locuri in care sa nu mergi
Raspunsuri - Pagina 3
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by madau
Codruta ai nostri iau intotdeauna "praful de pe toba" la capitolul oferte. Ptr ca se concentreaza din motive numai de ei stiute pe ofertele ptr 1 mai, asa ca abia dupa 1 mai pun la bataie ofertele ptr vara...cand deja tot ce e mai bun a fost luat de catre straini. Vorbeam acum cand am fost in Turcia cu un grup de nemti care imi ziceau ca ei au rezervat din februarie locurile ptr vacanta...Eu am sunat la agentii pe la sfarsitul lui aprilie sa intreb de vacanta si mai ca nu m-au scuipat prin telefon..
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/07017300567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/07017300567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/07017300567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Exact! Nu sunt interesate agentiile sa achiztioneze pachetele turistice (de fapt ce vorbesc eu prostii, nu pachete ci simple cazari si transport ) din timp
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
ariana31 spune:
Eu am fost anul trecut in Creta ,insula Elounda, am stat la hotel Blue palace si am fost super multumiti.
Asa cum spunea cineva depinde si de pretul pe care il platesti si citez : " dai un ban da stai in fata".
codruta_grg spune:
Eu nu-s de acord cu "dai un ban si stai in fata", zicala asta nu merge si in turism. Ex: anul trecut in Grecia am platit mai mult decat niste prieteni care au nimerit la un hotel muuult mai bun si muuult mai ieftin.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Letitia1 spune:
Vorbeam acum cand am fost in Turcia cu un grup de nemti care imi ziceau ca ei au rezervat din februarie locurile ptr vacanta..
Nu stiu ce ti se pare asa sa-ti rezervi in februarie locuri pentru concediu din vara. Eu de exemplu imi rezerv prin decembrie-ianurie si sint unii care o fac imediat ce vin din concediu, deci prin septembrie-octombrie. De aia strainii ocupa cele mai bune locuri, ca-si rezerva din timp, nu ca platesc mai mult sau pur si simplu ca sint straini.
Marox spune:
Nici eu nu sint de acord ca ceea ce e scump in turism e neaparat cel mai bun si o valoare sigura. Cred ca depinde si de ce tara e vorba. In Franta un hotel de 3* e 99% sigur un hotel bun, chiar foarte (Novotel, de ex.). Si nu neaparat excesiv de scump. La acelasi pret, in alta tara poti avea poate un hotel tot 3*, dupa norma locala, si mizerabil.
Cea mai cumplita experienta (daca elimin grajdul cu pretentie de cabana din apropiere de Brasov) am avut-o in Olanda. Era prin 2000. Am plecat cu sotzu' intr-un week-end prelungit. Pe vremea aia nu-mi dadea prin cap sa caut un hotel pe internet, am plecat la nimereala. In Bruxelles am gasit un hotel corect, 2*, destul de scump, da' ma rog. Apoi am ajuns la Amsterdam. In primul rind ne-am ocupat cu plimbatu prin oras, pe canale cu vaporasul, Red District, casa Annei Franck, etc. Apoi ne-am gindit ca ar fi bine sa cautam un hotel. Ei bine, a fost imposibil sa gasim, cautam si ceva la un pret rezonabil. Am zis hai sa plecam mai departe, la Haga, Rotterdam, om gasi noi. Dar n-am gasit, am dat numai peste Holliday Inn-uri, Sofitel-uri. Pe vremea aia nici de Ibis nu ne apropiam.
Pina la urma, mergind drept inainte am ajuns pe o insula, ceva cu Z... Era 11 noaptea. Am avut noroc ca era nu stiu ce sarbatoare si multa lume pe strada. Oamenii au fost amabili, au reusit sa ne indrume spre un hotel chinezesc. Ajungem cu chiu cu vai. In primul rind pretul imi ramine in git, in jur de 450 franci/noapte, ar fi acuma cam 75 euro. La pretul asta am fi avut lejer o camera intr-un Ibis in Franta. Urcam: prima surpriza NEPLACUTA: toaleta pe culoar . A doua surpriza NEPLACUTA: in camera putzea, da' putzea mai frate de nu puteam respira...nici macar cu fereastra deschisa. Dusul era in camera. Nici vorba de cabina, doar o perdea.
