Piticlonti de iulie-august 2004 (224)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, Iris Maryam!! la multi ani tata de olivia si sot de roberta!! la multi ani tuturor sarbatoritilor care vor veni de`acu incolo, sa cresteti mari si sanatosi sa va bucurati parintii! si nu`n ultimu` rind la multi ani, dana (roller)!!
dana, imi pare rau ca va chinuiti atit, da` las ca treceti voi si de asta... felicitari, pentru falcute! cit de magneziu, nu stiu da` vine ea roxana...
am intrat sa va urez vacanta placuta si voua, sa va petreceti frumos cu mic si mare, iar celor care nu-s in contzedii spor la trebi si sa nu dispere ca vine si vremea lor (nu-mi merg icoanele)
pup iu all, aveti grija de voi!

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou!
OLIVIA, PAPA si CARMEN, multumim frumos de urari! OLIVIA, cu intarziere La Multi Ani si tatalui tau!
Vacante placute la toata lumea, cred ca am obtinut si eu o victorie in lupta cu capitalismul- mi se dau 10 zile (calendaristice... bune si astea) in iulie, asa ca plecam la mare si noi.

LIA, sanatate multa tie si la piticutzi!

DANA, pupici si voua, cred ca iti este foarte greu...

Si din partea noastra, LA MULTI ANI IRIS!

Week-end placut, sper sa revin maine si cu amanunte despre noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la noi ! O duminica frumoasa tuturor, fara bolit si evenimente neplacute !

tatic de Kim si sot de Roberta !

placuta gagicilor ce plecara sau isi fac deja bagajele !
Chiar, pe cine urmeaza sa invidiem ??? Zic asta pt ca nu cred ca reusesc sa ajung cu fie`mea la mare, drumul cu trenul e de 14 ore si cu masina singura mi-ar fi frica sa nu patim ceva, deci ma reorientez incet si sigur, merg sa trag un ochi pe la vacante ... Asta e.

Liaaa - cum mai sunteti ???
DanaSpeel - sanatate in continuare lui Ric si tie nervi de otel ! Sper ca ai grija si de tine insati, printre picaturi !!!

TUDOR
Sa cresti mare, sanatos si sa ai parte de tot binele din lume cu muuult noroc !!!
Mitzu - sa-ti triasca seniorul si sa-ti umple sufletul de bucurii si impliniri, alaturi de comoara junioara
Sa vii cu pozele de la petrecere !

Cam atat de pe frontul de vest, syem la fel de bine

Pupici tuturor fetelor minunate de aici !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI TUDOR SA CRESTI MARE,SAnATOS SI VOIOS SI SA AI GRIJA DE SURIOARA TA!PETRECERE FRUMOASA SI PUPICI!!
Io nu stiu daca mai apuc sa intru maine,asa ca urez de pe acum la multi,multi ani tuturor piticlontilor care se sarbatoresc in urmatoarele 3 saptamani,cu dedicatie speciala pentru sora geamana:))Botoshica,Victorash,Stefanutz,Adelutza!!!!
Daria io zic sa plecati cu masina si ca sa fie drumul usor il faceti din doua bucati,faceti o pauza la unul din piticlontii sarbatoritidaca nu,nu-i bai oricum aveti pe acolo baile Felix unde-i apa multadin partea mea multesi
V-am pupat aveti grija de voi si de piticlonti si sa puneti multe poze din vacantza si de la petreceri!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor
la multi ani tati de Olila, sot de Robi, Lia, Iris de ochiverzi, Tudor si Maria Botosica!!
vacanta placuta Olila, Carmen si Ioana!
Daria daca iei vagonul de dormit ajungeti super bine. dar aici va fi mai greu fara masina. nu gasiti alti prieteni sa plecati impreuna? e mai usor asa.
Mitzu ai dreptate, am scris aiurea fraza aia....mea culpa
o saptamana usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

MARIA
Cristal - sa-ti traiasca minunea no.1, sa va aduca bucurii si impliniri, sa aiba o viata plina de tot binele din lume, mult noroc si sanatate !

Buna dimineata !
Sa aveti o saptamana usoara si cu mult spor
Revin dupa ce vad situatiunea din birou

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Kim - vacanta placuta!!!!!(si LMA pentru tatal tau - multa sanatate ii doresc!)
Ca tot am inceput cu urarile - LA MULTI ANI pentru Botoshica-Maria - sa cresti mare si frumoasa!!!!! Cristalule, cum a fost la botez?
Tot LA MULTI ANI pentru Tudor al mitzurei - multa sanatate si numai bucurii si tie! Cum a fost petrecerea?
Am mai scapat pe cineva??

Noi am avut weekend cu peripetii in sesnul ca Stefan iar mi-a facut un episod cu voma si febra destul de mare - dimineata l-am lasat cu soacra-mea, cu mincare de regim si iar cu un inceput de febra...si zau daca stiu de la ce i se trage - ceva microbi, caldura??
In rest am fost sa vedem cum mai stam cu casa - se pare ca s-a ajuns la o intelegere si vine si tigla saptamina asta asa ca e posibil ca pina plecam in concediu sa avem si casa acoperita, ceea ce ar fi super!

In rest, multa treaba la birou, mai ales ca in 2 saptamini ne mutam intr-un sediu nou, asa ca de azi trebuie sa incepem sa "ne impachetam"...
O saptamina buna va urez!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI TUDOR !

LA MULTI ANI MARIA !

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si norocosi

Mitzura si Cristal sa va traiasca comorile si sa va bucurati din plin de ele

LMA si sotului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata! Am supravietuit!...:)))
Multumim frumos de urari!
Sa ne traiasca Ioana Adriana!
Sa-mi traiasca Mariuta, sa fie sanatoasa si sa ne aduca bucurii impreuna cu surioara ei...:))))
(sambata am facut petrecerea dar azi i-am dat cadourile...nu prea era ea lamurita ce si cum dar a cantat "pera jaca" urcata pe scaun in capul mesei ca bonus inainte de a aduce chelnerii torturile ca sa sufle in lumanari...
Samburelul e o cuminte si o dulcica, acum cand ii dau sa manance si nu ii e foarte foame scoate tzitzica din gurita si rade la mine si imi povesteste...
A luat o gura tzapana de apa din cristelnitza asa ca baita s-a lasat cu urlaturi dar dupa aia a fost cumintica foc.
Evident ca nu avem poze...John e fan filmat asa ca o sa incerc sa pun niste poze scanate cand o sa fac rost de ele...
A filmat tot in afara de faza cu torturile de la restaurant...se terminase bateria. Asa e cand e omu' prea artist...)

La multi ani Tudor! Sa cresti mare, sanatos si voios!

Ma duc la samburel pana nu incepe sa urle, ca acum ma cheama cantat...:)))

O saptamana excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

TUDOR La multi ani, sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii celor dragi
MARIA Botoshica domnisoara sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta

Fetelor sa va traiasca copiii!

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput