Un gand frumos pentru soti intelegatori

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Mi-e si rusine sa postez, e clar ca nu-s prea desteapta (n-am decat 2 diplome de doctorat).
Vroiam sa va spun ca pe mine sotul ma vrea proasta si cu mari. Exista burse si pentru asa ceva?
Daca stiti ceva, dati PM.
p.s Io tind sa-i dau dreptate lu' Guestus.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

quote:
Originally posted by tuinea

quote:
Originally posted by BalMascat

Lasand la o parte greselile gramaticale, e totusi o mare stangacie in postarea ei.
poate de aia o vrea sotul ASA de desteapta, ca mai are mult de lucru in directia asta.

Nu vreau sa fiu asa de rautacioasa ca tine dar asta este firea umana si uneori cuvintele noastre, ca esenta, spun totul despre noi si numele pe care ni le dam pe site_uri la fel!
Poate ca si tu ai avea un pic de lucru sa te scoti din balul mascat in care te afli!
Eu am acum mai mult probleme emotionale si poate ca asta nu ma lasa sa fiu limpede pe deplin. A incercat cineva sa se gandeasca cum este sa fii departe si sa nu-i vezi pe cei dragi? Sa simta cu sufletul situatia, nu cu ochiul critic, sa simta cum iti tremura mana pe mouse sau la atingerea tastelor cand te gandesti acasa?
Nu prea cred!
Rostul este sa ajuti, sa sustii!
Ceea ce semanam aia culegem: semeni ganduri bune si sprijin moral, cand iti va veni randul va fi la fel si pentru tine de nu pe dos!
Ochiul mintii il poate avea oricine, cel al sufletului mai putini!
Merci frumos!

bineinteles ca a simtit si altcineva ce simti tu, altfel nu as fi postat aici.
am fost si eu tot la doctorat, tot departe de familie, doar ca nu toti postam pe forum
tu ai nevoie sa te asiguram noi ca ce faci, faci bine? tu nu stii asta?
de ce ai nevoie de sustinerea noastra?
si apoi nu cred ca ai semanat ganduri bune, mesajul e tendentios, incepand cu titlul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

quote:
Originally posted by anka-maria

Mi-e si rusine sa postez, e clar ca nu-s prea desteapta (n-am decat 2 diplome de doctorat).
Vroiam sa va spun ca pe mine sotul ma vrea proasta si cu mari. Exista burse si pentru asa ceva?
Daca stiti ceva, dati PM.
p.s Io tind sa-i dau dreptate lu' Guestus.

---------------
Just me

Nu, trebuie sa fi super desteapta, si vb serios!
Felicitari, este mare lucru!
Ai avut copii dupa sau inainte sau traiesti in Franta si acolo iti faci si studiile?
Dar cred ca ai terminat daca ai spus ca 'ai' doua diplome!
Esti norocoasa! Eu sunt jumatate si jumatate: in Ro nu puteam termina din motive tehnice si sa ne mutam cu totii iar imposibil.
Dar sunt norocoasa ca ma iubeste, ca stiu sigur asta. Am trecut prin prea multe sa nu fie asa! Iar cele care nu sunt sigure de mariaj tin si cu dintii de el!
Merci encore une fois!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

tuinea, daca recitesti mesajele primite vei vedea ce a "deranjat" .

Faptul ca ti-e greu departe de familie, nici ca te pot intelege mai bine . Sunt cam in aceeasi situatie cu a ta: plecata tot cu bursa, sotul fiind de un an de zile in RO. Vreo 2 ani a fost cu mine aici (si-a dat demisia si a venit), iar din toamna trecuta a obtinut un job bun si s-a intors in tara, avand in vedere ca vrem sa ne facem viata in RO, si nu printre straini.

