Se mai comporta cineva asha??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

PS noi2, sa nu te superi pe noi.

Nu suntem implicate emotional si dam pareri la rece. Dar exact de asta ai tu nevoie. Nu de cineva care sa-ti cante in struna.

Eu cred ca asta este si motivul pentru care cineva ar trebui sa expuna o situatie pe forum: sa primeasca opinii neimplicate si sa vada din unghiuri la care nu are acces.

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

pai ce e mai normal?
sa sufli fum de tigara in nasul cuiva sau sa stai cu el "pana termin sesiunea si dupa aia il anunt ca de nushcate luni io sunt cu altul".
si asta tot de "umanitate" tine. si de chestia numita "bataie de joc".

nu-s aici sa dau sentite, sau sa judec- cine sunt eu sa fac asta?
da' incerc sa vad problema si invers, daca erai tu in locul lui, si el facea toate astea, acum era bataie care scrie prima "porcu, magaru, nesimtitu,nenorocitu, fata, fa-i si tu la fel sau mai rau". sau "arata-i ce adevarata esti tu, sa vada ce pierde".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Noi2 ... nu am incercat sa te judecam sau sa fim rele, ins eu de ex. m-am pus in locul tu si am gindit ce as face eu si cum as gindi.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Ahh ... am postat exact in timp ce scriai si tu, chiar ma gandeam ca e posibil sa te simti pusa la zid ...

Imi pare rau, nu asta e ideea dar lucrurile care nu sunt placute la auzit sunt uneori taaare importante.

Pai FEMEIE de ce nu pleci de langa el?? Cine te tine legata? Daca tu alegi sa stai legata pentru ca asa ti se aranjeaza mai bine succesiunea evenimentelor ... nu il mai critica si judeca. Am patit si eu asta, am rupt f f greu o relatie de 8 ani - mai stateam k nu aveam bani sa ma mut, nu-mi gasisem nici servici, etc. Dar eram constienta ca omul ala nu ma obliga sa stau sa-i inghit mizeriile si daca nu-mi place pot sa plec. Nu sunt pusa acolo sa decid ce fel de om este el si cum ar trebui sa fie.

Daca stii ca este violent ce astepti? Sa te prinda ca il inseli? Chiar ti-o faci cu mana ta mereu? Gaseste-ti un coltz al tau unde sa pleci si gandeste-te ce vrei sa faci in viata asta. Si apuca-te si fa. In loc sa te expui din proprie vointa la mizeriile lui si dupa aia sa-ti plangi de mila.

ASsta e ca si cum ai iesi afara in ger, fara haine si apoi ai plange ca ti-e frig si ai facut pneumonie.

CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE TU ESTI ACOLO???

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am o singura opinie. Desi sunt impotriva ideii in sine din ceea ce am citit pot sa spun doar:

Divorteaza.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Voiam sa va spun ca nu ma supar pe voi, nici pentru faptul ca ma judecatzi, cred ca asta este scopul acestui forum shi am asumat orice atzi fi spus.. evident, nu-mi caut scuze, pentru ca nu le am, nu ma laud cu ce fac..dar asta sunt, imi eshte rushine de ceea ce fac acum, daca ash fi fost in locul lui nu shtiu cum ash fi reactzionat..dar am ajuns la concluzia ca nu pot grabi lucrurile pentru moment mai mult decat am facut-o deja..( evident eu le-am grabit odata implicandu-ma intr-o relatzie fara sa ies din alta)..in 2 saptamani termin sesiunea, ii spun ca plec, shi mi-am shi luat bagajul...
Am deschis topicul, repet, pentru ca nu mi se par normale aceste ieshiri, din partea oricui ar veni.. stau sa ma gandesc.. daca dupa 6 ani in care am ajuns sa cred ca e corect sa urli shi sa jicneshti doar pentru ca mancare este prea calda, sa iei palme shi capete de perete pentru ca in ziua libera a domnului nu se face nimic, decat se doarme..shi sa ma trezesc cu mana soacrei ridicata spre mine...dar sa vezi pe cineva ca plange de durere shi sa-tzi batzi joc..nici macar in momentele acelea..nu potzi sa te portzi civilizat..shtiu , imi vetzi spune ca ii caut scuze ca sa ma disculp..nu mai este cazul.. raul deja l-am facul shi i l-am facut.. acum doar incerc sa-l indrept.. shi voi reushi.Shi in ciuda vietziii duale pe care o am..asha cum este ea..am reushit sa-mi gasesc un drum, sa am un scop , sa am pentru ce lupta shi sa realizez ca merit mult mai mult decat ce am acum.
Ce sa va mai spun.. am fost la markret, am baut o apa tonica dar tot am stomacul intors pe dos.. mirosea a peshte ingrozitor in magazin..ma duc sa pregatesc ceva de mancare.. ca e ora mesei shi vine domnul.
Shi multzumesc din nou pentru raspunsuri.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Noi2, sigur ca nu e normal comportamentul lui, dar ma intreb ce a mai ramas normal intre voi acum.
Ati fost atata timp despartiti...v-ati distantat...v-ati racit...tu ai viata paralela...posibil si el...ce mai poate fi normal aici?

Totusi:
1. mai bine asa - te convinge ca nu mai aveti prea multe in comun
2. 2 saptamani nu sunt un capat de lume. cu astea sau fara astea...tot acolo sunteti.

Eu cred ca tot comportamentul asta aberant al lui nu mai trebuie analizat ca atare, ci ca parte din context. Sunteti un cuplu destramat. E normal sa se revolte la adresa ta, asa cum si tu te-ai revoltat si ai gasit pe altcineva.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia
Eu cred ca tot comportamentul asta aberant al lui nu mai trebuie analizat ca atare, ci ca parte din context. Sunteti un cuplu destramat. E normal sa se revolte la adresa ta, asa cum si tu te-ai revoltat si ai gasit pe altcineva.

Foaaaarte bine spus.

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanna10 spune:

Noi2, eu cred ca tu esti o adevarata eroina (auzi, "ma duc sa ii pregatesc masa ca vine domnu"). De ce sa-ti fie rusine de ce faci? Bun, si ai pe altcineva si sotul tau nu stie. Sa spunem ca ai putea sa ii zici ca vrei sa divortezi ca atunci sa fii libera sa iti continui viata. Dar lucrurile sunt convinsa ca nu sunt chiar atat de simple. Acel sot al tau nu merita nici un gest frumos din partea ta.

Sotul meu si eu am trecut prin niste momente dificile recent, insa citind ce fel de oameni sunt in lumea asta, iti spun sincer ca mi-e rusine ca ma gandeam sa imi pierd sotul pt niste motive care acum par cu adevarat puerile in comparatie.

Eu iti doresc sa ai putere sa "suporti" magariile lui pana vei fi pregatita sa pleci.

H

PS Da ce are daca isi face el de mancare? II cad mainile daca atinge ceva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

oh. eu cred ca indigestia ta are ochisori :) asa ma simteam si eu la inceput. ia-ti un test de sarcina si vezi. tu spuneai ca vrei un bb cu iubitul, insa acum.. poti fi sigura al cui e?

Mergi la inceput