Aparat de gatit cu aburi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

miro, ai pus apa multa, cum zic ei? eu am de la quelle si sunt f multumita, mai ales ca are tavile mai mari decat cel de la tefal. mi-au iesit orezul, legumele, carnea si ficateii pt fata mea, si am facut si peste pt noi, cu condimente, si ne-a placut. am mancat o saptamana gatit doar asa, iar acum trebuie sa facem o pauza de peste, ca a fost prea mult atunci. iar lenesa de mine pune si oul fetei in ziua in care trebuie sa manance galbenus...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

si eu mi-am luat moulinex de la domo cu 130RON. si l-am si folosit! . am facut legume cu ciuperci, orez, carne de pui si peste, si au iesit f. fain. trebuie condimentata mincarea mai bine decit de obicei. noua ne place!carnea de ex. o condimentez seara si dimineata o pun la gatit.
saptamina asta il voi folosi intensiv pt. ca avem revizia la gaz si nu voi avea la dispozitie decit "pagoda" (asa l-a botezat sotzul) si cuptorul cu microunde.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Katik, merci mult, o sa uit la Domo, cred ca e bun, astfel mai schimbam si modul de alimentatie si gatesc si mai rapid .
Guguluf, am auzit de la cunostinte ca ar fi bune, ca in afara de faptul ca-s uzate moral, n-au nik in rest...sunt ca un fel de solduri, am sa ma risc cu ceva de la ei sa le vad cu okii proprii .

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

La Domo in oferta pe net, n-am mai vazut steamere. Si sa-mi spui si mie daca e ok ce iei refurbished. Stiam un depozit de asa ceva pe langa Mobexpertul din Pipera dar nu prea am cum sa ajung. Erau ok intr-adevar doar ca erau cutiile botzite si poate mici zgarieturi(vazusem la frigidere).

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu am luat de la Domo, anul trecut un Moulinex, doar ca atunciam dat pe el 170 RON. Sunt foarte multumita de el. Eu pun sub hota steamerul, ca sa nu-mi intre aburii in bucatarie.
Si eu am facut porumb si in 40 minute era fiert. Cel mai mult imi plac legumele, ca isi pastreaza mai ales culoarea si au un gust dulceag. Carne nu prea fac la el, doar la Petra ii mai pun uneori peste sau piept de pui.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Fetelor spunet-mi si mie, va rog, cine a cumparat un steamer recent de unde l-a luat si ce model, pret a gasit? Ca noi vrem la nebunie sa luam dar am gasit in cora doar un model, tefal, de cca 3,3 milioane si nu vreau sa dam atit pe el. Nici nu era mare filozofie de capul lui, nu pricep de ce costa atit?
Cele refurbished le-am vazut si eu pe net, arata bine in poza si par f performante, dar eu is ala care nu crede pina nu pune mina asa ca vreau sa luam din magazin.

Multumesc si astept raspunsurile voastre!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Uite poti sa comanzi din Quelle de pe siteul quelle.com.ro
sau www.ecumparaturi.ro/electrocasnice/8465/vas_cu_aburi_moulinex_ama543-detalii" target="_blank">aici moulinex

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

www.ecumparaturi.ro/electrocasnice/8465/vas_cu_aburi_moulinex_ama543-detalii" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Am vazut eu de curand in Flanco de la Orhideea aveau Braun F20, modelul cu mai multe compartimente, parca cu 260RON, oricum sub 300RON. Dupa ce am citi pe site de aparatul minune, m-am hotarat sa iau si eu unul, dar vreau neaparat Braunul ala mai mic si mai ieftin .
In Carrefour aveau un Tefal, dar nu mai stiu pretul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Am vazut in oferta la Metro un cuptor cu convectie care, cica, gateste cu aburi. Seamana cu asta: http://www.euro-mag.ro/?act=detalii&produs=512&cod=R-298%20Master%20Chef si costa 170 lei. O fi tot cam ca un steamer, daca gateste cu aburi sau cum? Oricum vad ca e diferit de cuptorul cu microunde si nici nu foloseste asa ceva.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliacosma spune:

Si eu vreau sa-mi cumpar un aparat de gatit cu aburi, dar ma gandesc ca o sa am ce plati la Electrica !...apropo, cat consuma un aparat?

Toate sunt pe curent? nu sunt si ceva oale duble care fierb cu aburi?

Mergi la inceput