locuri in care sa nu mergi
Raspunsuri - Pagina 6
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by ladyJ
Citind pe aici,mi-am adus aminte ca cea mai nasoala experienta in turism am avut-o la Herculane.
Hotelul sincer nu stiu cum se numeste,e acel hotel care are in fata muntele,la o distanta de maxim 50 metri.Deci iesi pe balcon si ai impresia ca poti atinge muntele.E un hotel mare,comunist.
Ne-a fost recomandat.cand am ajuns in Herculane,nu stiam exact unde e hotelul.O doamna ne-a directionat,manifestandu-si aprecierea fata de noi,ca vezi doamne avem bani sa stam la CEL MAI TARE HOTEL DIN HERCULANE:Cica ´nimai milionarii stau acolo´´
Noi cand am auzit,am zis ´´maaama,sa vezi ce hotel misto avem!´´Si nu ni s-a parut mult 2 milioane pe noapte....
Cand am ajuns,am crezut defapt ca intrarea principala a hotelului este intrarea in garaj!Pe cuvant!
Dar nu,dragilor,era intrarea in hotel.Inauntru un miros de ...vechi,de carnati prajiti.
Camera...ce sa mai zic? paturile aveau arcurile iesite,te intepau in......,lenjeria alba spalacita,peticita.Curatenie-de ochii soacrei.
Mancarea desgustatoare,un bucatar murdar,cu barba lungaaaaa....imi si imaginam cum ii cade parul din barba in ciorba mea!
Noaptea pe la 11 mi s-a facut foame,si a trebuit sa-i dau SPAGA ospatarului ca sa-mi aduca de mancare: o rosie,doua felii de salam victoria,o felie de cascaval si doua felii de paine.Am platit mancarea,care ne-a costat cam cat o cina intr-un restaurant,plus spaga ca s-a sichisit sa ma serveasca la ora aia.
Mi-a zis in fata ´´doamna,putem rezolva,dar sa stiti ca nu am voie´´
Auzi,n-avea voie sa vanda!
Cam atat,nu vreau sa intru in alte detalii.
Oricum,daca mergeti la Herculane,feriti-va de hotelul ala de langa peretele muntos!!!!Sau macar informati-va,ca poate s-a schimbat administratia.
edit: asta s-a intamplat acum vreo 4 -5 ani.
Vacanta placuta!
ladyj
Dupa descrierea exterioara,cred ca e vorba de hotelul Roman!
LoraG76 spune:
Da, si eu tot la Hotelul Roman din Herculane m-am gandit... acum arata la fel, doar ca terasa de la bar e frumoasa...dar presupun ca nimeni nu-si doreste sa doarma pe terasa, nu? Ai avut dreptate cu mirosul de vechi, iz-ul comunist se simte de departe...din pacate, in Herculane sunt multe interese...cu hotelurile, din cate am auzit de la localnici...asa ca nu au de gand sa le renoveze decat cand or sa le cumpere...dar cea mai buna varianta a cazarii in zona sunt pensiunile particulare, care chiar sunt multe la numar si destul de bine dotate, dupa cate mi-am dat eu seama. De hotelurile mari din zona...sa se fereasca toata lumea, inclusiv de mancarea de la restaurantele aferente!
Lora, mami de IUSTINA
roxanaz spune:
a propos de hoteluri din astea "comuniste". in aprilie anul asta merg cu job-ul la Calimanesti-Caciulata. congresul se tine intr-unul dintre hotelurile monolit - Cozia parca. cand intrai te lovea un miros ancestral de cirba de varza. din aia de cazan....statuta, impregnata in toti si toate. mobilier din anii '70. oameni la fel. noroc ca nasul este organul de simt cu cea mai mare adaptabilitate din organism si dupa 15 minute nu mai simteai nimic. nenorocire, ce mai. asa pacat de locurile alea....teribil. noroc ca noi am stat la un hotel nou, Orizont-Cozia, mic si cochet.
concluzie: daca va duceti pe acolo NU stati la Olt, Cozia. stati la vile care-s dragute si la Orizont-Cozia.
Roxana
lavi02 spune:
La Herculane noi ne-am simtit f bine la Hotel Ferdinand; mancarea este excelenta la ei si gradina f frumoasa. Hotel Roman era intr-adevar cel mai luxos din statiune pe vremea Odiosului dar de atunci nu s-a mai investit decat intr-o mocheta ieftina (din ce am vazut noi).
LoraG76 spune:
lavi02, dar e normal sa fie ok hotelul Ferdinand, doar e de 4 stele..., recent renovat!
