locuri in care sa nu mergi
Raspunsuri - Pagina 5
ellej spune:
Am stat la un hotel in cartierul Saint Denis din Paris care era bordel in toata regula. Pe bune, dadeau camera cu ora asa, pe fata. De o curatenie indoielnica, iti cadeau clantele, desi aveam rezervare din timp o noapte am dormit-o in alt loc ca au gresit si au luat prea multe rezervari, 'accueil' destul de obraznic etc. Cu siguranta alegeti-va hotelul in alt cartier daca ajungeti la Paris. In Place d'Italie sau Place de l'Opera, de exemplu, e muult mai bine.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Zenobia spune:
Daca mergeti la Paris stati in Montmartre, nu aveti cum sa gresiti. Cel putin daca e sa nu va placa hotelul, va place fara indoiala zona. Este superb!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Franta 2007
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Laura Tquote:
Originally posted by Elenalove27
...si in USA/Florida sunt niste locuri(hoteluri) ORIBILE in care nu mai vreau sa merg niciodata!
pe site arata camerele SUPERB, preturile accetabile...cand am ajuns acolo am plans de draci,camerele murdare,piscina oribil de murdara...si multe altele...a gasit Alvaro o punga cu medicamente in baie, si mancare uitata in frigider,lenjeria de pat era murdara...
edit:
asa arata situl http://www.seralagohotel.com/
ORIBIL ...
Credeam ca numai noi am luat tzeapa! Pt New York am cautat pe net un hotel mai accesibil in Manhattan. Am rezervat cu 125$ pe noapte la Hotel Lathan 2*, la 5 minute de mers pe jos de Empire State Building, acesta fiind cel mai ieftin gasit, mai central. In afara de faptul ca atunci cand am ajuns ni s-a cerut 145$ in loc de 125$ (ne-am gandit ca ar fi taxele, dar e cam mare diferenta doar pt taxe), hotelul era naspa rau, murdar, cearsafurile nu pareau a fi fost schimbate dupa precedentul turist, la fel si baia...totul cat se poate de insalubru!!
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
La NY cu banii astia stai in cele mai proaste hoteluri. In diferenta aia ai platit intr-adevar taxele. Daca ai avut fereastra la camera zi mersi!
In Florida m-am lecuit, ori imi fac temele dinainte ori inspectez camera inainte.
In Italia cam astea sint conditiile la hotel. Multe au baie comuna etc. Sint cladiri vechi. Daca au locatie buna nici nu sint ieftine.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
LoraG76 spune:
Ramona, unde in Italia sunt asa hoteluri? Noi, de ex., am stat in Venaria Reale, la 5 km de Torino, la un hotel de 2 stele, Stazione Reale, cu 65 de euro camera dubla, conditii foarte bune, mobila din lemn masiv, perdele din matase, lenjerie alba f.f. curata, camera f. mare, baie super-dotata, cred ca doar aerul conditionat lipsea, daca e sa fac diferenta cu un hotel de 3 stele, personalul extrem de amabil, sincer, mi-a placut f. mult. Cred si eu ca sunt hoteluri muuult mai proaste la preturi muuult mai mari, e bine sa ne spui unde, ca sa stim sa ne ferim de ele.
Lora, mami de IUSTINA
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Ramona, unde in Italia sunt asa hoteluri? Noi, de ex., am stat in Venaria Reale, la 5 km de Torino, la un hotel de 2 stele, Stazione Reale, cu 65 de euro camera dubla, conditii foarte bune, mobila din lemn masiv, perdele din matase, lenjerie alba f.f. curata, camera f. mare, baie super-dotata, cred ca doar aerul conditionat lipsea, daca e sa fac diferenta cu un hotel de 3 stele, personalul extrem de amabil, sincer, mi-a placut f. mult. Cred si eu ca sunt hoteluri muuult mai proaste la preturi muuult mai mari, e bine sa ne spui unde, ca sa stim sa ne ferim de ele.
Lora, mami de IUSTINA
era vorba de hotelurile din centru, in orase turistice. ce zici tu la 5km de Torino e ok, dar e afara din oras
Roxana
Alynutza spune:
Mathilda eu tocmai m-am intors de pe litoralul romanesc si desi am mers si in Mamaia, si in Costinesti si in Neptun, nu am auzit nicaieri manele. Comersantii de pe plaja s-au imputinat simtitor, in Mamaia (cel putin) se curata seara plaja si apa de alge, erau sezlonguri si umbrele berechet pe plaja.
Si nici de preturi nu ma pot plange, noi am avut cazare la o vila particulara in Constanta in zona Delfinariu, o zona f. buna (dar am facut rezervare prin agentie), pentru o camera cu baie proprie, TV, aer conditionat, acces la frigider si aragaz (e drept ca in baie nu era cabina de dus, dar asta ar fi singurul comentariu) am platit 80 de lei/noapte. Cand am sosit aveam la baie sapun lichid si hartie igienica, camera era pusa la punct, lenjeria schimbata, ni s-a facut curatenie la 2 zile. La un hotel de 2 stele in Mamaia am fi dat 180 de lei/noapte (fara a mai socoti ca aveau sejuri pre-determinate, aici am venit cand am putut si am plecat cand am vrut). Terase in Mamaia berechet, majoritatea cochetzele si curate, mancarea buna iar preturile nu au fost mai mari decat la terasele bune din Cluj.
