Piticlonti de iulie-august 2004 (224)
Raspunsuri - Pagina 8
papadie spune:
Fetelor sa ma iertati ca ma bag unde nu-mi fierbe oala dar eu nu prea postez la in 1 sau 2 sau la legislative dar fiind vb. de fete dragi de aici imi permit sa zic doo vorbe.
Doamna Bibi - DA, eu as incerca!
Daria- te-am vazut hotarata pe treaba. Eu n-as fi chiar asa decisa in secunda asta. As incepe mai lent cu o despartire fara divort. Si dupa aia as lua o decizie definitiva.
in rest...cele bune sa se adune!!!
Dorsilia spune:
buna dimineata!
LMA Tudor, Maria!
Sanatate Stefan!
Daria, multumim de intrebari ai grija de tine!
Felicitari micutei crestine Ioana Adriana !
o saptamana placuta sa avem cu totii, sanatosi, voiosi, voinici!
ina32 spune:
La multi ani Tudor si Mariuca, sa fiti sanatosi si cumintei.
Ne-am intors ieri de la mare, fu bine dar tare scurt. Doar gandul ca mai plecam la sfarsitul lui iulie ma mentine pe linia de plutire Cu Radu n-am avut probleme, a mancat destul de bine, a dormit la pranz de-a rupt (impreuna cu parintii lui), a bagat inghetata si baclavale la greu.
N-am apucat sa citesc mare lucru din urma asa ca ma pun pe studiat.
g_ioana spune:
LA MULTI ANI BOTOSHICA,MULTA SANATATESA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SA TE FACI ARTISTA....SAU BIOCHIMISTA!!(vorba cantecului)Si multi pupici crestinei Ioana adiana....puneti mana si faceti poze si bazdacului mic ca o s-o incurcati mai tarziuo sa va intrebe de ce bazdacul mare are poze si ea nu
Din categoria "fac 3 ani si-s fitzoasa":))io tocmai goli valiza mandrei,pentru ca ea dorea sa se plimbe prin casa cu ea ca si Cleopatra si sa cante Ghitza...n-am sanse decat la noapte sa o fac...si din categoria "stiu sa tin un secret" ies afara cu mandra,o vaz din lift ca se batzaie o intreb,vrei pp?,ea nuuu!, ajungem in parc si...vrea pp,nu ma misc destul de rapid penru ea,asa ca reuseste sa se ude un pic; ca sa nu ma intorc, intru intr-un magazin si cumpar o pereche de chilotzei si o pereche de pantaloni scurti,buuun,ii zic mandrei"sa nu-i spui vanzatoarei ca ai facut pe tine","nu-i spun este secret"!!!..in magazin inca vreo 2 doamne,nici nu apuc sa cer ca incepe mandra "mamaa,am facut pp pe mine",eu calma si linistita "nu-i nimic mama"...ea continua "mamaaa am facut un pic de pp!....tipele si vanztoare erau cu gura si ochii holbati se asteptau la inundatii de pp si io eram asa de calma
v-am pupat
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
mitzura spune:
salutare!
Am intrat doar sa pun un link cu poze de ieri de la ziua lui Tudor (si nu numai) si poate intru mai tarziu sa va povestesc cum a fost.
http://family.webshots.com/album/559711940MxJhPt
Va pup si sper ca sunteti toti si toate ok!
szivarvany spune:
Mitzu - sa-ti traiasca minunile ! Super pozele, ultimele doo sunt Ptiu, ptiu frumoasa e printesa a` mik ! Si Tudor e tare frumos ! Da` aia mica e si mai si
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
speel spune:
LA MULTI ANI FERICITI LUI TUDOR SI MARIEI.O COPILARIE MINUNATA SI O VIATA FRUMOASA.SI TOT BINELE DIN LUME.
Noi.....de parca nu era destul,Ricu a racit ieri.Asa ca sta si maraie incontinuu,e deprimant.am inceput sa i-au un fel de magne B6,sper sa incep sa-mi revin,nu de alta dar sunt la pamint.
roxanaz spune:
Mitzu sa va traiasca iepurasii mici. pozele cum ei amandoi sunt adorabile!
Dana multa sanatate lui Ric, sa treaca si raceala. bietul pui mic, asta ii mai lipsea
si pe mine m-a pocnit viroza (Pat avea ceva muci acu vreo 3 zile....lui i-au trecut cu ocazia prelungilor bai in mare, i-a transferat la mine ). asa ca mucesc si ma doare capul de mor. oribile virozele astea de vara bleacks!.
Andries spune:
La Multi Ani! sarbatoritilor, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi si sa aveti un car de noroc in viata!! Si multa sanatate si copiilor bolnaviori, din pacate am vazut ca sunt mai multi cu probleme..
Eu am disparut o saptamana la munte, ce bine mi-a fost si ce bine mi-ar mai fi fost inca vreo 3 luni, dar trebuia sa mai ajung si in Bucuresti.
Va doresc o saptamana frumoasa!!
Andries
philip spune:
la multi ani cu intarziere si scuze tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat.
mizt, sigur ca ne place de ei, ai niste copii tare reusiti, frumos.
va pup si mai scriu cand imi vine chefu' ca is cam incurcata zilele astea
philip&andreea