Aparat de gatit cu aburi
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irina_p_c_p_/irina_p_c_p_.jpg)
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by Guguluff
Revin cu vesti despre steamere. Au la Metro un Moulinex (Exotic era parca modelul) cu 150 lei ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
mi-am cumparat eu din asta, e super;are compartiment de pus condimente,zeama de lamaie,etc. Irina, mami de
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
am blog
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
midasnu spune:
Almete, cum ti-au iesit rosiile? si de care peste ai avut? eu la pesti nu ma pricep, scuze.....
mersi, pa, pa
Elena 9+
ALMETE spune:
Buna,
Rosiile au iesit gustoase, cu putina sare peste.
Practic, se da foarte usor coaja la o parte si ramane miezul care este foarte gustos - nu are gust ca o rosie ordinara fiarta.
La peste, am facut dorada, pastrav si somon - pe care le-am cumparat din Metro.
A...si am pus si cativa creveti - tot de acolo luati - dar din aia cu coditza - si mi-au placut foarte mult.
La peste - dintre toate somonul e cel mai tare.
Si daca gatesti pt tine si sot, poti pune un pahar de vin in vasul de jos in apa - sa vezi ce aroma.
Hai ca am plecat in Metro.
midasnu spune:
am facut aseara la aparat copanele, crenvusti, cartofi, legume congelate si mere coapte, a fost un deliciu, se topeau toate asa, cand le mancai.
foarte bun aparatul, vorba sotului, cred ca ne mai luam unul (el este ovolactovegetarian si a trebuit sa le fac separat, eu cred ca se duce mirosul de la carne la legume, n-am incercat pentru ca trebuia sa mananc eu tot!!!
pupici
Elena 10+
MadalinaM spune:
Fetele ce spuneti voi suna atit de frumos!
Dar eu nu am inteles, din tavitele acelea se scurge sos? unde?
Cineva a zis "nu au imprumutat miros" deci nu exista posib sa se scurga dintr-o tavita in alta, nu?
mira_m spune:
Fetelor cum faceti voi orezul la steamer? Puneti apa in tavita cu orezul sau nu?
Eu nu am pus si mi s-a parut destul de crud desi l-am fiert vreo ora.
roxicucu spune:
Mira_m, eu am facut orez la steamer si a iesit super bun. Am pus o canita mica de orez si vreo 4 canitze de apa fierbinte, condimente, ciuperci. L-am pus la steamer 30 min si a iesit incredibil. Am facut si file de salau ... o bunatate.
![](images/user_man.png)
bdaniel7 spune:
Salut,
caut si eu un steamer si am cateva nelamuriri:
Din ce sunt facute capacele? din plastic/policarbonat? Scrie in cartea lor din ce sunt facute?
Din ce investigatii am facut, policarbonatul contine o substanta numita bisphenol-A, care afecteaza sistemul endocrin. In Canada au fost deja interzise plasticele astea. Bisphenol-ul trece in mancare/apa de la o anumita temperatura.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bisphenol_A
Daca acele capace sunt facute din policarbonat, prefer sa nu folosesc.
Multumesc,
Dan