Un gand frumos pentru soti intelegatori
Raspunsuri - Pagina 7
ruxij spune:
Mai lasati fata. Ce daca se lauda? Altele nu se lauda pe aici? Fereasca Sfantu' sa se laude vreuna cu altceva decat copilul, mancarea, curatenia sau realizarile barbatului ca o facem una cu pamantul
Victoria_mami spune:
Un sot ar trebui sa-si sustina sotia si cand e jos, nu numai cand e in urcare, sau e deja sus!
Al meu m-a sprijinit si cand am lucrat ca si chelnarita in bar, si acum, cand sunt la scoala! Nu asa e normal, oare???
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
denizel spune:
quote:
Originally posted by Desiree2002quote:
Originally posted by pitzinucaquote:
Originally posted by tuinea
Dragele mele,
El chiar ma sprijinit!
Era ma 'pe mine=ma' nu 'm-a' la trecut!
adica pe tine chiar TE sprijinit?quote:
ca se mai intampla sa iti m-ai scape si cate ceva!
fugi tare!
b
Exact asta am vazut-o si eu acum. Ma lasati cu scaparile?! Plus virgulele, care lipsesc cu desavarsire...
_
Desiree2002, ceea ce faci este prea mult! Mult prea mult! Nu este prima data cand te legi de gramatica celorlalti, asta in conditiile in care si tu ai avut de-a lungul timpului diverse 'scapari' ;-)
Stii cum e: cine e fara pacat, sa arunce primul piatra...
Fata asta are niste probleme totusi si, ultimul lucru pe care il asteapta, este sa vina doamna Desiree2002 si sa ii sublinieze cu pix rosu greselile. Tz, tz, tz...
Edit: ai scapat o greseala totusi. Dar pe aia o faci si tu si iote ca ai trecut cu vederea .
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
tuinea spune:
Si noi ne-am casatorit atunci cand cariera noastra era de studenti. Asa ca am fost impreuna si la bine si la rau. Si cand spun rau nu va ganditi la flori de mar, ci la probleme serioase, nu la certuri prostesti sau de doi lei - probleme de viata si de moarte. Insarcinata in opt luni l-am vazut cum moare dar am fost puternica si am stat trei zile cu el la Colentina si Dumnezeu a vrut sa ramana cu mine. Dupa doi ani de stat cu copilul, de avut grija ca starea lui de sanatate sa se imbunatateasca a venit momentul sa ma intorc si la job-ul meu si m-am trezit in fata unor probleme de neimaginat. Nu am indraznit sa spun ca as vrea sa mi se intample ceva intr-un fel sau altul dar discutam mereu ca usile in profesia asta daca nu termin nenorocitul de PhD sunt inchise. Si eu am sustinut sus si tare ca nu pot pleca avand un copil asa mic si pe el bolnav. Dar el este mai destept si mai indraznet decat mine! Se gandeste ca poate va veni un moment cand ... nu va mai fi aici pentru mine...
Victoria_mami spune:
quote:
Biata mamaia! Nu mi-a furnizat un titlu prea norocos!
Acum serios vorbind, Tuinea, stii ce nu inteleg eu?! Tu pretinzi ca esti super-desteapta (si nu zic ca nu esti), si, totusi, vointa ta este = 0. Toate deciziile se pare ca le iau altii pentru tine: bursa a decis-o sotul, titlul subiectului-bunica, locul subiectului-Florin...
Dar TU ce vrei??? Ce iti doresti TU de la viata, care sunt aspiratiile tale??? Tu din cate am citit eu, esti la bursa pentru ca, nu numai ca sotul a sugerat, dar EL a depus dosarul pentru tine.
Si inca ceva. Spui pe la pagina 1-2, nu mai stiu exact, ca el are o cariera super si este realizat profesional... el mai lucreaza sau sta acasa cu fetita? Ca eu nu prea vad pe nimeni sa renunte la o cariera gata formata sa stea acasa, in timp ce jumatatea e la bursa... si atunci, stau si ma intreb si TE intreb: Nu e, oare, altceva, in spatele dorintei lui de a avea nevasta desteapta? Nu e oare ca el ori nu e chiar asa realizat profesional, ori ca prefera sa stea acasa si sa-si trimita nevasta la burse sa poata 'ateriza' pe un post bun???
