Piticlonti de iulie-august 2004 (224)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
neata neata
Andries trebuia sa mai stai la munte maica ca iar vine caldura. bleacks.
ce liniste la schimbul III....vacante?
Anca gata smotrul prin casa?
Andreea de pupi cand plecati in california?
Liliana ce mai zice Adeluta? hai la raport!
o zi frumoasa tuturor!
amironeanu spune:
Salut!
tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat! Sa aveti o viata frumoasa si plina de bucurii. LA MULTI ANI!
Si noi ne-am intors din concediu, tare ne-a placut si noua si Stefaniei. Avem si poze drept dovada ca avem o "ratusca" in familie aici. Trebuie sa-i multumesc si Inei ca ea ne-a recomandat hotelul (anul acesta unde ati fost ca poate mergem si noi la anul)
Mai vreau sa stau vreo 2 zile in concediu ca sa fac si eu un pic de curatenie prin casa, asa ca voi incerca si sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Amironeanu - bine ati revenit, am savurat pozele cu ratusca mica, tare frumoasa mai e Stefania iar tu o graviduta suuuper sexi !
Andries - bine ai revenit si tu ! Sper ca te simti ok si analizele sunt suuuper bune !
AndreeaP - sa-ti faci timp sa mai povestesti si sa pui poze !
DanaSpeel - ii dorim muuulta sanatate lui Ric, sa treaca si raceala si sa-si revina rapid si cu piciorusul, iar tie in continuare nervi de otel
Noi stem bine, ne parcuim in fiecare seara pana tarziu, dupa care cadem lesinate Am si eu pozici cu cupiii aici
O zi frumoasa tuturor, spor la munci !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Am vizionat toate pozele, in ordine - asa ca pot sa o felicit din suflet pe mitzura - sa-ti traiasca comorile si sa te bucuri de ele!!!
Am admirat si pozele de vacanta ale Andreei - se vede ca lui Stefi i-a priit la mare si sunt sigura ca si voua - tu cum te mai simti? (mai, dar cameristele voastre erau adevarate artiste!)
Pentru Giulik - un special ca tare e frumoasa!!
Sunt prin zona....
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Andreea bine ati revenit! cazut pozele, "fata lui tati" se vede ca s-a simtit bine de tot. imi place slipul ei si cum sta pe sezlong si alege fursecuri din cutie . pupici si ai grija de tine. cand mai mergi la control?
Daria vazut si cupiii vostri, Giuliei ii sta tare bine cu parul strans!!!
szivarvany spune:
Leeloo, Rox -
Adevarul e ca-mi place la nebuneala sa-i fac freza, sa-i impletesc parul "spic", am nervi pt asa ceva Si merge la alegere, Giulia imi spune cate codite vrea si cum
Fetele, oare ce cadou (jucarie) sa-i cumpar unui baietel de 3 ani si finului de 5 ani ? Aveti careva idei ? M-am gandit pt Patrick (3 ani, mergem la "kef" pe 17 iulie) ceva tren ca e fan Thomas dar as mai vrea si altceva; iar finul am vazut skate board mic, taaare fain, dar ar trebui si ceva educativ ...
Nici Giuliei nu stiu ce-i voi cumpara ...
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
ina32 spune:
Daria-tare, tare frumoase sunt pozele cu copiii veseli, ce fain ca Giulia are prieteni de parc!!
AndreeaM-ma bucur ca v-a placut, am recunoscut intr-o poza animatoarea de anul trecut. Anu' asta am fost la Belek, Hotel Cornelia Deluxe. A fost bine, dar nu-l recomand totusi.Locul de joaca pt copii era mic, inghesuit si seara neluminat.
Dana Speel-sanatate lui Ric!!! pt tine e bun si uleiul de catina, daca gasesti pe acolo.
