Aparat de gatit cu aburi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by juliacosma

Si eu vreau sa-mi cumpar un aparat de gatit cu aburi, dar ma gandesc ca o sa am ce plati la Electrica !...apropo, cat consuma un aparat?

Toate sunt pe curent? nu sunt si ceva oale duble care fierb cu aburi?

Sunt si oale, cele de la Zeppter (in jur la 2000 euro/buc) Stiu pe cineva care si-a comandat, fara sa stie pretul si cand i-a venit aasa trebuia sa achte o factura de 5000 de euro - le-a si trimis inpoi

Iar curent consuma putin. Alimentele se gatesc mult mai repede decat pe foc obisnuit si pti face 3 feluri de mancare o data. Asta ar fi ultimul produs la care m-as gandi ca, consuma curentul

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Fir-ar el de kilowatt in plus sa fie, pai statul meu in picioare si transpiratul linga flacara aragazului nu conteaza???? M-am saturat sa fiu pe ultimul loc, chiar si inaintea unei cratitze, asa ca....nu are decat sa se invarta contorul ca girofarul

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

quote:
Originally posted by danat

Fir-ar el de kilowatt in plus sa fie, pai statul meu in picioare si transpiratul linga flacara aragazului nu conteaza???? M-am saturat sa fiu pe ultimul loc, chiar si inaintea unei cratitze, asa ca....nu are decat sa se invarta contorul ca girofarul

adevarat grait-a-i!!!!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Pai, cam toate "ajutoarele" de la bucatarie papa curent, da iti scurteaza considerabil prestatia la "cratitza" asa ca...trte sa tinem pasul cu tehnologia, noooo? ...deci...sa se invarta contorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by juliacosma

Si eu vreau sa-mi cumpar un aparat de gatit cu aburi, dar ma gandesc ca o sa am ce plati la Electrica !...apropo, cat consuma un aparat?

Toate sunt pe curent? nu sunt si ceva oale duble care fierb cu aburi?

CAm cat un fier de calcat consuma un steamer cu putere de 900w.
Fa si tu socoteala: gatitul unui pranz pt toata familia dureaza cam 40 minute.

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Revin cu vesti despre steamere. Au la Metro un Moulinex (Exotic era parca modelul) cu 150 lei si unul mai necunoscut cu 130 lei. Clar Moulinex-ul merita dar eu nu mi-am luat pt ca tocmai cumparasem un storcator de fructe.
Am gasit in schimb, tot acolo o oala steamer, cu oala propriu-zisa, un etaj cu gaurele si capac transparent. Este o olala din inox, bine facuta si costa 50 lei; pe asta mi-am luat-o si am de gand sa o incerc cat mai curand. Cat despre caldura in bucatarie din cauza gatitului cu aragazul... e infioratoare, deci clar merita steamer electric dar eu am de gand sa vad cat folosesc oala asta si in functie de aia sa-mi iau in cateve luni un Tefal.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giugiuca spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu noua pe aici si am vazut discutia voastra.
Sa stiti ca eu m-am riscat si am luat pt bebitzu meu un steamer refurbished si este super. e ca practic nou - lichidare de stoc.
Mi l-au trimis prin curier si mi-am luat si un storcator ca sa ii fac sucul de morcovi.
Chiar a iesit bun, mai ales ca vazusem reclama la teleshop la un kenwood dar costau o carutza de bani. si am luat unul refurbished si stoarce morcovu de ramane uscata pulpa si marul intra intreg.
Iar de steamer nu mai zic decat ca sotu meu drag a si slabit cateva kile dar numai mancare de asta mananca.
Si nu mai gatiti pui ...ci peste - luati din Metro somon sau dorada sau chair pastrav ....
Eu am pus si un mar la copt si a iesit un superrrrrr desert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALMETE spune:

Mi-am luat si eu steamer refurbished, sunt lichidari de stoc - si cutiile sunt putin deteriorate - insa aparatele sunt noi - sunt solduri.

L-am pus sub hota, ca m-am speriat de atata abur sa nu mi se umfle mobila.
M-a invatat cineva sa pun un pahar de vin in apa din vas cand gatesc carnea si ii da o aroma aparte.
Si cel mai mult mi-au placut merele coapte cu o lingurita de ciocolata Finnetti si cateva stafide...A IESIT DEMENTIAL!!

Am dat 155 lei pe el si sunt multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Ne-am luat si noi steamer, este un Philadelphia si a costat f. putin 70 lei, are trei vase, orezul nu mi-a placut cum a iesit, insa legumele foarte mult ne-au placut, si ciupercile au iesit bune, sunt foarte multumita de el.
Apropo de aburi, eu am crezut ca are o problema aparatul meu, parca facea mult abur, fata de ce am vazut prin reclama ca nu face, acum m-am linistit, inseamna ca asta este sistemul lor.

o sa-mi cumpar si un peste sa vad cum iese!

Pupici

Elena 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

quote:
Originally posted by ALMETE

Mi-am luat si eu steamer refurbished, sunt lichidari de stoc - si cutiile sunt putin deteriorate - insa aparatele sunt noi - sunt solduri.

L-am pus sub hota, ca m-am speriat de atata abur sa nu mi se umfle mobila.
M-a invatat cineva sa pun un pahar de vin in apa din vas cand gatesc carnea si ii da o aroma aparte.
Si cel mai mult mi-au placut merele coapte cu o lingurita de ciocolata Finnetti si cateva stafide...A IESIT DEMENTIAL!!

Am dat 155 lei pe el si sunt multumita.

Poti sa ne dai mai multe detalii despre cum ai facut merele? Banuiesc ca ai scobit partea cu simburii si apoi ai pus stafide acolo dar ciocolata ai pus-o de la inceput? Si cate minute le-ai lasat?
Merci!

Mergi la inceput