Lora, mami de IUSTINA
Theodora spune:
Eu am fost in Corfu in iunie si desi poate credeti ca sunt subiectiva,mi-a placut tare mult...cu siguranta ma voi intoarce pt alte vacante...nu ma indoiesc de ce a povestit fata care a deschis topicul,Doamne fereste,doar ca eu cred ca a fost ea nenorocoasa......eu am stat acolo pe munte,dar in partea de sud,la hotelul Marbella Corfu,Barbati e in Nord,eu am stat mai in sud...sigur eu am fost dupa ce a fost facuta o cautare a unul hotel ideal,pt ca sotul meu se ocupa cu biliardul si acolo a avut loc Campionatul Mondial...totul a fost super,curat,elegant,macare din belsug si delicioasa,piscine mari si mici,teatru in fiecare seara si 230 euro pe seara...asa ca desi unii cred ca Grecia nu e scumpa,va spun cu siguranta ca e...mai ales pt greci!
Strainii au mereu avantaje cu pachete ieftine,dar de multe ori patesc ce a patit prietena noastra de mai sus.....Eu in hotel de 5* si tot am avut plangeri cateodata...imi dau seama ea...daca eram singura,adica nu eram legata de munca sotului si pateam ce a patit ea...nu statea neam...dar eu locuiesc in Grecia,am alte avantaje,voi daca luati un pachet,nu aveti incotro...
Eu totusi va recomand vacante aici,cele mai multe experiente sunt de obicei placute!
Numai bine si sper ca nu am ofensat pe nimeni cu ce am scris!
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM
Gabrielama spune:
Alynutza,
eu am povestit experienta mea din Tunisia, asa cum a fost - caci doar asta este tematica acestui subiect; nu-mi amintesc numele hotelului, dar daca "se cere" am sa caut sa-l gasesc. Asa cum am scris de fapt in mesajul meu, stiu ca sunt peroane carora le-a placut. Noua nu. Din nenumarate motive pe care le-am enumerat. N-am exagerat cu nimic, dimpotriva as spune.
Evident, fiecare are dreptul la parerea proprie, prin prisma experientei proprii; asa incat, atunci cand cineva imi cere parerea despre Tunisia, sfatul meu este sa nu mearga.
Singura bila alba pe care o dau hotelului respectiv este calitatea mancarii.
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
kriss79 spune:
Mie Tunisia mi-a placut, desi hotelul la care am stat era de 4 stele tunisiene(3 + la noi). E vb. de Tour Khalef. Dar am auzit dintre turistii cu care am fost ca au avut si dezamagiri, la hoteluri mai bine cotate ca acesta..depinde cred si de noroc.
O exp. oarecum neplacuta am avut in Turcia, la Kusadasi la hot.Ozcelik(4 stele turcesti, vreo 3 la noi).In prima seara am ajuns tarziu, dupa 12 noaptea din cauza charter-ului si ne-au cazat la subsol, intr-o camera pt. angajati, super naspa..pe motiv ca nu mai au camere libere..la cat de obositi eram ne-am culcat. A doua zi, am facut urat si am cerut camera dupa cum platisem la agentie..s-a rezolvat pana la urma..Mancarea naspa, numai maioneze,sosuri, salate..Chestia era ca daca nu soseai la prima ora la masa, nu mai aprovizionau mesele, si te trezeai nemancat. Asa ca se facea un rand ca pe vremea lui Ceasca la mesele cu mancare.
Burtik
Cristina 27+ cu Alessia Stefana
Alynutza spune:
Gabi, eu nu contest experienta voastra neplacuta, doar ca nu poti categorisi o tara dupa un hotel prost. Din pacate eu nu am citit ce ai scris tu despre vacanta in Tunisia si nu stiu daca doar hotelul si conditiile de acolo te-au nemultumit sau a mai fost si altceva. Eu spuneam ca ar fi bine de precizat numele hotelului ca sa stim de ce sa ne ferim, pentru ca in ofertele agentiilor multe par minunate si cand ajungi acolo dezastru total.
aurora56 spune:
Am fost si eu cazata la hotelurile din Turcia din centru comercial care sunt naspa rau de tot mai ales cele de 2 stale ca la 3 noaptea altele nu am gasit .Acest hotel avea niste perdele soioase ca dimineata cand am vrut sa dau draperia la o parte sa deschid geamul mi-a pierit pofta de mancare .Nu mai spun de mobila veche si paturile proaste .Micul dejun era bufet suedez dar era subtirel tare (niste cascaval ,salam ,masline .rosii,gem ,miere ,unt si cam atat -adica ca un mic dejun la cantina).