Se mai comporta cineva asha??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Sigur ca nu are cum sa fie cu ochishori, pentru ca am reluat antibb in urma cu un an..shi abia trecura rushii..asta imi mai lipsea acum..la cate am pe cap..

Adina...bine ai spus..ce a mai ramas normal intre noi.. nu shtiu.. nimic cred...dar totushi.. 6 ani,parca nu potzi sa-i shtergi cu buretele.. da, dispare dragostea, iubirea, increderea..dar..alte valori raman..

Hanna, sper ca ai reushit sa treci peste problemele din trecut shi toate cele bune itzi doresc..

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by noi2
Adina...bine ai spus..ce a mai ramas normal intre noi.. nu shtiu.. nimic cred...dar totushi.. 6 ani,parca nu potzi sa-i shtergi cu buretele.. da, dispare dragostea, iubirea, increderea..dar..alte valori raman..
..shi te iubesc...

Ce valori mai raman, noi2? Tu ai senzatia ca vreunul din voi doi constentizeaza vreo valoare comuna, acum cand sunteti in plina CRIZA?

Ce valori comune ai tu cu sotul tau? Sau ex-sotul, cum vrei sa-i spui?
Daca esti putin sincera cu tine, ai sa vezi ca l-ai imbracat intr-o mantie de defecte. Pe alea le vezi primele. te uiti in spate in astia 6 ani si vezi cat de greu si aiurea a fost, nicidecum bazat pe valori comune. Citeste subiectul trecut, ca sa vezi ca asa ai scris.

Mai gasesti tu valori comune, acum, in stadiul asta?

Daca nu le gasesti tu...iti mai pasa sau mai are vreo importanta daca el le mai are au ba?

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:

Sigur ca nu are cum sa fie cu ochishori, pentru ca am reluat antibb in urma cu un an..shi abia trecura rushii..asta imi mai lipsea acum..la cate am pe cap..

[

Ai grija, ca daca vomiti, anticonceptionalele s-ar putea sa nu te mai protejeze.
Dar tu faci sex cu amandoi? Si nu te simti deloc duplicitara? Poti?!
In fine, in locul tau as folosi si anticonceptionale, si vreo doua prezervative unul peste altul. Macar pana te hotarasti numa' la unul din ei...

Mergi la inceput

Adina, ai perfecta dreptate, valori comune nu exista intre noi, nu au existat niciodata daca stau bine sa ma gandesc..nici cand eram prieteni, nici cand ne-am casatorit, dar acum.. nici nu mai incape vorba..
Ma refeream la faptul.. ca oricat de rau tzi-ar fi facut cineva, atunci cand il vezi indoit de durere shi alb ca varul, macar intreaba-l daca are nevoie de ceva, doar intreaba.... ca nu te doare gura, macar din complezentza..eu n-as putea fi asha.. nici cu el shi nici cu nimeni altcineva.Shi daca peste ani, va fi sa aiba nevoie de ceva, sau sa il pot ajuta cu ceva, nu ash ezita sa o fac.In acest sens m-am referit.Multzumesc pentru sfaturi.

Rosey... nu..nu fac sex cu amandoi, doar cu sotzul..pentru ca dragoste nu o pot numi..insa ashtept sa fiu libera sa ma pot bucura pe deplin de iubitul meu, relatzia mea cu el este mult mai profunda decat asta..

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:

Adina, ai perfecta dreptate, valori comune nu exista intre noi, nu au existat niciodata daca stau bine sa ma gandesc..nici cand eram prieteni, nici cand ne-am casatorit, dar acum.. nici nu mai incape vorba..
Ma refeream la faptul.. ca oricat de rau tzi-ar fi facut cineva, atunci cand il vezi indoit de durere shi alb ca varul, macar intreaba-l daca are nevoie de ceva, doar intreaba.... ca nu te doare gura, macar din complezentza..eu n-as putea fi asha.. nici cu el shi nici cu nimeni altcineva.Shi daca peste ani, va fi sa aiba nevoie de ceva, sau sa il pot ajuta cu ceva, nu ash ezita sa o fac.In acest sens m-am referit.Multzumesc pentru sfaturi.

..shi te iubesc...

Sa stii ca si eu am avut o relatie de 6 ani + un copil, in care el se comporta EXACT asa cum il descrii tu: adica imi minimaliza suferinta si nu ma credea niciodata, daramite sa simta un minim de compasiune pt mine. Era clar ca relatia nu avea nici o sansa, dar a fost vina mea ca il iubeam si il voiam langa mine cu orice pret. Macar la tine lucrurile sunt mai clare si judeci mai limpede. Totusi, cred ca ar fi corect din partea ta sa clarifici lucrurile cat mai repede posibil.

Mergi la inceput

Poate tu te simti mai stapana pe situatie...poate ai si sentimentul de culpabilitate fata de el...esti mai pasnica.

Insa el se considera atat de nefericit din cauza ta incat se razbuna cum poate.
Nu cauta logica in asta.

O sa vina si perioade mai grele. Asta e doar inceputul.
Cel mai bine eviti pe cat poti contactul in astea 2 saptamani.

Mergi la inceput

Adina, el nu se considera nefericit, te asigur de asta.. la cat de bine il cunosc, daca ar afla sau banui ceva.. ash fi fost demult batuta sau daca nu mai rau, Doamne Fereshte.. ce este mai rau este ca lui situatzia asta i se pare normala..el nu crede ca gresheshte cu nimic,e foarte normal cum se comporta cu mine,anormala sunt eu shi am fost dintotdeauna..de aceea vreau sa termin odata.. pentru ca o sa ajung sa cred ca are dreptate..shi nu vreau asta pt nimic in lume.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Cum asa, vrei sa spui ca asta ti s-a intamplat dintotdeauna??

Da, in cazul asta tu ai o problema ca ai acceptat asa ceva.
Dar atunci nu inteleg de ce sa te mai mire la el asa un comportament, daca asta este EL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ca sa raspund la intrebare, eu nu stiu pe nimeni care sa se comporte asa.

Dar tu de ce stai si suporti?

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Chiar asha... nici nu shtiu de ce ma mai mir daca m-am complacut singura in asha ceva de la inceput..poate ca incep sa deschid ochii..ar fi bine..

Multzumesc tuturor inca o data pentru raspunsuri shi o dupa-amiaza placuta.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput