Un gand frumos pentru soti intelegatori

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Din pacate alegerea de a pune subiectul in aceasta arie nu a fost chiar a mea. Asa am fost sfatuita si nu a iesit chiar bine.
Asa cum am mai spus, cazul meu este nu unul negativ ci unul care poate sa ajute pe altii sa decida in legatura cu viata lor.
Cat despre pile si relatii nu am avut pentru ca sunt un copil simplu, dintr-o familie normala care nu m-a putut sustine nici cu pile, bani sau alte soiuri de suporturi (vaci, porci-am mai auzit si de astea).
Cat despre diploma nu este in lingvistica pentru ca cineva a intrebat si nici in secretariat sau tastare rapida si fara erori.
Cat despre subiect am crezut ca poate va fi folositor pentru cineva care nu stie ce sa faca intr-un moment ca acesta sau ca mai sunt si oameni care reusesc sa ramana uniti chiar daca fizic nu sunt unul langa altul.
Va multumesc frumos!
Hai, ca am ajuns chiar dependenta de DC!
Chiar este serios! Fac ce fac si tot aici ma intorc in loc sa-mi vad de experimentele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Tuinea, cum sa ajute mesajul tau pe altii sa decida in legatura cu vietile lor pe viitor? Pai, dupa cum vad eu, nu tu decizi, ci sotul o face pentru tine. El te vrea desteapta, el iti face rost de bursa etc... Bine, materia cenusie e a ta.
Mai scrii: Din pacate alegerea de a pune subiectul in aceasta arie nu a fost chiar a mea. Asa am fost sfatuita si nu a iesit chiar bine. El te-a sfatuit?
Eu tot nu am inteles ce vrei sa spui. Ideea era cumva: "Uitati, se poate si altfel!"?

completare: cine de pe forum se pricepe bine la "mirosit" de trolli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Sotul din ce partid face parte?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by blue eyes

completare: cine de pe forum se pricepe bine la "mirosit" de trolli?

Nu-i troll

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by tuinea
Cat despre pile si relatii nu am avut pentru ca sunt un copil simplu,

Asteptam atunci sa te maturizezi. Oricum, atentie la experimente! Unele sunt periculoase pentru copii.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

fetili neinvidioasili, io o sa mai intru pe la pag. 20 ashea sa vad cum ati reusit s-o convingeti pe Cristina ca, de fapt, e vai de capul ei, nu e la doctorat, ci la cules de capsuni, sotul nu o sustine in cariera, ci si-a deschis bordel acasa, iar fetita lor e crescuta de minunatele de voi, cu randul si prin cheta publica. bleaaaaah!

Cristina, sorry mami.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Stai linistita ca aici e ceva necurat....cred ca sotu" nu te vrea acasa si d"aia zice ca trebuie sa te specializezi...au mai fost cazuri de genul asta.

Si eu am gindit la fel!Suplimentar:ce popor de intelectuali!

Mergi la inceput

Buietul meu barbat! A ajuns sa faca parte si din partide sau sa fie suspectat de altele!
Nu, nu face parte din nici un partid si nici ideea lui nu a fost sa postez dracia asta, nici nu stie macar.
Cat despre modul cum se poate obtine bursa va rog sa aplicati si cine este doritor de asa ceva chiar pot da informatii. As fi incantata sa mai am si alti romani prin preajma pentru ca sunt singura. Nu te cunoaste nimeni, nu te stie nimeni pentu ca nu este prin intermediul statului roman, este Marie Currie, deci nimeni nu te cunoaste, nu te stie de cand erai tu mic iar dosarul conteaza prea putin pentru ca se da un interviu ce nu se poate desfasura face to face ci doar prin telefon.
Pupici fetelor si bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

Lasand la o parte greselile gramaticale, e totusi o mare stangacie in postarea ei.
poate de aia o vrea sotul ASA de desteapta, ca mai are mult de lucru in directia asta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BalMascat

Lasand la o parte greselile gramaticale, e totusi o mare stangacie in postarea ei.
poate de aia o vrea sotul ASA de desteapta, ca mai are mult de lucru in directia asta.

Nu vreau sa fiu asa de rautacioasa ca tine dar asta este firea umana si uneori cuvintele noastre, ca esenta, spun totul despre noi si numele pe care ni le dam pe site_uri la fel!
Poate ca si tu ai avea un pic de lucru sa te scoti din balul mascat in care te afli!
Eu am acum mai mult probleme emotionale si poate ca asta nu ma lasa sa fiu limpede pe deplin. A incercat cineva sa se gandeasca cum este sa fii departe si sa nu-i vezi pe cei dragi? Sa simta cu sufletul situatia, nu cu ochiul critic, sa simta cum iti tremura mana pe mouse sau la atingerea tastelor cand te gandesti acasa?
Nu prea cred!
Rostul este sa ajuti, sa sustii!
Ceea ce semanam aia culegem: semeni ganduri bune si sprijin moral, cand iti va veni randul va fi la fel si pentru tine de nu pe dos!
Ochiul mintii il poate avea oricine, cel al sufletului mai putini!
Merci frumos!

Mergi la inceput