Gabi Leeloo-am vazut ca voi mergeti in Maramures. poti sa-mi recomanzi o pensiune? as vrea si eu sa merg mai spre toamna si n-am nici o recomandare.
leeloo2004 spune:
Ina - noi mergem acum prima oara asa ca nu stiu prea multe. O sa stam in Vadu Izei, la pensiunea Casa Doina - dar astept mai intii sa ma duc acolo si sa vad cum este pina sa ti-o recomand...Oricum a fost cam greu de ales (sunt eu prea pretentioasa...) pentru ca vroiam o camera cu pat matrimonial (ca doar noi dormim "la pachet"!) si cu baie proprie - problema cea mai mare a fost baia proprie pentru ca toate pensiunile pe care le-am vazut pe net aveau baie comuna...
Daria - pentru baietelul de 5 ani poti cumpara diferite joculetze educative (inclusiv cele de tip Monopoly) sau daca e fan jocuri pe PC, poti sa gasesti si asa ceva - o colega a cumparat pentru baiatul ei un joculetz pe baza desenelor animate cu Robots)
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andries spune:
Daria: o minge buna, o racheta de tenis si mingi, o placa de skate, un zmeu meserias... e pacat sa ii cumperi jocuri de interior cand afara este atat de frumos. De craciun ce-i mai iei?
Andries
mitzura spune:
buna fetele!
Multumim de aprecieri! Am copii frumosi da imi mananca nervii cu lingura! (de ex ma chinui sa scriu acest mesaj de doua zile...sa vedem cat timp o sa-mi mai ia)
La aniversarea lui Tudor a fost bine, copilu si-a innoit parcul auto si garderoba, pentru noi parintii a fost mare agitatie si oboseala, pentru el a fost super distractiv. la toti musafirii care veneau le spunea "azi e ziua mea, fac tlei anisoli si plimesc cadouli si tolt", ca sa stie lumea pentru ce a venit. De departe cea mai tare chestie pentru el a fost sa primeasca cadouri si sa le desfaca din ambalaj.
Azi noapte a fost prima noapte din viata lui fara pampers. Mi-am luat inima in dinti si l-am lasat fara. N-am avut accidente, pentru ca aseara am reusit sa-l fac sa uite de lapte (care e sfant la noi seara) si pentru ca azi noapte m-am trezit de 4 ori sa-l pun pe olita. asa ca eu sunt chiauna de nesomn (ca ma trezeste si Mara foarte des), dar macar n-a facut in pat.
Am si eu doua intrebari pentru cei ce nu mai poarta pampers noaptea: voi va treziti si ii puneti pe olita, sau se trezesc ei singuri, sau nu fac deloc toata noaptea? ca Tudor inca umplea un pampers bine de tot, si mi se pare tare incomod sa ma tot trezesc. Si sunt cam nelamurita. Prin carti scrie ca e pregatit sa doarma fara pampers cand se trezeste cu el uscat dimineata, dar medicul pediatru mi-a zis sa nu-i mai pun noaptea ca se invata asa si apoi va fi mult mai greu de dezvatat...
Cristalina, La multi ani Mariei! (scuze de intarziere) sa cresca mare si sanatoasa si sa va bucure! Vreau sa iti spun ca v-am visat acum vreo doua nopti....cica am venit in vizita pe platforma, ca sa va vad si acolo se cresteau papagali. Erau o gramada de papagali, de toate culorile. John (care era blond cu ochi albastri) era sef peste ei si imi tot explica cum se cresc papagalii(ca trebuia sa astept putin pana puteai tu sa vii) . (Nu ma lua in seama, ca sunt cam dusa in ultimul timp)
Fetele care ati fost in Bulgaria, vreau sa va intreb cum a fost drumul pana acolo, ca am tot auzit tot felul de povesti despre calatoria prin Bulgaria.
Andrea, v-am vazut pozele si v-am admirat, Stefania e o frumoasa si cred ca este foarte cuminte (cel putin asa pare in poze). Cum a fost sa calatoresti asa departe gravida fiind? Eu anul trecut nu m-am incumetat sa plec...
Am vazut si poze cu Giulia, ce domnisoara frumoasa este si ea. Si delicata!
Roxi, sanatate! Ai dreptate, parca virozele astea de vara sunt cele mai nasoale. Il pupam pe Patrick!
Gabi, sanatate lui Stefan! Si spor cu casa ca vad ca se precipita lucrurile.