locuri in care sa nu mergi
Raspunsuri - Pagina 8
Androix spune:
"o plaja destul de lata si cu extrem de mult nisip" extrem-extrem? sau destul de extrem?
Scuze, mai departe de afirmatia asta nu te-am mai putut urmari ca m-a obosit cum ai citat de o mie de ori mesajul Gratielei.
Bey, lume, deci vad ca uitarati cu desavarsire cum sta treaba cu flambatul wc-ului la hoteluri de 4 stele, sau mai bine zis "tulize" cum zice fi-miu, adik stelute.
Apropo de ofertele cumparate de agentiile romanesti pot sa va spun cu mana pe inima ca daca o mai fi sa plec pe undeva in afara tarii mai bine ma duc asa unde vad cu ochii si-mi caut singura cazare. Acum 4 ani in grecia am luat si noi bilete prin agentie. Ca sa scurtez povestea norocul nostru incredibil a fost ca in satul in care aveam bilete erau nu mai putin de 4 pensiuni numite "FLORA" si alt noroc ca am intrat in curtea celei mai rasarite dintre ele, cu cea mai misto gazda, care chiar daca nu stia boaba engleza a fost foarte primitoare. A doua zi am avut un soc cand am vazut camerele unde ar fi trebuit de fapt sa stam. Iar mare noroc ca voucherul era la noi si l-a incasat cine a meritat.
E adevarat ca am ramas cu o impresie buna si cu amintiri placute din vacanta aceea dar probabil daca stateam in camerele in are trebuia sa stam fugeam mancand norii si nici nu ma mai gandeam sa mai merg vreodata in halkidiki asa cum nimeni niciodata nu ma va mai convinge sa pun piciorul in paralia katerini. Nu dezvolt decat la cererea publicului
Iar prietenii cu care am fost noi atunci au pastrat legatura cu gaza nevorbitoare de engleza si au repetat figura in fiecare an de-atunci. Fara agentie, direct la ea au platit. Au iesit mult mai ieftin. Anul asta au schimbat si ei destinatia ca se cam plictisisera.
Andreea, mama de Filip si Georgia
roxanaz spune:
ca o regula extrem de generala eu as zice asa: se poate sa ai ghinionul ca, din lipsa de timp sau de cunostinte, sa nimeresti o locatie proasta intr-un loc. si ptr ca asta conteaza tare mult normal ca te afecteaza si dupa aceea cauti numai nod in papura locului respectiv. si poate veni altul dupa tine care ori nu s-a asteptat la cine stie ce ori a gasit alta cazare....si ii place enorm orasul/tara respectiva. si uite asa intervine subiectivitatea.
eu recunosc ca nu am gasit inca loc de pe lumea asta unde sa zic "NU mergeti". da, am fost dezamagita de multitudinea de rusi din Antalya, de mancarea repetitiva de la majoritatea hotelurilor all inclusive, de camerele mici si preturile exorbitante din Paris si Roma, si tot asa. dar de fiecare data m-am dus acolo sa vad oricat pot de multe...si sa nu pun prea multa importanta pe alte detalii.
fiecare e deci liber sa isi spuna parerea, exista contraziceri dar e normal sa fie asa.
vacanta placuta tuturor si la cat mai putine experiente neplacute!!
Roxana