Un gand frumos pentru soti intelegatori
Raspunsuri - Pagina 12
filofteia spune:
Tuinea, nu te pune cu Guestus...
Gusetus, atunci eu ma numar in procentul celalalt... barbata-miu ma bate de vreo 2 ani la cap si abia acum am cedat, dar este si copilul mai mare, nu mai este asa de greu cu el. Apoi mai este si valul de la seriviciu... el ar ramane in urma si decat sa-l vad morocanos in fiecare zi mai bine il vad fericit si la anumite perioade... ca pana la urma stiu eu ca tot la mine vine... unde mai gaseste el fata ca mine.
tuinea spune:
Bravao!
Niciodata nu ete prea tarziu! Conteaza ca il ajuti acum. Fi sigura ca tot la tine se intoarce. Si in cazul meu tot asa. Nu l-as da pe barbatul meu nici pe o suta! Iar el ma cunoaste deja si cu bune si cu rele si daca am stat 8 ani mai stam vreo 30-40 de acum inainte. Noi am avut copilul dupa 5 ani pentru ca acea chestie cu 'copilul tine casnicia legata' azi nu prea se mai aplica.
Curaj ca poti! Suntem femei ce naiba! Daca am nascut un copil putem sa suferim si lipsa celor dragi!
Guestus spune:
Acum mai va spun yo ceva din filozofia mongoleza.....cind stai cu cineva zi de zi nu vezi cit si cum imbatrineste....si zici ca e mereu tinara si frumoasa...dar asa daca te vede din cind in cind o sa aibe o vedere de ansamblu mai buna
tuinea spune:
Dar tu crezi ca anii trec doar pentru unul iar pentru celalalt raman pe loc?
Asta chiar ca este prea de tot!
Tu crezi ca esti forever young si celalalt imbatraneste de unul singur?
Fetelor si chia barbatilor nu-l luati in seama ca nu stie ce zice!
filofteia spune:
quote:
Acum mai va spun yo ceva din filozofia mongoleza.....cind stai cu cineva zi de zi nu vezi cit si cum imbatrineste....si zici ca e mereu tinara si frumoasa...dar asa daca te vede din cind in cind o sa aibe o vedere de ansamblu mai buna
Pai acum spui, cand ii dadui liber?
Guestus spune:
quote:
Originally posted by tuinea
Dar tu crezi ca anii trec doar pentru unul iar pentru celalalt raman pe loc?
Asta chiar ca este prea de tot!
Tu crezi ca esti forever young si celalalt imbatraneste de unul singur?
Fetelor si chia barbatilor nu-l luati in seama ca nu stie ce zice!
e uite...am citit yo ca 1 tip cu parul alb are succes mai mare decit 1 tipa cu parul alb....si acum practic ...daca te uiti si tu in stinga si dreapta vezi el 50 ea 30...dar invers nu prea.
tuinea spune:
Cupluri de genul asta sunt peste tot dar baza lor principala este buzunarul lui!
Cum barbatul meu nu-l are asa plin pot sta cat de cat linistita o perioada!
Deci nu-mi povesti de Monica si Columbeanu ca nu ma prinzi!
oana1177 spune:
quote:
Originally posted by Guestus
e uite...am citit yo ca 1 tip cu parul alb are succes mai mare decit 1 tipa cu parul alb....si acum practic ...daca te uiti si tu in stinga si dreapta vezi el 50 ea 30...dar invers nu prea.
quote:
Cupluri de genul asta sunt peste tot dar baza lor principala este buzunarul lui!
Tuinea, asta din ce folclor e scoasa?
irinabobe spune:
si mie imi plac barbatii grizonati si deabia astept sa albeasca si al meu . (sincera sa fiu muncesc din greu la asta ). mergand pe ideea asta a lui tuinea sa inteleg ca tre sa divortez ca buzunarul nu i se va asorta cu parul?
anca_vlad spune:
quote:
Originally posted by oana1177quote:
Originally posted by Guestus
e uite...am citit yo ca 1 tip cu parul alb are succes mai mare decit 1 tipa cu parul alb....si acum practic ...daca te uiti si tu in stinga si dreapta vezi el 50 ea 30...dar invers nu prea.quote:
Tuinea, asta din ce folclor e scoasa?
e chiar 100 % folclor, oare de ce nu puteti crede ca existe si alt temei decat buzunarul lui in cazul unei relatii in care partenerii nu sunt tocmai apropiati ca varsta?
imi pare rau sa va spun dar in priviti ff limitat!
nu toate relatiile de acest gen se desfasoara sub lumina reflectoarelor!