E bine sa spunem experientele neplacute, dar daca tot le spuneti, spuneti-le cinstit. Nu de genul 'pai am fost la un hotel de 5 stele in Tunisia si totul a fost super naspa, nu mergeti in Tunisia'. Ca nu sta Tunisia in hotelul ala (care e un mister care hotel o fi, deci, mai bine nu te duci deloc, decat sa stii ce hotel sa eviti). Eu am fost in Tunisia tot la 5 stele, e drept ca n-au fost 5 stele romanesti, dar a fost f. curat, o camera imensa, personal serviabil si f. ok, plaja superba iar piscina cea mai curata si mai faina piscina in care m-am balacit la viata mea. So, daca tot aratati cu degetul, aratati pana la capat.
Si ca sa fiu si on-topic, eu am fost printre norocosi, nu prea am nimerit conditii nasoale, exceptand 'minunatele' hoteluri comuniste din Felix (unul sigur e Padis, la al doilea nu-i mai stiu numele, cred ca Muncel, are strand chiar in spate) unde lenjeria este tot aia cumparata cand s-a infiintat hotelul, rupta si patata, de mobilier nu mai zic (ce pretentii sa mai am de pat matrimonial, ca doar pe vremea aia sotzii trebuia sa faca doar copii cat de multi, nu sa doarma in acelasi pat). Totusi, la Muncel micul dejun a fost mai ok, in sensul ca am putut lua si de la bar un suc si cafea pe bonul de mic dejun, dincolo tot ce luai de la bar trebuia platit separat, plus ca aici mai arata a restaurant, dincolo la Padis cel mult putea avea pretentii de cantina.
Si de acord cu faptul ca nu ar trebui sa se faca rabat de la curatenie. Mai ieftin ar trebui sa insemne mai putine dotari, o camera mai mica, in nici un caz mizerie.
lavi02 spune:
In privinta curateniei, uneori la anumite tipuri de cazari din strainatate (apartamente, cazari particulare, bungalow-uri, etc) se specifica din start ca nu se face curatenie, e in seama turistului. Daca iti asumi chestia asta - OK. Daca nu, cauti altceva.
ladyJ spune:
Citind pe aici,mi-am adus aminte ca cea mai nasoala experienta in turism am avut-o la Herculane.
Hotelul sincer nu stiu cum se numeste,e acel hotel care are in fata muntele,la o distanta de maxim 50 metri.Deci iesi pe balcon si ai impresia ca poti atinge muntele.E un hotel mare,comunist.
Ne-a fost recomandat.cand am ajuns in Herculane,nu stiam exact unde e hotelul.O doamna ne-a directionat,manifestandu-si aprecierea fata de noi,ca vezi doamne avem bani sa stam la CEL MAI TARE HOTEL DIN HERCULANE:Cica ´nimai milionarii stau acolo´´
Noi cand am auzit,am zis ´´maaama,sa vezi ce hotel misto avem!´´Si nu ni s-a parut mult 2 milioane pe noapte....
Cand am ajuns,am crezut defapt ca intrarea principala a hotelului este intrarea in garaj!Pe cuvant!
Dar nu,dragilor,era intrarea in hotel.Inauntru un miros de ...vechi,de carnati prajiti.
Camera...ce sa mai zic? paturile aveau arcurile iesite,te intepau in......,lenjeria alba spalacita,peticita.Curatenie-de ochii soacrei.
Mancarea desgustatoare,un bucatar murdar,cu barba lungaaaaa....imi si imaginam cum ii cade parul din barba in ciorba mea!
Noaptea pe la 11 mi s-a facut foame,si a trebuit sa-i dau SPAGA ospatarului ca sa-mi aduca de mancare: o rosie,doua felii de salam victoria,o felie de cascaval si doua felii de paine.Am platit mancarea,care ne-a costat cam cat o cina intr-un restaurant,plus spaga ca s-a sichisit sa ma serveasca la ora aia.
Mi-a zis in fata ´´doamna,putem rezolva,dar sa stiti ca nu am voie´´
Auzi,n-avea voie sa vanda!
Cam atat,nu vreau sa intru in alte detalii.
Oricum,daca mergeti la Herculane,feriti-va de hotelul ala de langa peretele muntos!!!!Sau macar informati-va,ca poate s-a schimbat administratia.
edit: asta s-a intamplat acum vreo 4 -5 ani.
Vacanta placuta!
ladyj
Ramona J spune:
[quote]Originally posted by LoraG76
Lora, mami de IUSTINA
[/quote
Scrisese cineva despre un asemenea hotel la Venetia. Am stat si eu la fel la Roma. Nu tin minte numele hotelului, sint niste ani de atunci. Eu nu ma vait de asta, hotelurile la care ma refer fiinteaza in cladiri de sute de ani - de aia nu au nu stiu ce confort.
Ramona J spune:
Acum vad ca a raspuns Roxanaz. Eu nu spun de hotelurile astea ca sa le critic, dimpotriva.