Mai am putin si termin, dar numai eu stiu cum au trecut anii astia. Cel mai greu mi-a fost cand sotul nu era aici. Au fost perioade cand efectiv am clacat, de vroiam sa las totul balta si sa ma intorc, fara a mai privi in urma. Imi ziceam ca tot ce conteaza e sa fiu cu familia mea. Dar incet, incet, am trecut peste toate si chiar sunt mandra de ce-am realizat, cu atat mai mult cu cat nu mi-a fost deloc usor. Si nu as fi reusit, daca nu aveam sprijinul sotului! I-am spus si am s-o tot spun: daca am realizat ceva in anii astia, nu se datoreaza atat mie, cat lui!

Iti doresc nervi tari si multa vointa si sa te intorci implinita alaturi de familia ta!

Alina

Mergi la inceput

Multumesc din inima!
Cred ca asta aveam nevoie sa aud!
Chiar ma simt fara directie uneori si lipsita de voinata de a continua. Stiu ca fetita si el sunt cele mai pretioase persoane din viata mea. Acum l-am simtit si pe el un pic obosit(este si bolnav un picut)sa ma sustina si avea el nevoie si i-am dat sustinere si inteleger dar si eu aveam la randul meu si am zis sa scriu ca poate cine stie mai sunt si altii in situatia mea si sunt curajosi si imi vor dau un pic din curajul si forta lor.
Tu chiar m-ai ridicat si iti multumesc!
La mine este si super nasol pentru ca ma mut din doua in doua luni: cand in UK (NI), cand in Fr si acum sunt de o luna in Fr si am schimbat din nou locul in care am stat de la inceput saptamana trecuta a trebuit sa plec si sa o iau de la capat: alta casa, alte probleme. Si simti ca nu poti respira si ca nu mai ai putere dar in acelasi timp nu vrei sa dezamagesti.
Titlul a venit de la bunica mea care m-a sunat si m-a prins intr-un moment de criza si m-a intrebat: 'de ce te vrea fa' maica barbatu' asa de desteapta?'. Si mi-a sunat in minte ca un clopotel si am zis in mintea mea ca vom reusi sa ne intalnim mai multe si poate sa ne oferim un umar si un cuvant de 'fruntea sus'.
Merci din inima si tie succes si fruntea sus si nu uita sa-i spui in fiecare zi ca este senzational (vb de sot!).
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Tuinea, am citit cap-coada, si, fara rautate si nici un fel de ironie, te intreb: despre ce e vorba in topicul asta? Ori schimbi titlul in " sunt debusolata.." sau ma rog, cum stii tu ca esti, si lumea sare cu pareri si sfaturi, ori...lumea nu intelege ce vrei, si isi da cu parerea, la misto sau nu...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Subiectul a fost trimis pentru 'Supa pentru suflet' iar Florin Popescu de la Dc zise sa-l pun aci.
Nu stiu sa schimb titlul!
Stie cineva?
Astept urgent raspuns ca sa nu ies cu toate oasele rupte!
Biata mamaia! Nu mi-a furnizat un titlu prea norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by pitzinuca

quote:

Dragele mele,
El chiar ma sprijinit!

Era ma 'pe mine=ma' nu 'm-a' la trecut!

adica pe tine chiar TE sprijinit?

quote:
ca se mai intampla sa iti m-ai scape si cate ceva!

fugi tare!

b

Exact asta am vazut-o si eu acum. Ma lasati cu scaparile?! Plus virgulele, care lipsesc cu desavarsire...

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

te loghezi pe forum, te duci la primul mesaj si dai edit...

PS bunica ta nu e cumva vecina mea de bloc? ca acum doua sapt plecam grabita spre un examen (duminica dimineata) si ea ma "boscorodea" ca ce ma pune oare barbate-miu atata la invatat in loc sa imi faca un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by smaranditza

Tu ai vointa proprie, deci TU ai decis ca vrei sa fii cu un strop mai desteapta. (ca din cate inteleg nu te-a fugarit sotul la scoli, si acum, ajunsa acolo, stai si te intrebi de ce te vrea totusi desteapta? pai...ca sa nu fii proasta, nu? )

Smarandita, draga, iertat sa-mi fie, dar scoala nu te face destept; scoala te educa, doar!

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput