Piticlonti de iulie-august 2004 (224)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LIA - sanatate si numai bine !

IRIS ... OchiVerzi sa-ti traiasca printesa ...

Carmen, Olivia si Ioana - drum bun si vacanta placuta .... va asteptam inapoi cu forte proaspete si poze multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Lia!!!
La multi ani Roberta pentru sotul tau!! Azi este si ziua tatalui meu..asa ca nu aveam cum sa uit!Cum mai sinteti???

Daria...mai am citeva ore (de sefa depinde)...si apoi la drum..Luca numai Micky Mouse viseaza...nu stiu unde crede el ca merge
Ioana vacanta frumoasa si voua....Si Luca est ela fel de milos...se duce si pupa toti copii ..pusi la colt la cresa

Camen si tu sa aduci poze!!!! Zbor usor si fara probleme!
Gabi vacanta placuta si tie...

Pe restul va pup...si sper sa ne "revedem"...cu bine

Mergi la inceput

Si ....pt ca nu voi fi aici...La multi ani Tudor, Mariile (cele doua ), Victor, Stefanel....sa fiti fericiti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

OLIVIA vacantza placuta fara peripetii multete asteptam cu povesti si multe poze cu Mickey,a mea este fun!
Carmen drum bun si vacantza placuta!!!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Nu, nu si nu!

hotarat lucru eu in viata asta nu ma voi distra, iar de ailalta mi se falfaie.

Imi tusesc copiii, plini de muci, nu mananca dar plang de n-spe ori in zi, din motive stiute numai si numai de dumnealor, sotul e cobza, eu inca tusesc si mucaresc, totul e un potpuriu de "placeri"

Aveam planificata o iesire la Moneasa, alta la Sasca Montana, de 2 weekenduri, totul e pe spate. DAAAAAAAAAAR, de ciuda m-am tuns si facut bruneata, ete na! Atat sa fac si eu.

Oare cati oameni cresc asa greu copii ca mine? si a se intelege ca nu copiii-s de vina in ecuatia asta, ci eu care-s cum is. Ma intrebam retoric, asa, oare cati ca mine or mai fi?

Mergi la inceput

stiti macar ca mereu am zis ca -s multumita de viata asta daca suntem sanatosi. Stiti cum ma simt cand nici macar dupa atata strafocare nu ating nici dezideratul asta? ca un big shit

Mergi la inceput

Oficial ..in "cacanta"...ne-a dat sefa drumul ..cu conditia sa-i face repejor treaba ei..pt saptamina viitoare...asa ca am muncit ca nebunii :))

Haide pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

imi pare rau dar eu cu timpul rau de tot.pe masura ce trec zilele Ricu e tot mai suparat ca nu poate merge si energia mea e cam la final.Ca nu mai stiu cum sa fac sa-l tin in pat,in carut in sezlong,ma rog locurile unde poate sta.Dimineata l-am gasit jos din pat se taraia pe coate.isi da cu pumnii peste picioare,se loveste de gips si da-i urlat.Sunt aproape capiata de creieri.Abia saptamina viitoare v-a putea merge cu un cadru.L-au externat astazi ca nu se mai putea,cind intram pe poarta spitalului nu se mai oprea din plins.Afara e frig ca l-as lasa pe terasa sa se joace chiar si in sezlong,oricum eu sunt linga el in fiece secunda,dar macar la aer poate s-ar simti mai bine.Ca numai in casa e aproape imposibil sa-l mai tin.Afara sunt 15 grade si vint si ploaie,macar daca era mai cald mergeam inpadure undeva la plimbare.Ca in parcuri unde sunt copii nu as avea inima sa-l duc,numai gindul ca vede alti copii zbenguindu-se m-a ingrozeste.de mancat maninca binisor,a facut falcute si de la stat bineinteles,cu ajutorul lui Dumnezeu trec si restul de zile pina v-a putea merge.Ce as putea sa i-au sa m-a mai pun un pic pe picioare?ca sunt la capatul puterilor si fizic si psihic.magneziu ceva?Stau aci in scaun ca o musca beata,de la opt dimineata nu am avut un minut de odihna.Noroc ca la 7 se culca ca de obicei si mai am vreme si de restul citeva ore.si mai si doarme pina dimineata fara nici o trezire,macar orele care le dorm sunt legate si m-a pot odihni profund.
Nu am citit din urma,cind vreme side asta,sper ca sunteti bine cu toatele si puii la fel.Mai scriu cind mai am putere si vreme.V-a pup cu mare drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Iris oki verzi sa va traiasca printesica!!!

LMA sotu' lu' Roberta si
LMA tata lu' kimm

Dana -sanatate maxima. baga niste magne b6.
Lia - auzi tu beusi de vb. in dodii? ce-ai? eeeeeee. acu viu cu bataia

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

nu beui nimik, decat siropuri de tuse, cot la cot cu ai mici....si mai nou cand ma vede a mica cu seringa dozatoare in mana strange buzitele amarata, si se uita la mine cu niste ochisori rugatori, mai mare mila si iubire totodata nu pot sa simt cred,.... d-aia ma simt criminal.

ma intreb 5 de ce-uri printre aburii de eucalipt in care ma scald aici:
1. de ce copila mea nu mananca fructe, cereale ca toti copiii?
2. de ce copila mea nu bea apa, suc, ceai, ca toti copiii de varsta ei
3. de ce copila mea nu bea nici lapte suficient si de nu i-as da si-n somn ar fi jale
4. de ce copila mea nu reuseste sa manance dec at maxim 120gr legume cu carne in zilele excelente
5. ce pacate am facut eu pe lumea asta de trebuie sa sufere mica mea corcodusa de toate astea de mai sus?

Or fi pe lume copii mai necajiti nu zic nu, dar a mea poate fi considerata sanatoasa si strong oare

Mergi la inceput