet pe margine unde se scurg la milimetru doua autocare mari...Asta intre Ioanina si Igumenitsa. Daca se parcurge noaptea este dezastru...
Aici iti dau dreptate: intre Ioanina si Igoumenitsa sunt 91,8 km destul de dificili, dar in fiecare autocar sunt cate 3 soferi profesionisti care parcurg de zeci de ori in fiecare vara acest traseu...
quote:
Corfu o alta dezamagire...peisaj interesant, cu munti care se arunca in mare dar...plaja aproape inexistenta, nisipul daca exista este milimetric sau risipit printre pietre. Paleocastritsa este zona cea mai frumoasa dar si aici iti rupi picioarele cand intri in apa. Nu intru in detalii pt ca noi am stat la Roda...un statiune odata infloritoare (spuneau localnicii) acum insa depopulata. Plaja exista dar cu extrem de putin nisip...este pustie in mare parte a zilei. Englezii (cei mai numerosi in zona) stau doar la piscina...cativa romani si cativa cehi.
Daca si Insula Corfu, incarcata de atata istorie, cu o vegetatie atat de luxurianta, cu niste privelisti fantastice, inconjurata de o Mare Ionica atat de limpede, cu niste oameni atat de prmitori ti s-a parut o dezamagire, eu n-am ce sa mai zic... Cum poti afirma ca plaja e aproape inexistenta???? Un simplu search pictures cu google desfiinteaza aceasta afirmatie aberanta! La Paleocastritsa n-am avut ocazia sa-mi "rup picioarele", pentru ca n-am facut plaja... Dar am stat in RODA, care era PLINA de tursti. Plaja este in genul celei autohtone de la Venus, adica o plaja destul de lata si cu extrem de mult nisip! Intr-adevar nu era plina de oameni, sezlongurile fiind foarte inteligent dispuse, cu distante suficient de mari intre ele. Dar asta si cautam: o plaja linistita, lipsita de tiganeala din tara. Nu te contrazic nici la afirmatia cu distributia pe tari a turisitilor, turistii englezi fiind preponderenti in statiune.
quote:
Trec acum la partea cea mai trista: cazarea la bungalourile BLUE LAGOON...Mizerie, nesimtire, nici nu stiu cu ce sa incep...sa zic intai ca acolo nu exista notiunea de pregatit camera pt noii turisti. Noi am intrat in tzolul altora si cei de dupa noi in tzolul nostru...neexistand detergent este inutil sa mai precizez ca nu se spala wc, chiuveta, vana de dus gresie...de asta ne-am ocupat noi cu materialele aduse (in speranta ca nu vor fi si utile).
Nu cunosc termenul de "tzol", dar probabil te referi la lenjeria de pat, nu? Noi am gasit-o impecabila. Lenjeria a fost schimbata de 2 ori. Curatenie au facut in fiecare zi...
quote:
Camerele sunt ingrozitoare si unele un picut mai rasarite (in sensul ca unele arata ca niste grote, cu piatra pe jos si pereti pictati sinistru, iar celelalte ,cateva doar, au o gresie veche dar alba si mobilier din ultimul deceniu). TV exista dar nu se prinde decat un canal si ala grecesc.. Cred insa ca nici nu are importanta....
Asa este: aveau gresie alba! INGROZITOR! De neimaginat asa ceva! Pacat ca n-am stiut numarul de la protectia consumatorului din Roda...
quote:
Ajung acum la cei care impart fraudulos camera cu turistii: gusterii si soparlitzele (roiesc pe pereti), cateva insecte ciudate dar care musca rau, stoluri de tantari lesinati de foame si ici colo paianjeni si viespi. Seara tre sa fii aghezmuit bine sau rupt de oboseala sa cazi lat si sa nu auzi animalele cum se distreaza pe seama ta (gusterii scoteau un zgomot intre soarece si broasca).
Intr-adevar, am fost nevoiti sa folosim aparatul de tantari. Multumim pe aceasta cale ca ne-ai avertizat. Am vazut chiar si cateva albine prin gradina intesata de palmieri, leandrii, portocali, bananieri sau maslini. Dar ca sa afirmi ca prin camera misuna soparle, soareci, broaste si alte vietati - "tre sa fii aghezmuit bine" ...
quote:
Inchei prin a recunoaste ca m-am rugat la Dumnezeu sa ajung in buna stare acasa si am promis ca voi povesti si altora, desi as fi putut spune "mandra" am fost in vacanta in Corfu!
Merg sa trag un pui de somn...
editat de moderator
roxanaz spune:
copil_mare: te rog controleaza-ti agresivitatea mesajului. pe forumul acesta fiecare are dreptul la parerea lui si nimeni nu e obligat sa spuna ca e asa. chiar daca nu suntem de acord cu cineva nu trebuie sa il luam pe sus cu fulgi cu tot.
ne pare bine ca ai avut o vacanta frumoasa in Corfu (ca si mine de altfel anul trecut) si te asteptam cu noi impresii.
multumesc pentru intelegere,
Roxana
LoraG76 spune:
E urat sa ne certam pe forumul asta...fiecare are dreptul la parerea lui, noi putem sa i-o impartasim sau nu, dar nu trebuie sa aruncam cu noroi...urat...
Lora, mami de IUSTINA
grati.ela spune:
sa raspund pe rand:
- la dus am avut 2 soferi dar la intors DOAR UNUL!!! (al doilea fiind internat in Roda)
- probabil s-au speriat de postarea mea si au adus nisip pe plaja din Roda pt ca repet, la sfarsitul lui iunie erau urme fine...
- e drept..."tzol"= asternut de pat...nu numai ca nu l-au schimbat dar imediat dupa noi au fost cazati alti turisti si nici vorba sa fi intrat vreo menajera in camera...iara inclin sa cred ca am rascolit in simturile proprietarilor locatiei si au menajat turistii ce au venit ulterior...
- despre gresia alba, nu ai inteles...m-am considerat norocoasa pt ca in alte camere era o piatra oribila pe jos....
- inclin sa cred ca nu ai fost in aceeasi locatie pt ca bananierii lipseau cu desavarsire iar portocalii erau...doar unul; iar dak te-ai aventurat in "superba livvada de maslini" inseamna ca esti cu adevarat curajoasa (curajos)...cat despre soparle, probabil nu stii cum arata de nu le-ai recunoscut (app...toti copiii din tabara le-au identificat).
Nuu pot decat sa sper ca am facut impresie cu postarea mea si cei vizati sa incerce sa-si respecte clientii!
13+
mcm spune:
copil_mare dar ce raspuns bine pregatit ai dat pentru cineva care isi scrie primul mesaj pe acest forum.
www.articoledepetrecere.ro
copil_mare spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
sa raspund pe rand:
- la dus am avut 2 soferi dar la intors DOAR UNUL!!! (al doilea fiind internat in Roda)
- probabil s-au speriat de postarea mea si au adus nisip pe plaja din Roda pt ca repet, la sfarsitul lui iunie erau urme fine...
- e drept..."tzol"= asternut de pat...nu numai ca nu l-au schimbat dar imediat dupa noi au fost cazati alti turisti si nici vorba sa fi intrat vreo menajera in camera...iara inclin sa cred ca am rascolit in simturile proprietarilor locatiei si au menajat turistii ce au venit ulterior...
- despre gresia alba, nu ai inteles...m-am considerat norocoasa pt ca in alte camere era o piatra oribila pe jos....
- inclin sa cred ca nu ai fost in aceeasi locatie pt ca bananierii lipseau cu desavarsire iar portocalii erau...doar unul; iar dak te-ai aventurat in "superba livvada de maslini" inseamna ca esti cu adevarat curajoasa (curajos)...cat despre soparle, probabil nu stii cum arata de nu le-ai recunoscut (app...toti copiii din tabara le-au identificat).
Nuu pot decat sa sper ca am facut impresie cu postarea mea si cei vizati sa incerce sa-si respecte clientii!
Incep prin a-mi cere scuze, daca te consideri jignita de postarea mea anterioara. Dar descrierea pe care ai facut-o hotelului m-a ingrozit... Si o citisem cu 2-3 zile inainte de a pleca, deja mi se aprobase cerea de concediu si sotia facuse o parte din bagaje...Nu stiam ce sa mai facem... Norocul nostru a fost ca la fata locului am descoperit contrariul. Ati avut ghinion cu soferul... Probabuil asta e si motivul pentru car noi am avut 3 soferi. Sau poate difera agentia... noi am plecat prin intermediul Christian Tour.Am avut si noi destule inconveniente: s-a stricat autocarul si am intarziat vreo 2 ore din cauza asta, ne-au evacuat din camere la 9.30, desi am plecat de acolo pe la 21...In ultima zi am fost nevoiti sa facem dus cu apa rece, langa piscina.Dar referitor la asternuturi si curatnie imi mentin punctul de vedere. La fel la nisipiul de pe plaja si la bananieri, asa cum se poate vedea si din pozele atasate:
http://img63.imageshack.us/img63/5370/dscf2472oa3.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/395/dscf1010dy1.jpg
Stiu si cum arata o soparla si am si vazut, pe toata insula, dar asta nu inseamna ca le-am invitat la mine in camera. Pur si simplu tineam usa inchsa.
Concediu placut in viitorul sejur si te rog incearca sa dramatizezi mai putin...
LoraG76 spune:
Asa s-ar parea...e un raspuns de la o persoana prea cunoscatoare...
Si ce mi se pare mie ciudat e ca prea stie regulile de scriere de pe forum...pentru o persoana care pune primul mesaj...eu, una, cand am intrat prima data am zis eu sunt cutare, ce faceti, ma bucur de cunostinta etc.etc.... posibil sa gresesc eu...scuze daca o fac...
Lora, mami de IUSTINA
Theodora spune:
Nu stiu daca tema noastra aici e sa judecam cat de mult cunoaste cineva un forum...poate e omul in umbra de ani de zile si abia acum a avut ceva de zis...eu nu am gasit nimic rau in mesajul lui,poate putina ironie si nu l-am citit inainte de editare...nu inteleg de ce toti trebuie sa fim de acord cu cei vechi si cand apare unul nou suntem asa rai...eu in 5 ani pe forumul asta am vazut asa de multe ca nu mai ma mir de nimic...m-am bucurat aici,m-am suparat,am plecat,m-am intors...e treaba mea...
Deci coplule mare,ai un bun venit de la una mai batrana pe aici si chiar daca esti vreun agent care nu are ce vinde si cauti clienti,eu tot te salut,ca nu imi iei painea de la gura...
Si nu aruncati acum cu rosii,ca sunt scumpe!
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM
grati.ela spune:
...tot cu autocare Christian Tour am mers si noi.
Nu m-a deranjat postarea ci doar am tinut sa precizez ca oricat as degresa experienta mea, lasand deoparte faptul ca mesajul initial a fost scris in primele ore de la intoarcerea mea deci cand eram puternic stresata de cele intamplate, lucrurile grave in fond tot raman: lipsa curateniei, mancarea trista, plaja mult sub cele mai modeste plaje de la noi...Dak intre timp s-au imbunatatit serviciile oferite eu nu pot decat sa ma bucur numai ca sigur nu voi recomanda locatia...
13+