locuri in care sa nu mergi
Raspunsuri - Pagina 2
codruta_grg spune:
Eu nu mai merg la Straja niciodata (iarna in special). Cu masina n-am putut urca, am urcat bagajele cu telescaunul, pensiuni oribile si scumpe (120 RON/camera-fara mic dejun-n-am stiut si am mancat si am platit 25 RON), multi vor zice ca e mic pretul, dar va zic din comparatie cu o alta statiune (Vatra Dornei) cu tv care mergea pe postul de la receptie (un singur risiver), o caldura de 50 grade in camera si dormeam cu capul la calorifer, niste plapumi greleee.....si mai sunt multe altelucruri care m-au facut sa spun ca nu mai merg la ski acolo
Gratiela m-am ingrozit de ce am citit, ca eu am o parere ffff buna de Grecia, facuta anul trecut, in Hanioti.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
blackpanterro spune:
Pe plaja nu are de ce sa fi suparata, asta este relieful Greciei si gata, doar nu o sa aduca aia nisip de prin alte tari ca sa te coste statul la plaja bani grei ca in Sudul Frantei.
Cat despre preturi...510 euro pe 7 zile e foarte ieftin de aia nu ma mir de conditii.Grecia este o tara scumpa iar o cazare atat de ieftina nu poate sa includa multe.
Data viitoare luati-va ceva mai bun, dai un ban dar stai in fatza :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
grati.ela spune:
Cu 70E/noapte la complexul (tot de bungalouri) theodoros aveai superconditii...din pacate era ocupat in totalitate de englezi...
grati.ela spune:
http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g189458-d498610-r7695563-Roda_Beach_Hotel-Corfu_Ionian_Islands.html
deci cu 270 lire/7 nopti se sta la 5 stele (cu avion inclus)...pentru romani pacalici ca mine la 270E (ce e drept, nu-s lire, dar nici all inclusiv nu e) cu transport se poarta cotetul! Eu cred ca numai noi suntem dispusi sa platim mii de euro pt ce altii din afara dau la sfert...
in plus, spun cu mana pe inima: e mare pacat ca defaimam litoralul romanesc!
papadie spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g189458-d498610-r7695563-Roda_Beach_Hotel-Corfu_Ionian_Islands.html
deci cu 270 lire/7 nopti se sta la 5 stele (cu avion inclus)...pentru romani pacalici ca mine la 270E (ce e drept, nu-s lire, dar nici all inclusiv nu e) cu transport se poarta cotetul! Eu cred ca numai noi suntem dispusi sa platim mii de euro pt ce altii din afara dau la sfert...
in plus, spun cu mana pe inima: e mare pacat ca defaimam litoralul romanesc!
nu cred ca aia fura mai fericiti ca voi:
"After arriving at the hotel at 22.30hrs, my husband and i were tired and hungry. We checked into the hotel and asked if the resturant was still serving food.We were told to go up and there would be food available, when we got there the resurant was bare. Never mind we said crisps and chocolate are fine after all day traveling. When entering the room nothing could of prepared you for the smell........ Wet dogs sprang to mind. There was carpet on the floor which looked as if dogs had been useing it for a loo. We went right back up to the reception and asked to be moved. The lady on the desk told us it was impossible to be moved that night and to go back at 9 the next day. We did this and were told to go back at 12. This went on all day when after been shown another room on the building site next door to the main building i asked to be moved to the superior rooms when we were told to pay 144 euros extra. We moved hotel rooms and thought our holiday could now begin. My husband put the air conditioning on, when sparkes and a loud bang followed. We reported this at the reception desk along with the hole in the bathroom ceiling and the lack of hot water coming from the shower. Nothing was done. To top all this off the food was crap, so was the entertainment and the attitude of most of the staff. On the way home we sat in the lobby waiting for the coach when a local dog turned up and did a large Scooby Doo on the floor, the receptionist came over to us and asked if the dog belonged to us????? The parcel stayed on the floor for about 10-15 minutes. Oh well, if you dont mind crap food,entertainment , rooms service and crap on the floor go to this hotel."
mathilda spune:
grati.ela
imi pare rau de experienta ta. acum 2 ani am fost si noi pe acolo, am facut aproape 1 tur al greciei si am fost super, super multumiti. chiar ne gandim ca la pensie sa petrecem cateva luni pe an acolo.plajele mi s-au parut minunate, adevarat nu f mari dar curate si nu manele etc. mancarea f buna iar grecia in comparatie cu alte tari din europa e o tara ieftina. acum 2 ani un bungalow super de lux ne-a costat 55 euro.bine ne-am dus si in septembrie si cred ca preturile erau un pic in afara -sezonului. eu sincera am fost multumita iar referitor la titlu - nu as m trece prin bulgaria- a fost inspaimantator, groaznic, nici nu vreau sa-mi amintesc de la vama si pana la iesire a fost un soc total. coruptia e enorm de mare, daca va puteti inchipuiti mult m mare ca-n romania.
si ca tot vine perioada de concediu- va doresc la toti concediu placut
Guestus spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Pe plaja nu are de ce sa fi suparata, asta este relieful Greciei si gata, doar nu o sa aduca aia nisip de prin alte tari ca sa te coste statul la plaja bani grei ca in Sudul Frantei.
Cat despre preturi...510 euro pe 7 zile e foarte ieftin de aia nu ma mir de conditii.Grecia este o tara scumpa iar o cazare atat de ieftina nu poate sa includa multe.
Data viitoare luati-va ceva mai bun, dai un ban dar stai in fatza :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
iar te-am prins cu bazaconii pantera neagra.....bai nene grecia (si sudul frantei) are si nisip si pamint si stinci si pietre mici si pietre mari...trebuie sa stii ce vrei si unde sa te duci. daca te duci la stinci nu o sa gasesti nisip...si scrii aici ca gratiela ca porcul nu e peste...ca e drum cu serpentine...si alte minuni. la fel si cu hotelul...atit dai atita primesti...nu e grecia de vina ci tu ca nu ai stiut unde mergi.
mai bine spui ca postelncu la proces si e okay
codruta_grg spune:
Mie nu mi se pare Grecia o tara scumpa, comparativ cu alte tari, inclusiv Romania (unde se practica niste preturi ) . Asa cum zice si Guestus, sunt locuri si locuri, depinde cum nimeresti si ce recomandari ai
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Adevarul crud al turismului romanesc este acela ca marea majoritate a ofertelor primite (cumparate sau contractate) de agentiile de turism din romania sunt printre cele mai proaste, ca doar la romani putem da ramasitele........eu inca sper intr-o minune in domeniul asta
asa crestem noi
madau spune:
Codruta ai nostri iau intotdeauna "praful de pe toba" la capitolul oferte. Ptr ca se concentreaza din motive numai de ei stiute pe ofertele ptr 1 mai, asa ca abia dupa 1 mai pun la bataie ofertele ptr vara...cand deja tot ce e mai bun a fost luat de catre straini. Vorbeam acum cand am fost in Turcia cu un grup de nemti care imi ziceau ca ei au rezervat din februarie locurile ptr vacanta...Eu am sunat la agentii pe la sfarsitul lui aprilie sa intreb de vacanta si mai ca nu m-au scuipat prin telefon..
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2