Aparat de gatit cu aburi

Aparat de gatit cu aburi | Autor: aime

Link direct la acest mesaj

Vreau sa cumpar unul si astept pareri, eventual modele pe care le aveti si sunteti multumite.

aime

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

daca te referi la STEAMER - eu am unul de la www.elektro-kuchyne.cz/items/22109/photo/thumb/5752.jpg" target="_blank">moulinex.
Imi place cum se fac legumele - sunt super aromate si parca simti vitaminele si suculenta lor cand le gusti ... insa nu-mi place deloc cum se face orezul(care pare ca nu se mai face odata) si carnea in el.
L-am luat pt fetita - sa-i gatesc legumele in el - deci e super tare pt legume. L-am gasit la domo in oferta cu 130 ron.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

De ce nu iti place cum se face carnea?
Si pe mine ma tenteaza unul dar in care sa fac si carne si legume.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

da, despre Steamer vorbesc...si de ce nu-ti place cum se face carnea?
doar ptr legume...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime
doar ptr legume...

exact asta a fost si expresia mea dupa primul gatit la acest aparat.

fetelor - nu vreau sa fiti influentate de parerea si gustul meu si sa va privez de o asa minune in bucatarie. am gatit tot la un loc, jos legumele, la mijloc orezul si sus carnea. Le-am pus pe toate la 40 minute. carnea era de pui- piept. Dupa intervalul dat - orezul nu era facut - l-am mai pus o juma de ora si la fel mi se parea ... carnea era fiarta ... dar cam atat - gust fad de carne fiarta seaca.
Condimente ioc - ca doar gateam pt mititoca ... asa ca poate asta a fost si motivul gustului fad dat carnii. Dar legumele ... un deliciu.

Cine stie? asta a fost doar o parere. mai asteptati si parerile altora si apoi decideti.
pupici

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Miro dar oricum pieptul de pui fiert are gust fad.Eu credeam ca nu se face, ca iasa tare etc.Pentru mine orezul nu conteaza ca oricum nu-mi place.
Deci dupa cum zici tu merita aparatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ia uitati www.electro-bazar.ro/electro-casnice.php?Categ=15" target="_blank">aici fetele, am auzit lucruri bune despre acest gen de refurbished
Eu mi-as lua unul nu prea pretentios, cam www.electro-bazar.ro/electro-casnice.php?Categ=15&Produs=28" target="_blank">asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor eu tocmai ce mi-am luat un "Cuiseur automatic" de la SEB, face orez, paste, cartofi sub toate formele ( mai putin cartofi prajiti), + legume de tot felul si ce imi place ca are optiunea de "pastrat cald". Adica dupa ce si-a terminat treaba se pune in mod " cald" si....asteapta sa iti incepi masa .

Eu l-am luat pt ca mi s-a stricat oala minune pe care o foloseam zilnic pt mancarea bebelinei si, plecand io sa imi cumpar alta m-am intors cu aparatul asta.

Am facut orez pilaf, super bun, nu trebuie mestecat si te anunta el cand e gata...

Azi i-am facut lui bb un pilaf si deasupra am pus cuva de abur in care i-am facut carnitza de pui! A iesit super.
Se poate pune si peshte si alte carnuri, ideea e ca le face la aburi, deci nu prajeste nimic.

Mama mia, ce reclama am facut de zici ca sunt platita de astia de la Seb

Sa caut o poza sa vi-l arat!
Edit: www.topachat.com/pages/detail2_cat_est_electromenager_puis_rubrique_est_wp_cui_va_puis_ref_est_em2202.html" target="_blank">Cuiseur Automatic SEB. Partea de deasupra este cuva de abur care este amovibila.

Alina si Amalia 17.11.2005

Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asi

Miro dar oricum pieptul de pui fiert are gust fad.Eu credeam ca nu se face, ca iasa tare etc.Pentru mine orezul nu conteaza ca oricum nu-mi place.
Deci dupa cum zici tu merita aparatul.

Asi - tocmai imi ling degetele dupa doi porumbi papati gata - ii facui la steamer. Eu nu pre ma dau in vant dupa ei ... dar la acest aparat minune ... au iesit atat de buni ... ca nu m-am putut abtine.

nu stiu ce sa zic de carnea de pui ... poate asta e si explicatia.
Eu inca nu am gatit nimic pentru noi - deci nema condimente ... totul nesarat - doar pentru pitic.
Saptamana viitoare vreau sa fac peste .... si va spun atunci cum a iesit.

Si DA - pot spune ca merita (exclus carnea de pui) - numai ca eu pun tot timpul cate 5-10 minute in plus fata de ce scrie pe prospect.

Si eu eram FAN Tefal - dar la noi nu s-a gasit la momentul cand am cautat eu ... acum or fi aparut.

bb_alinus ce ne prezinti tu aici ... pare ceva PROFI, mama. Sa-l stapanesti sanatoasa si sa va hraniti corect.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Eu o consider o investitie buna si un aparat util la casa omului. mai ales cand are unul sau mai multi copii in perioada diversificarii.
Legumele- ies foarte bine, e posibil si sa ramana din vitamine.
orezul-iese excelent dupa gustul meu (mare amatoare de chinezarii). Adica, bobul intreg, separat, poate parea usor nefiert, total diferit de pilaful national.
Carnea-am incercat cu o friptura de vaca. Nu a iesit cine stie ce. Daca insa o sarezi si arunci si ceva condimente peste ea iar dupa ce e gata o servesti cu nitel unt topit deasupra....e mult mai bine

Edit: am moulinex. Cine isi permite insa i-as recomanda tefalul cu optiunea de prezervare a vitaminei C si putere mai mare (scurteaza timpul de preparare).

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Aime, ce stii despre produsele refurbished? Eu am scris un mesaj si nu prea am primit raspunsuri. Vroiam un steamer si un fer de calcat. Am luat fierul de nou de la Metro si am dat cu 90 lei mai mult. Oricum am scris mail unei firme din astea si cica nu trimit decat prin curier, nu se poate ridica de la sediu. Chestia asta-mi cam miroase a peste, sa nu poti sa vezi produsul inainte. Nu m-am bagat. Daca as stii ca nu e teapa as lua un model de steamer de la Tefal cu Vitamin+. Pare super ok si e mai ieftin cu 100lei decat in Carrefour.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput