Un gand frumos pentru soti intelegatori

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Fetelor,
Deci voi sunteti de acord ca atunci cand voi veti fi cu parul alb barbatul vostru poate fi luat de una mai tinerica cu 20 de ani doar pentru ca barbatii grizonati au lipici la femei tinere.
Incercam sa-i spun colegului nostru ca imbatranirea este de ambele parti si ca nu numai femeile imbatranesc ci si barbatii.
Sunt cazuri, nu zic nu, cand dragostea este sincera si fara nici un fel de rautati! Dar cand pentru una de 20 de ani barbatul lasa casa si copii nu este chiar asa de flori de mar!
Cititi un pic in avans sa vedeti cum a plecat discutai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

Draga Tuinea,

un barbat cu "scaun la cap" care-si iubeste familia nu pleaca cu o tinerica de 20ani indiferent cati ochi dulci ii face acea zana;
deci, conform teoriei tale, cand al tau sot va fi grizonat si cu ceva conturi in banca eventual (caci de, e destept acum si n-are decat de castigat pt viitor), te va schimba pt o tinerica ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

s-au mai vazut astfel de cazuri, cand barbatul si-a lasat sotia si copii pt una mai tanara, dar voi credeti ca a facut-o gratuit?

nu e cazul meu, nu ma numar ptrintre cele care au stricat familii, desi diferenta la noi trece de 15 ani si ne-am cunoscut cand eu aveam 22, deci tot tinerica, dar el nu era grizonat nici insurat.

asta-i cazul nostru, nu cred ca suntem singurii cu siguranta exista alte cateva zeci de mii de astfel de cupluri!

Mergi la inceput

Nu draga mea,
Era vorba de teoria mongoleza a altcuiva!
Nu ne schimba pentru ca stiu ce au la usa! Cei care schimba sunt fie super nemultumiti sau exact cum ai zis si tu fara scaun la cap. Colegul nostru a zis ca noi femeile imbatranim si ca atunci cand suntem plecate asta se observa mai bine si ca barbatii mai in varsta sunt mai atractivi, deci au mai multe oportunitati. Si ii spuneam ca nu este valid mereu ceea ce zice teoria mongioleza, ala era un exemplu de nu cu scaunul la cap sau mai gandeste-te o data cand esti mai batranel un pic si-ti face ochi dulci una tanara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

quote:
Colegul nostru a zis ca noi femeile imbatranim si ca atunci cand suntem plecate asta se observa mai bine si ca barbatii mai in varsta sunt mai atractivi, deci au mai multe oportunitati. Si ii spuneam ca nu este valid mereu ceea ce zice teoria mongioleza, ala era un exemplu de nu cu scaunul la cap sau mai gandeste-te o data cand esti mai batranel un pic si-ti face ochi dulci una tanara!

Tuinea eu te-am avertizat! Nu te pune cu Guestus! Nu pune la inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by tuinea
Nu ne schimba pentru ca stiu ce au la usa! Cei care schimba sunt fie super nemultumiti sau exact cum ai zis si tu fara scaun la cap.

tuinea...si un porsche se strica ..si e material nemtesc...daramite o relatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Nu ne schimba pentru ca stiu ce au la usa! Cei care schimba sunt fie super nemultumiti sau exact cum ai zis si tu fara scaun la cap.

tuinea...si un porsche se strica ..si e material nemtesc...daramite o relatie

am io inpresea sau nu ti-a adresat nimeni nici un gand bun pe topiku'asta?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie
am io inpresea sau nu ti-a adresat nimeni nici un gand bun pe topiku'asta?

da prea il ridica in slavi...e dreptul meu sa ma ofuschez. strica piata ....alte fete pleaca acasa de la job si-si urmaresc apoi cu atentie sotii...apoi ii bat la cap...apoi divorteaza...un lant intreg de nenorociri

edit
trebuie sa ne zica tuinea si partile lui rele....trebuie sa fie ceva acolo.

Mergi la inceput

Da, are si un defect: ma iubeste pe mine!

Mergi la inceput

quote:

Da, are si un defect: ma iubeste pe mine!

e uite azi ca e ziua US te las si nu te mai amarasc...dar vrem sa auzim adevaratele pacate ale LUI. ca daca nu le spui nu ai credibilitate....intelegi ce zic yo?

Mergi la inceput