locuri in care sa nu mergi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27

...si in USA/Florida sunt niste locuri(hoteluri) ORIBILE in care nu mai vreau sa merg niciodata!

pe site arata camerele SUPERB, preturile accetabile...cand am ajuns acolo am plans de draci,camerele murdare,piscina oribil de murdara...si multe altele...a gasit Alvaro o punga cu medicamente in baie, si mancare uitata in frigider,lenjeria de pat era murdara...

edit:

asa arata situl http://www.seralagohotel.com/

ORIBIL ...

Credeam ca numai noi am luat tzeapa! Pt New York am cautat pe net un hotel mai accesibil in Manhattan. Am rezervat cu 125$ pe noapte la Hotel Lathan 2*, la 5 minute de mers pe jos de Empire State Building, acesta fiind cel mai ieftin gasit, mai central. In afara de faptul ca atunci cand am ajuns ni s-a cerut 145$ in loc de 125$ (ne-am gandit ca ar fi taxele, dar e cam mare diferenta doar pt taxe), hotelul era naspa rau, murdar, cearsafurile nu pareau a fi fost schimbate dupa precedentul turist, la fel si baia...totul cat se poate de insalubru!!

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Luaindu-ma si eu tot dupa pozele de pe internet ale pensiunii Gotschna din Garana,vara trecuta,am luat o teapa colosala si mi-au stricat si concediul.Incepand cu camera,mica si cu mucegai,la pret de 130 lei/noapte,care nu semana deloc cu cele de pe net,continuand cu serviciile execrabile ale restaurantului din pensiune,nu tu meniu,sa vezi preturi,sau gramaje,avem asta si asta,adica vreo 2 feluri de mancare ramase nemancate de la muncitorii pe care-i aveau la lucru in pensiune,o ciorba goala ,cu niste pielite in loc de carne,continuand cu o mare "AMABILITATE" a personalului angajat. Ce sa mai,teapa!
Ca sa nu mai spun ca era un pret afisat acolo si la telefon a fost mai mare,avantaj administratora pensiunii,care probabil punea surplusul la portofelul ei.A fost batjocura pe fata.
Exista un site unde turistii isi scriu impresiile din pensiuni favorabile sau nu,dupa caz,unde fiecare poate sa verifice inainte de a se caza in respectivul loc,la ce surprize s-ar putea astepta,dar n-as vrea sa fie considerata reclama.Bineinteles ca mi-am spus oful si acolo,si ca mine sunt f. multi care s-au plans de aceasta pensiune ordinara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Puteti spune si ce statiuni,hoteluri,pensiuni din Romania unde ati fost si ati fost dezamagiti de conditii?Ar fi bine de stiut ce locuri ar fi de ocolit...si din ce motive!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Noi am fost anul trecut in Halkidiki, in Sithonia, Metamorphossi, sper ca am scris corect, la Hotel Simeon ***.
Am fost cam dezamagita de hotel, desi era curat, nu se compara cu alte hoteluri de 3*, si am fost in mai multe tari.
La receptie totul in regula, una cam gretoasa, hotelul cam inghesuit, galagie, dotari nu prea moderne, tv cu 2 canale doar in greaca, camerista mi-a umblat in lucruri si mi-a scapat parfumul pe jos, evident am gasit sticla facuta tandari in geanta, prin urmare s-au dus vreo 80 E.
Tantarii au fost o problema, dar am cumparat un aparat si am scapat de ei.
Ceea ce a fost foarte bun, mancarea, mic dejun si cina bufet suedez, destul de variat meniul si bine preparat, la pranz papam in taverne pe plaja, fructe de mare proaspete si la preturi bunute.
Apa si plaja au fost de vis in zona, peisajul, croaziera la Athos, plimbarile prin porturi si statiuni...
Concluzia, anul asta mergem tot prin Grecia, nu stiu unde, probabil tot cu masina, insa categoric, la 4 sau 5*.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu nu cred ca are importanta pretul cand e vorba de curatenie - indiferent de cat platesti, ar trebui sa fie curat, dotarile difera si nu gradul de curatenie - atunci camerele ar trebui clasificate in functie de cat de murdara e lenjeria sau cat de murdar e wc-ul, nu??? Mi se pare absurd...eu cred ca cine zice in cazul de fata dai un ban da stai in fata nu stie ce vorbeste...daca se refera la confortul si curatenia din camerele descrise...altii isi bat joc de noi si noi nu reactionam...ar trebui sa nu acceptam asta!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by LoraG76

Eu nu cred ca are importanta pretul cand e vorba de curatenie - indiferent de cat platesti, ar trebui sa fie curat,

1 h de curatenie costa 5 euro...daca tu dai 10 euro/zi/camera din ce bani vrei sa se faca si curatenie?
ideea e ca trebuie sa casti ochii unde mergi...nu e vina lu ala care cere si a celui care da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Tunisia; am platit 5 stele, erau 5 stele pe sistemul tunisian; cearceafuri rupte, mizerie in baie, serviciu de genul citez pe directorul hotelului "nu-ti convine, i-ati bagajele si pleaca". Plaja mizerabila, piscinele hotelului imputite, etc etc.

Stiu ca multor persoane - chiar aici pe site - le-a placut Tunisia; personal nu recomand nimanui.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Sincera sa fiu nici mie nu mi-a placut Corfu. Absolut deloc. Mi s-a parut o mizerie de insula. Dar...ma rog...gusturile nu se dicuta. Regret ca am fost si am jurat ca nu voi mai calca vreodata pe acolo. Am fost si eu in Grecia in alte insule si pe continent si nicaieri nu am vazut asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Onetzica, parakalo, eu plek in Corfu luna viitoare si te-as ruga, fii buna si da-mi exemple concrete;as vrea sa stiu despre ce vorbesti,
multzam
M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Nu am ce sa-ti spun mai mult decat ca nu mi-a placut absolut deloc. Am vazut cam toata insula si mi-a lasat aceeasi impresie de insula mizerabila, cu oameni sictiriti, plictisiti, acriti de invazia turistilor, mizerie. Poate cine stie...anul asta s-au mai apucat de curatenie. Acum ce sa-ti spun...poate ai gasit un loc dragut si luxos dar mi-e greu sa cred ca gasesti asa ceva in Corfu. Din cate am auzit ar fi ceva mai acatarii in varful muntelui in statiunea Barbatsi la hotel Pantokrator. In rest...tot ce am vazut mi-a lasat un gust amar.

Mergi la inceput