Io nu stiu ce e in casa voastra, da' intreb si io, ca omu'...
_
conchita spune:
ce v-am zis eu? blue eyes si Desiree deja asuda de placere numai la gandul ca Cristina s-ar putea, de fapt, sa aiba probleme! si daca nu are, i le inventeaza ele mintenas! :-)) Desiree, stai mama linistita ca nu gandeste nimeni in locul ei, e vorba de colaborare in cuplu. normal ca tie iti suna SF sa stea barbatul acasa cu copilul, avand in vedere povestile tale cu fiica vitrega. Blue Eyes, lesin de ras la mesajele tale, deci sa nu indraznim sa zicem ceva pozitiv despre sotii nostri ca punem gaz pe focul fetelor ai caror soti nu le ajuta? de-aia esti tu asa fierbinte si nerfoasa pe Cristina? :-)))
buey, ca sa stiti, io v-am raportat la moderatori pentru atac la persoana, atac la gramatica, mistouri ieftine si off topice. daca era frun punct in regulament de genul "nu defilati cu frustrarile in public", il marcam si pe-ala in ce va priveste.
Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
conchita spune:
quote:
Originally posted by Desiree2002
Un sot ar trebui sa-si sustina sotia si cand e jos, nu numai cand e in urcare, sau e deja sus!
Al meu m-a sprijinit si cand am lucrat ca si chelnarita in bar, si acum, cand sunt la scoala! Nu asa e normal, oare???
_
si care e ideea mesajului tau? sa se duca si Cristina nitel chelnerita in bar? e sus si o sustine barbatul, chiar nu pricep ce vrei sa spui cu propozitia asta. ca al tau e mai breaz ca al ei? vezi ca o superi pe Blue Eyes daca te mai lauzi mult.
Elise, parca si-al tau sta acasa cu copchilu si tu te duci sa faci cariera. pardon, bani. asa zice la blogu tau.
Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
anka-maria spune:
Cristina, n-am copii iar sotul este aici cu mine (avem chiar acelasi numar de diplome). Din punctul asta de vedere nu pot spune ca traim aceeasi aventura. Mie mi-e greu sufleteste si in situatia in care sunt, d-apoi sa mai fiu si despartia de familie
Da' dupa ce imi storc creierasul 10 ore pe zi cu "cercetarile" mele ma apuca asa o suparare si ma gandesc "de ce drac nu m-a facut mama frumoasa, proasta si cu balcoane mari?".
Creca' barbatu-miu ar fi fost mai fericit.
p.s Mi-ai amintit de psihiatra mea care-mi spunea "tu si sotul sunteti 2P. El este un P, tu esti o P si cele 2P nu trebuie sa se intalneasca decat in pat. Daca mai faci mult pe intelectuala, o sa vina o alta care o sa-i puna P pe ochi si gata, dus a fost!".
---------------
Just me
tuinea spune:
Sotul nu sta acasa cu fetita> El lucreaza si avem bona, asa cum am spus la inceput. D-na Serban are 60 ani, ca sa nu va luati si de biata femeie ca i-ar face cine stie ce ochi dulci.
Cat despre cei 2P, cunosc povestea dar din experienta mea de 8 ani de casnicie, pot spune ca prezenta fizica nu este suficienta ca sa tina the first P just for the second P> Am vazut atatia care o dau pe dupa plop chiar daca nevasta este non stop acas> Eu am incredere in el si el in mine. Chiar ne iubim extrem de mult si stiu ca niciodata nu poti fi sigur de fidelitatea celuilalt dar increderea este cruciala in cuplu> Nu trebuie sa fi plecat de acas ca sa-si faca celalalt de cap.
Pupici fetelor!