Un gand frumos pentru soti intelegatori

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Nu sa sti ca este chiar un om bun. Nu as avea ce sa-ti spun rau despre el ca m-ar vedea Dumnezeu. Asa cum am mai zis am trecut poate prin prea multe si de asta ne-am maturizat foarte mult.
Inainte de plecarea mea era si el ca un copil mai mare: se juca cu fata si lasa dezastru in urma, lasa copilul sa faca ce vrea...
Acum de cand este singur chiar m-a uimit si pe mine cat de mult s-a maturizat.
Deci, inainte era dezordonat acum nu mai este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Vlad spune:

quote:
off topic, nu e semnat cu numele tau.

eu sunt anca_vlad scris cu litere mici, iar tu din cate am vazut esti
Vlad

te-am suparat cu ceva, sau am spus ceva care te-a deranjat?

Scuze! Dar eu cand ma loghez scriu tot cu litere mici si am crezut ca nu e diferenta! De fapt parola e diferita si accesam conturi diferite! Si acum vad ca tu mai ai o liniuta intre nume.
Nu m-a deranjat nimic, doamne fereste, dar nu recunosteam deloc ce am scris acolo!!!!!
Buna tizo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Guestus,

Tu ai mare dreptate cu farmecul barbatilor grizonati la femeile intre 14 si 150 de ani.
Totusi era un banc care se termina cu concluzia ca 58 incape in 18 de mai putzine ori decat 18 in 58.
Nu mai dau detalii .

Oricum, nu e rau sa-ti pazesti sotzia de fo unu' grizonat .
Sarm ... maturitate ... sigurantza de sine ... etc etc. Iti zic yo ca d'asta imi luai.

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by tuinea
Deci, inainte era dezordonat acum nu mai este!

Acum nu-si mai permite, ca stie ca tot el tre' sa stranga... macar a invatat ceva din plecarea ta.
Va doresc o viata frumoasa impreuna, si sincer, ma bucur ca iti este bine.
Si imi cer scuze ca te-am suparat si m-am luat de tine degeaba... doar ca mie mesajul mi-a sunat a... altceva; se pare ca am interpretat eu gresit si tu chiar erai sincera. Scuze inca o data!
Iti doresc o vacanta de neuitat langa familia ta frumoasa.

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

[quote]Originally posted by tuinea

Da, are si un defect: ma iubeste pe mine!
[/qu
ote]Tine-o tot asa sa le oftici pe cele afurisite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Chiar nu inteleg de ce trebuie sa gasim doar greseli si lucruri rele in postarile unei persoane care a vrut doar sa isi impartaseasca o mica parte din viata.Nu cred ca a vrut nici sa se laude cu cele 3 doctorate ale sale ,nici sa spuna ca ea face acest doctorat pentru ca asa a vrut sotul ci mai degraba pt . ca sotul o cunoaste atat de bine incat a inteles ca ea isi doreste sa persevereze profesional ,ca isi doreste aceasta bursa si a sprijinit-o.Din partea mea pentru tine ( ca nu te multumesti cu putin , profesional vorbind) si pentru sotul tau ( pentru ca asta inseamna sa iubesti cu adevarat pe cineva , sa-l sprijini in ceea ce face si sa-i fii alaturi la bine si la rau fara sa fii egoist si sa te gandesti doar la tine ).De ce " te vrea sotul atat de desteapta?" - da , poate ca te-ai exprimat un pic cam aiurea si multe persoane au inteles altceva dar cred ca el este madru de tine si de aspiratiile tale si nu te multumesti sa stai la cratita ( nu fac referire la nimeni , sa nu se inteleaga iarasi gresit) .Te felicit pentru curaj , nu stiu cate persoane au curajul de a-si lasa familia si a pleca la studii in strainatate(cu toate ca multe si-ar dori sa aiba o asemenea sansa ) .Ai grija la ortografie ,se pare sa fetele vor sa se faca profesoare de lb romana ( daca am cauta pe forum cate greseli se fac ......si nu pt ca acea pers nu stie sa scrie corect ci pt ca aici nu dam concurs de lb si lit rom ci doar ne impartasim gandurile , ne dam sfaturi si nu sta nimeni sa-si corecteze mesajul de 3 ori inainte de a-l trimite .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Multumesc frumos fetelor!
Desiree2002 nu ai de ce sa te scuzi! A fost parerea ta si este bine sa o spui asa cum o simti. Cred sincer ca acum ti-ai schimbat-o. Eu mi-am asumat riscul cand am postat.
Cat despre defectul cu iubitul chiar este un 'defect' pentru ca tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca ajunge maine in Franta! Nu mai are rabdare! Au trecut si aproape trei luni! Mi-a spus ca atunci cand o sa vin acasa fetita noastra va avea exclusivitate asa ca s-a hotarat sa faca el un drum pana aici si spatamana viitoare plecam impreuna.
M-am bucurat asa de tare, ca un copil mic!
Cat despre curajul despre care vorbea in final prietena noastra cred ca este mai mult un strop de nebunie din partea mea si a lui dar in sensul bun al cuvantului.
Deci, fetelor asta este ultimul mesaj din sezonul asta pentru ca maine imi vine sotul si o sa am 'treburi' mai importante de rezolvat, va urez vara in suflet, intelegere cat mai multa si nu uitati sa le spuneti si voi ca ii iubiti si ca ii intelegeti>
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by tuinea
m-a sunat sa-mi spuna ca ajunge maine in Franta! Nu mai are rabdare! Au trecut si aproape trei luni! Mi-a spus ca atunci cand o sa vin acasa fetita noastra va avea exclusivitate asa ca s-a hotarat sa faca el un drum pana aici si spatamana viitoare plecam impreuna.

Alina

Mergi la inceput