Am "dormit" atit cit mai ramasese din noapte cu nasul in fular si deranjata in permanenta de zgomotele din strada.
La 6 dimineata am sters-o...
claucia spune:
Am stat si noi in Venetia la o porcarie de hotel cu pretentii (ba chiar pe net arata bine) unde WC-ul si bideul erau aproape lipite fata in fata si daca stateai pe unul trebuia sa stai cu picioarele in celalalt si unde patul era atat de scurt incat sotul meu aproape ca statea cu picioarele pe jos complet flexate (si cu pantofi in picioare ), unde dusul era un cap de dus deasupra chiuvetei, ce perdea, ce cabina, nici cadita, direct pe ciment, nu mai vorbesc c aabia intrai in baie, era ceva ca un culoar mic si ingust. Costa 80 E plus 10 E masina sa o parchezi, nu vroiai nu luai nici camera pentru ca nu aveai voie sa ai masina in fata hotelului sau pe strada.
Fara masa.
Foarte prost si plin de fite.
Tot in acelasi tur, am stat bine de tot si ieftin la o pensiune din Ungaria intr-o statiune no name unde am si mancat, si pe autostrada in Austria o superbitate de hotel cu vedere din balcon la lac si munti, din pacate tare scump si acesta insa intr-adevar 4* adevarate, de la moliciunea prosoaoelor la curatenie si caldura patului cu multe perne moi.
In Grecia am stat mereu super bine, ne-am simtit superb, am avut ce vedea si ce face tot timpul. Iar plaja cu nisip fin fin am gasit aproape peste tot unde am fost (si am fost in muuuulte locuri) insa nu sunt cele mai cunoscute sau spre care ne orienteaza odata ajunsi acolo ca si turisti. Insa am gasit niste plaje superbe asa cautand noi singurei. Bine, ai si de unde alege la atata apa, litoral si insule.
pupici
Clau
saptamana 38 Alessia Maria
bb mic
Elenalove27 spune:
...si in USA/Florida sunt niste locuri(hoteluri) ORIBILE in care nu mai vreau sa merg niciodata!
pe site arata camerele SUPERB, preturile accetabile...cand am ajuns acolo am plans de draci,camerele murdare,piscina oribil de murdara...si multe altele...a gasit Alvaro o punga cu medicamente in baie, si mancare uitata in frigider,lenjeria de pat era murdara...
edit:
asa arata situl http://www.seralagohotel.com/
ORIBIL ...
Rufus spune:
De fapt era vorba de locuri in care sa nu mergi, nu unde va simtiti voi bine. Si cum naiba vine asta cu banii dati mai multi, adica pe bani putini poti sta in mizerie, se accepta? Cine pleaca constient ca nu are bani decat de o cocina? Hai sa fim seriosi!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Marox spune:
Rufus, atunci cind e vorba de strainatate, daca nu cunosti preturile, poti sa iei teapa. O oferta care ti se pare abordabila fata de ceea ce gasesti in tara ta sau fata de experientele precedente poate fi o mare pacaleala.
Rufus spune:
quote:
Originally posted by Marox
Rufus, atunci cind e vorba de strainatate, daca nu cunosti preturile, poti sa iei teapa. O oferta care ti se pare abordabila fata de ceea ce gasesti in tara ta sau fata de experientele precedente poate fi o mare pacaleala.
Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)
Ai dreptate, insa este inadmisibil sa patim asa ceva. In tara sau in strainatate. Daca dam bani multi, obtinem lux. Daca dam mai putin, obtinem mai putin. In nici un caz mizerie. Turism in mizerie nu exista. Pe nici un ban.
Ca se intampla si asa, e clar. De aia e deschis acest subiect. Ne mai ferim de-o teapa, doua...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007